Canan karatay şey demişti bi keresinde başınızın ağrsı bile susuzluktan günlük yeterli suyunuzu için başınız bile ağrımayacak falan demişti, ben hamileyken başladım çok su içmeye aman bebek susuz kalmasın aman kabız olmayayım diye, şimdi aşırı terlemem var o yüzden de çok susuyorum ondan içiyorum ben biraz da
zahide yetiste cok basit bidey gormustum dr oytun daise yarayabilcegini soylemisti ac karna bir pirinc tanesi ve ustune su 2.gun 2 tane 3.gun 3 tane 30 gun bu sekilde sonra azaltarak devam di sanirim nette bak. Princ midede hasladugnda nasil kabariyo o sskil buyuyurek daha az acikmayi sagliyormus bi anda yoklenmemek icn de 1 er 1 er arttirarak gidiliyor
sen bi ara gecucu hesap diyodu noldu oyle ban mi yedin
Benzer şeyler yaşıyoruz.
Şu ateş basmaları neden oluyor gerçekten ya. Ensem terliyor. Mendil peçete ne geçerse elime koyuyorum Enseme. Daha önce hiç olmazdı.
Ayyyy napcam ya sabahtan beri acaba kasığım mı ağrıyor ay galiba midem de bulanıyor diye kendimi psikolojik hamile yaptım gidip rahim aldırayım kurtulayım
Biz geldik Dr dan. 6 ayda baslayacagim diye durettim ya Dr ek gıda ya tadimlara baskıyoruz dedi 6655 olmuşuz. Kilo istemiyorum çok ama doğum kilosunu yakalayamadigi için baslatiyorum dedi. Oturtabilirsin rahatça dedi benmki kendi oturuyor çünkü. Anne den alır ina sen yerdin dedi. Dedim ben bebekken de yemezmisim hiç. Yandik dedi Dr ne kadar çok çeşit tadarsa ileride o kadar az seçici olur dedi.
Gayet güzeldi canım :) Sadece havuz ve deniz suyu soğuktu biz bile zor girdik. O yüzden yalnızca 2 kere havuza soktum minnoşu. Sanırım suyun ısısından dolayı pek hoşlanmadı. Ama genel itibariyle sakindi ve güzel geçti tatilimiz. Bir de artık uzun yolculuklarımız kesinlikle gece olacak. Gündüz 1 dk oto koltuğunda durmayan bıdık gece hep uyudu evdeki gibi sadece 2 kere emmek için uyandı geri uyudu maşallah Darısı başınıza kuzum
Biz geldik Dr dan. 6 ayda baslayacagim diye durettim ya Dr ek gıda ya tadimlara baskıyoruz dedi 6655 olmuşuz. Kilo istemiyorum çok ama doğum kilosunu yakalayamadigi için baslatiyorum dedi. Oturtabilirsin rahatça dedi benmki kendi oturuyor çünkü. Anne den alır ina sen yerdin dedi. Dedim ben bebekken de yemezmisim hiç. Yandik dedi Dr ne kadar çok çeşit tadarsa ileride o kadar az seçici olur dedi.
Doğum kilosuna göre ne kadar artış olmalıymış kuzum bu ayda.. napacaksın başlayacak mısın.. bu tadımlar kilo alımına faydalı olacak mı ki onu anlayamıyorum ben günlük 2-3 kaşık farkettirir mi kiloyu maşallah Azraya annesiyle karşılıklı oturup muhabbet eder artık❤
Doğum kilosuna göre ne kadar artış olmalıymış kuzum bu ayda.. napacaksın başlayacak mısın.. bu tadımlar kilo alımına faydalı olacak mı ki onu anlayamıyorum ben günlük 2-3 kaşık farkettirir mi kiloyu maşallah Azraya annesiyle karşılıklı oturup muhabbet eder artık❤
Kuzum dr amaci bi an evvel tasimlar bitsinki yemek yemrye basliyi0 kiloya etki etsin , pteki turlu yemk yemeye baslamasi nerdeyse 8.ayi bulacak bu sekilde geri cekmis oldu 6bucuk aylikken başlayacak, hem o sirada tatlara alismis olacak kademeli olarak
Kızlar dün Zzet193
yazmıştı ya hani ben onu sonradan gordum, dün akşam yemek yiyoruz tabiki güneş de yemek istiyor rahat bırakmıyor bizi kucağımıza gelmek bişeyler tatmak istiyor eşim de sofradakilerden verme çabasındaydı ben de oğlen kabak vermiştim ondan bi kaç parça kalmıştı onları getirdim veriyorum eşim kızdı o ne sen bi tadına bak o kabağı yer misin oyle ya da kabak alerjim var diyen birini duydun mu sen ne saçmalıyorsun ıncık cıncık şeyler yapma düzgün düzgün yesin çocuk işte diye sonra çavdar ekmeği alıyorum eve onun içinden minicik koparıp bezelye yemeği yapmıştım onun suyuna banıp verdi bezelyeleri eliyle ezip verdi sofrada yoğurt vardı ondan verdi ama evde yapmadım o yoğurdu verme diyorum yine de verdi güneş bi mutlu bi mutlu bittikçe istiyor şimdi de aradı gene verme kabak vereceksen düzgünce yemek gibi ver diye sonra Zzet193
n yazdıklarını gördüm peki ben ne yedireceğim Ya bu çocuğa bezelye ve bulgur pilavı var bi yoğurt katıp yedireyim
Kızlar dün Zzet193
yazmıştı ya hani ben onu sonradan gordum, dün akşam yemek yiyoruz tabiki güneş de yemek istiyor rahat bırakmıyor bizi kucağımıza gelmek bişeyler tatmak istiyor eşim de sofradakilerden verme çabasındaydı ben de oğlen kabak vermiştim ondan bi kaç parça kalmıştı onları getirdim veriyorum eşim kızdı o ne sen bi tadına bak o kabağı yer misin oyle ya da kabak alerjim var diyen birini duydun mu sen ne saçmalıyorsun ıncık cıncık şeyler yapma düzgün düzgün yesin çocuk işte diye sonra çavdar ekmeği alıyorum eve onun içinden minicik koparıp bezelye yemeği yapmıştım onun suyuna banıp verdi bezelyeleri eliyle ezip verdi sofrada yoğurt vardı ondan verdi ama evde yapmadım o yoğurdu verme diyorum yine de verdi güneş bi mutlu bi mutlu bittikçe istiyor şimdi de aradı gene verme kabak vereceksen düzgünce yemek gibi ver diye sonra Zzet193
n yazdıklarını gördüm peki ben ne yedireceğim Ya bu çocuğa bezelye ve bulgur pilavı var bi yoğurt katıp yedireyim