2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugun bim e şişme havuz geliyordu ben gidip baktım guzel bişey aldım evimiz çok sıcak oluyor temmuz ağustos da pişeceğiz hatta bunhnla serinleteceğim kızı isteyenler haberiniz olsun

Eklentiler

• image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 37
Hadi hayırlı olsun kuzum:) doktorunuz mu başlattı ek gıdaya listede neler var
Teşekkür ederiz canım Aynen aslında gelişimimiz iyi ama başlayabilirsin ufak ufak dedi. Doktorun sitesi var canım burdan paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum orda örnek liste ve gidişat var. Ban yemezsem paylaşayım siteyi Önce yoğurt dedi. Sonra sebzeler sonra meyveler en son artık kahvaltı yumurta sarısı vs..

Siz aşağıdaki yorumdan uyarı aldınız, grup kurabilirsiniz ama gruba çağrı yapmanız, özelden numara istemeniz uygun değil.

Siz aşağıdaki yorumdan uyarı aldınız, grup kurabilirsiniz ama gruba çağrı yapmanız, özelden numara istemeniz uygun değil.
Ondan oldugunu tahmin ettim zaten:)artik daha dikkatliyim iste korkuyorum bisi derken iki kere dusunuyorum uyari ise yaradi yani

Kızz tam ısırmalıktır o.. yakalasakta annesine çaktırmadan dişleyiversek

O zaten ayrı bir aşk❤
Yaa tesekkur ederiz teyzesi herbiri ayri bal vallaa bende buseden gaza geldim baslicam aynen kuzum ilk tadimlarlamide alisiyor sonra da arttirmaya ogun olark baslaniyo ben icgidusel gidicem artik ne olu4 bilmem

Afiyet olsun kuzuya:)) onu bende bilmiyorum kuzum ban olaylarını çözemedim daha

çok iyi yapıyorsun su hersey için iyi benim cildim vucüdum asırı kuruyor ve bad agrım hep var mümkün oldugunca içmeye calışıyorum da ancak 2 lt ya var ya yok içtiğim

Son düzenleme:
Sebze çorbası yapayım diye mutfağa girdim sonra muhallebi gibi bişey yaptım kışın annemlere köyden balkabağı gelmişti annemde doğrayıp poşetleyip bana vermişti yapıp yersin sütünü artırır diye ben tabiki yapmadım şimdi onlar aklıma geldi bir küp çıkardım biraz büyük bir küp pişirdim suda, bir tatlı kaşığı kadar irmik pişirdim sonra elma armut falan yoktu evde muz vardı çeyrek muz koydum çatalla ezip hepsini karıştırdım tadına baktım bence çok güzeldi güneş de bayılarak yedi yarısından çoğunu yedirdim daha yemek istiyordu da ne biliyim belki zarar eder diye vermedim bu ek gıda olayı da çok değişik az verirsin alışmaz diye korkuyorum çok veririm emmeyi bırakırsa diye korkuyorum ama ek gıdada üzmeyecek gibi benimki Ya da meraktan şuan

Linos hanım tam ısırmalik asıl biz de et yok isiramazsinizz
Canımm bence iyi biliyor musun kilosu boyu uzun olduğu için belli etmiyordur bizimki bodur bacakları tombik ama kolları incecik şimdiden Türk kadını tipinde Benim kız

Oh masallahh ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…