O nasil bisey cilek receli kaynar ya oyle duruyiKızlar gogsumden bu sekilde geldi sut saka gibi
İyne ucu kadar yara gibi birsey var ordan geldi galiba kanlı sutO nasil bisey cilek receli kaynar ya oyle duruyi
Evet güzelmiş bunlar birde Fırfırlı kilotlar varya onlar olmaz mı ki:)Canım bak boyle bişey buldum ama 2-3 yaş var en küçük boyle şeylerde kalıpları çok minik oluyor bi bakacağım çıktığımda
Bende büyümesin istiyorum yaa minicik sevip duralımDoğan büyüyor bende çabuk buyumesin istiyorum bir daha bebe dogurmayacagim diye iyice sindirerek büyütmek istiyorum
Benimkini hep eşim uyandırıyor ya dışardan geliyor yada yatmadan pat pat öpüyor çocuk uyanınca da oyunlar oynamaya başlıyor yavrum uyuyor sadece gözler açık sonra bırakıyor başıma çocukta zorla dalıyor az kaldı kavga çıkartacağımBizimkide sbahtir uyumadı enson bizim yataga yanima yatirdim basina ucbes masaj yaptim uyudu bukadar cabuk uyucani bilsem sabahtir sallamazdim
Bende çok umutlanmıştım bir kere oldum ama hiçbir faydası olmadı artarak devam ediyorkızlar göbeğim gitmedi kaldı sanki bu doğumda ya ilk oğlumda sanki bu kadar yoktu 1 senede eski halime döndüm ama şimdi hala 7 kilo fazlam var regl olanlar regl olduktan sonra göbeğiniz biraz gitti mi yada kiloda değişiklik oldu mu ilk doğumda 1 yıl sonra regl oldum galiba yine öyle olacak o olsa belki biraz karnım gider mi ki
Bende bundan korktuğum için S Sevimlipanduf gibi korunduğum halde bir endişe hali içindeyim:)Kardesler zit karalter oluyor ya sakin bir bebek olcak hissediyorum uysal uyuyan vs
Ben bunları görmüştümde daha büyükken kullanılır diye düşünmüştüm cnm ark.ın bebeği ne kadarlıktı ki..Sevi Bebe Kumaş Mama Sandalyesi - Kot Desen Fiyatı
Sevi Bebe Kumaş Mama Sandalyesi - Kot Desen en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ayy 5 aylıkta olduk:)) çok hızlı bu zaman:)
Benimde aklıma ilk çilek mi yedin demek geldi:) sonrada içerde kanama falan mı var diye düşündümKızlar gogsumden bu sekilde geldi sut saka gibi
Aaa inanmıyorum 3 gündür çok çok zor geçiyor o zaman atak geliyor şimdiden gözüm korktu =(6 gün var kuzum
Oyy kiyamam gecmis olsunnİyne ucu kadar yara gibi birsey var ordan geldi galiba kanlı sut
5.ay kontrolüne gittik kızlar 4 cm uzamış 300 gram almış minnak adam büyüyor
Ee tabii siz simdi rahatsiniz linos hanimlaEvet güzelmiş bunlar birde Fırfırlı kilotlar varya onlar olmaz mı ki:)
Bende büyümesin istiyorum yaa minicik sevip duralım
Benimkini hep eşim uyandırıyor ya dışardan geliyor yada yatmadan pat pat öpüyor çocuk uyanınca da oyunlar oynamaya başlıyor yavrum uyuyor sadece gözler açık sonra bırakıyor başıma çocukta zorla dalıyor az kaldı kavga çıkartacağım
Bende çok umutlanmıştım bir kere oldum ama hiçbir faydası olmadı artarak devam ediyor
Bende bundan korktuğum için S Sevimlipanduf gibi korunduğum halde bir endişe hali içindeyim:)
Ben bunları görmüştümde daha büyükken kullanılır diye düşünmüştüm cnm ark.ın bebeği ne kadarlıktı ki..
Benimde aklıma ilk çilek mi yedin demek geldi:) sonrada içerde kanama falan mı var diye düşündüm
4 hafta bu da hem deAaa inanmıyorum 3 gündür çok çok zor geçiyor o zaman atak geliyor şimdiden gözüm korktu =(
En çok arttıran 2 şey su ve uyku canım yemek yenmesede olur ama su olmadan süt olmaz =( lütfen içya ge4cekten suyun sütü arttırdığına pek inanmıyorum ve hiç içmiyorum doğrumu yapıyorum b8lmiyorim.
Yaşasın yine canımız çıkacak =( ah minnaklar ne büyük zorluklar çekip büyüyorlar küçük dünyaları çok yorucu4 hafta bu da hem de
AhhaaaahhaaPapatyamaviss hee yasak koymuslar bir gun bana konu disi konusmadan simdi bundan da yer miyim acaba siteyi kullandim dedim diye ortaokulda dayak atan bir ogretmenimiz vardi. Cumlelerimizi dogru secmeye calisirdik. Cumleyi yanlis kurdun diye doverdi. O gumlere dondum simdi bunu yazarsam banlanir miyim diye
2. Canıma okuyacak o yüzdenEe tabii siz simdi rahatsiniz linos hanimla❤ cok cok hizli hemde zaman..
Su an 15aylik oldu ama bastan beri kullaniyor kuzum ayni mantik normal samdalyeyle
Bende simdi fark ettim gorulmucekEvet güzelmiş bunlar birde Fırfırlı kilotlar varya onlar olmaz mı ki:)
Bende büyümesin istiyorum yaa minicik sevip duralım
Benimkini hep eşim uyandırıyor ya dışardan geliyor yada yatmadan pat pat öpüyor çocuk uyanınca da oyunlar oynamaya başlıyor yavrum uyuyor sadece gözler açık sonra bırakıyor başıma çocukta zorla dalıyor az kaldı kavga çıkartacağım
Bende çok umutlanmıştım bir kere oldum ama hiçbir faydası olmadı artarak devam ediyor
Bende bundan korktuğum için S Sevimlipanduf gibi korunduğum halde bir endişe hali içindeyim:)
Ben bunları görmüştümde daha büyükken kullanılır diye düşünmüştüm cnm ark.ın bebeği ne kadarlıktı ki..
Benimde aklıma ilk çilek mi yedin demek geldi:) sonrada içerde kanama falan mı var diye düşündüm
Bugünde bol bol çikolata ye bakalım kahverengi mi gelecekBende simdi fark ettim gorulmucek
Kadar kucuk bi yara gibi telefona dalmisim bi baktım şok oldum doktum sonra temiz geldihala inanamiyorum acaba cilekmiydi oo
HoşgeldiinPapatyamaviss hee yasak koymuslar bir gun bana konu disi konusmadan simdi bundan da yer miyim acaba siteyi kullandim dedim diye ortaokulda dayak atan bir ogretmenimiz vardi. Cumlelerimizi dogru secmeye calisirdik. Cumleyi yanlis kurdun diye doverdi. O gumlere dondum simdi bunu yazarsam banlanir miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?