2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bak boyle bişey buldum ama 2-3 yaş var en küçük boyle şeylerde kalıpları çok minik oluyor bi bakacağım çıktığımda
Evet güzelmiş bunlar birde Fırfırlı kilotlar varya onlar olmaz mı ki:)
Doğan büyüyor bende çabuk buyumesin istiyorum bir daha bebe dogurmayacagim diye iyice sindirerek büyütmek istiyorum
Bende büyümesin istiyorum yaa minicik sevip duralım
Bizimkide sbahtir uyumadı enson bizim yataga yanima yatirdim basina ucbes masaj yaptim uyudu bukadar cabuk uyucani bilsem sabahtir sallamazdim
Benimkini hep eşim uyandırıyor ya dışardan geliyor yada yatmadan pat pat öpüyor çocuk uyanınca da oyunlar oynamaya başlıyor yavrum uyuyor sadece gözler açık sonra bırakıyor başıma çocukta zorla dalıyor az kaldı kavga çıkartacağım
Bende çok umutlanmıştım bir kere oldum ama hiçbir faydası olmadı artarak devam ediyor
Kardesler zit karalter oluyor ya sakin bir bebek olcak hissediyorum uysal uyuyan vs
Bende bundan korktuğum için S Sevimlipanduf gibi korunduğum halde bir endişe hali içindeyim:)
Ben bunları görmüştümde daha büyükken kullanılır diye düşünmüştüm cnm ark.ın bebeği ne kadarlıktı ki..
Günaydın herkesee 5.ayimiz kutlu olsuun Z zeLina Kahsen @Pamuk Panda
Ayy 5 aylıkta olduk:)) çok hızlı bu zaman:)
Kızlar gogsumden bu sekilde geldi sut saka gibi
Benimde aklıma ilk çilek mi yedin demek geldi:) sonrada içerde kanama falan mı var diye düşündüm

Papatyamaviss hee yasak koymuslar bir gun bana konu disi konusmadan simdi bundan da yer miyim acaba siteyi kullandim dedim diye ortaokulda dayak atan bir ogretmenimiz vardi. Cumlelerimizi dogru secmeye calisirdik. Cumleyi yanlis kurdun diye doverdi. O gumlere dondum simdi bunu yazarsam banlanir miyim diye

Ee tabii siz simdi rahatsiniz linos hanimla cok cok hizli hemde zaman..
Su an 15aylik oldu ama bastan beri kullaniyor kuzum ayni mantik normal samdalyeyle

ya ge4cekten suyun sütü arttırdığına pek inanmıyorum ve hiç içmiyorum doğrumu yapıyorum b8lmiyorim.
En çok arttıran 2 şey su ve uyku canım yemek yenmesede olur ama su olmadan süt olmaz =( lütfen iç

Ahhaaaahhaa biru sikayet etmistir kesin

Kızlar oğlum dün 3 kez artarda döndü elini de altından çıkarmayı başardı sonra çırpınıyor emekleme gayreti mi bilmem hep dönünce eli altında kalırdı duygulandım bişeyi daha başardığı için kızım 5 aylıkken yan dönmeye başlamıştı oğlum daha hızlı

Ee tabii siz simdi rahatsiniz linos hanimla cok cok hizli hemde zaman..
Su an 15aylik oldu ama bastan beri kullaniyor kuzum ayni mantik normal samdalyeyle
2. Canıma okuyacak o yüzden Sağol kuzum bende bakayım o zaman memlekete falan gidince rahat olur

Bende simdi fark ettim gorulmucek
Kadar kucuk bi yara gibi telefona dalmisim bi baktım şok oldum doktum sonra temiz geldi hala inanamiyorum acaba cilekmiydi oo

Hoşgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…