2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne diyelim bu günlerde gececek elbet her gecenin bir sabahı var güneş bizim icinde doğar bu sipalar büyüyecek ve biz bu günleri biraz hüzünle biraz gülümseme ile hatırlayacağız.

Ahh keskeee kesekkeeee benimkide aglama huyu edindi ciglik cigliga susmadan
Canım bizim yeni atağımız mı geliyor ne olacakmış bu atak sonrası uygun bir zamanında bakar mısın S skelebeks canım seninde aynı gündü bizimle

Benzer şeyler yaşıyoruz.
Şu ateş basmaları neden oluyor gerçekten ya. Ensem terliyor. Mendil peçete ne geçerse elime koyuyorum Enseme. Daha önce hiç olmazdı.

Kizlar biz 16sinda 5. Ayimiza giriyoruz.
Bugun anneme giderken s.ocaginada ugradim olcum ici.
450 gr almis boyuda 5 cm uzamis, Iyi heralde.
Dr a gidecektim az alsaydi kiloyu boyu falan ama gitmeyecegim emmeye devam insallah
Maşallah kuzum çok iyi ❤ benimki 200g almış boyu da uzamamis görünüyor evdeki ölcumlerde

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-14-06-54-15-462.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-06-14-06-54-04-838.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-06-14-06-53-37-100.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-06-14-06-53-29-900.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
Pamuk Panda cok kararsiz kaldim yeni dr herseyi tek tek ben sormadan anlatmasi yaklasimi cok hosuma gitti. Ama blw ye karsi olmasi beni cook soguttu. Eski dr ayni seylere bakiyor ama anlatim kisminda ben sordukca daha cok bilgi veriyor. Bi kere daha eski dr gitmek istiyorum begenmezsem bir dahakinde yeniye devam ederim dedim.

desene daha koca göbekle gezicem ven 1 yıl sonra oldum ilkinde
Gene senin 7 kiloymuş canım fazlalığın ben napayım hele 12-14 kilo arasında vermem gerekiyor, pzt günü başladım ben ekmek ve tatlı yemeyip porsiyonlarımı küçülttüm iyi gidiyorum sütüm de etkilenmedi gibi çünkü 4 litre su içiyorum günde

Ya kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa
Ben oradan bayagi urun aldim canim. Simdi de mama sandalyesi siparis ettim saticiyla iletisim halindeyiz kargolayacak insallah:)

masallah 4 lt su hiç içmişliğim yok maşallah canım ben az yersem migrenim tutıyor hiç yanaşmıyorum o yüzden miğrenim tuttu mu evde hayat duruyor

ya ge4cekten suyun sütü arttırdığına pek inanmıyorum ve hiç içmiyorum doğrumu yapıyorum b8lmiyorim.

zahide yetiste cok basit bidey gormustum dr oytun daise yarayabilcegini soylemisti ac karna bir pirinc tanesi ve ustune su 2.gun 2 tane 3.gun 3 tane 30 gun bu sekilde sonra azaltarak devam di sanirim nette bak. Princ midede hasladugnda nasil kabariyo o sskil buyuyurek daha az acikmayi sagliyormus bi anda yoklenmemek icn de 1 er 1 er arttirarak gidiliyor
Ben oradan bayagi urun aldim canim. Simdi de mama sandalyesi siparis ettim saticiyla iletisim halindeyiz kargolayacak insallah:)
sen bi ara gecucu hesap diyodu noldu oyle ban mi yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…