2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben denesem bizimki kendini paralar. Gözünü kapatmaya tahammülü yok. Kendi kendine uyumayı denedim 45 dk banamısın demedi. Nasıl olcak böyle valla bilmiyorum.
Ah bi bilsem zaten bende de bu yontem patlak verdi. Ne guzel sevinmistim iyi boyle uyuyor diye. Uyuyasi varmis o zaman hanimin.
Diger uyutmada tutturmadi :)

Ah bi bilsem zaten bende de bu yontem patlak verdi. Ne guzel sevinmistim iyi boyle uyuyor diye. Uyuyasi varmis o zaman hanimin.
Diger uyutmada tutturmadi :)
Evet canım haklısın. Birgün seviniyorum tam güzel uyudu diye ertesi gün yine aynı. Artık bileğim ağırıyor. Memede uyursa şükrediyorum.

Yalnız atladığın bir nokta var canım başka şeylere canı sıkılıyor buradakilere patlıyor nazar değiriyormuşuz olacak şey mi kimle meselesi varsa burada özelden halletsin en güzeli. Faydaları oldu onu görmezden gelen yok aksine o cevap yazarken buradakileri zan altında bıraktı

Çok tatlılar ya bayıldım. Bizim cimcimeye babası aldı bayramlıkları. Elbiseyide çok seviyorum ben ama sıyrılıyor diye hiç elbise almadım.

Canim doktor bana sidefer icin 6 ayina kdr 4 damla sonra kilo basina dedi bnde 1 ay daha o sekil myiron kullanip kilo basi yapicam insallah

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyor neler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
Galaktago damla kullanıyorum ben. Bir ara da Humana Still Tee almıştım. Gerçekten işe yarıyor ama inanılmaz şeker var içinde. Kilo alan çok onu kullanarak. Ama tabii ki bebeğimin beslenmesi daha önemli diyenlerdensen bende işe yaradı.

Ay hemen yapıştırayım madem öyle hiç kaçırmam böyle şeyleri teşekkür ederiz
Kuzum ben burda yazılanları okudukça geç dönsün diye dua etmeye başladım kimi bezini bağlatmıyormuş kimi koltuk altına saklanıyormuş falan böyle iyi gibi şimdilik:))
ahhaaaa dimi dimi
Papatyamaviss son kalan paramı da az önce bahsettiğin indirimle tükettim iflas bayrağını çektim ay sonuna kadar usul usul oturmam gerekecek
H&M’de bir kodla indirim oluyormuş canım Papatyamaviss yazdı biraz öncelerinde instagramda tutumluanneydi galiba unuttum bile ben de heyecandan bak orda açıklamaları vardı kod almanın
Sendenn hizlisii mezardaaa harikasin bu arada git esinin telden yeni uyelik bi kac patca daha kap indirim yuzde 10 a dusicek artik

Decatlondan aldim. Denemedim ama fiyati uygun diye aldim. Daha pahalilari var yoksa. 1 kere giymeye okadar vermeyim dedim. Valla ben mayo bezde aldim. Icine onu mu giydirecegim tam cozemedim
T Turtleee B bence91 Bu mayoyu ben de beğendim. Kumaşı da çok güzel. Uv korumalı üstelik Erkek bebekler için de çok güzel uv korumalı mayolar var. Mayo bezi takıp, üstüne mayoyu giydireceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…