2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok sevindim cnm tatilden mutlu dönmüşsünüz..:) şimdiden soğuk suya alıştırmaya başladım ben tatili boşa geçirmesin diye.. daha tam planımızı yapmadık ama inşallah en kısa sürede yapacağız bizde evde bunaldım resmen. .
Yazın gece yolculuğu daha iyi olur zaten sıcakta hiç sevmem bende minişde ondan bunalıyordur belki

6.ayda 2katina katlamaliymis kuzum bizim ki imkansiz duruyor 7200olmamiz lazim gekecek ay. Onu bende anlamiyorum tam ama bu ay tadinlarla mideyi alistirmak istiyir galiba cunku corba yogurt pekmez meyve sebze tadimi. Gelecek ay kiymaya baslivakmis bi sonraki ay tavuga falan

Yok Ya ben dağıttım kendimi tarifler bakıyorum yengem kitap almıştı ek gıda tarifleri diye ondan foto bekliyorum

Evet cnm ama doktorlar bunu öyle bir söylüyorlar ki sanki tadıma başlayınca hemen kilosu artıverecek gibi.. tadımdan 1 ay sonra vereceğiz öğün olarak demi benim kafam çok karışıyor bu işlerde inşallah çocuğu düzgün beslerim

Evdeki malzemelerimle kabak havuç bezelye ve minik bir soğandan çorba yapacağım içine bir tatlı kaşığı da irmik atıp kıvamlaşmasını sağlayacağım birazcık da yağ koyacağım, kuzucuğum şimdi uyuyor ben mamasını yapmaya

İşte bi de çocuk yiyor diyor bak ne güzel yiyor Ya diyorum boş kabağı da oyle yiyor o çocuk ama inanmıyor o yenmez Ya diyor
Ya sanki biz yemediği için vermiyoruz ezip yiyebileceği duruma getirsen her yemeği yerde bunun tuzu var salçası var minicik midesi bağırsakları nasıl sindirecek onu diye düşünmüyorlar benimki de dudağına reçel değdirmiş birde herkese anlatıyor çok sevdi yaladı durdu diye beni çekiştiriyor çocuğa birşey vermiyorum diye kendileri gibi oturup yiyecekler hemen sanıyorlar 6 aylık olunca mangal yapacağız kızımla diye başladı şimdiden

Kuzum sen bilirsin de bir yerde belli bir aya kadar en fazla 2 sebzeyle çorba öneriyorlardı birde soğan ağır olmaz mı..

zona oldum onu atlattım şükür. pazartesi işe başladım. oğlumu kreşe alıştırmaya çalışıyoruz annem 2 bebeye birden bakmakta çok zorlandı onun için acil kreş işi çıktı. ben işe alışmaya çalışıyorum. merin hanım da biberonla süt içmeye alışmaya çalışıyor.

işe yakın diye annemin yazlık evinde maaile kalmaya başladık. hava değişiminden herkes hasta. bugün çocukları dr. götüreceğim. hem merin'in 5 ay kontrolü olacak.

ben de dün kartanesini aradım hep buralarda oluyordu. ooo neler olmuş tam okuyamadım gitmiş.

siz nasıl sınız. oğluşlar iyi mi. okul kapanıyor 2 çocuklu ev hayatı çoook zor kolaylıklar diliyorum.

Ne oldu pesmi cay kasigi gitti kepcemi geliyo

Kocami kesecem en sonunda adım katil olacak sabah attigim sutu icirsemmi dedim senin sütünü iciyor birde kanını bulaştırma cocuga dedi tam pislik muamelesi yapıyor nefret ediyorum bu adamdan

Masallah canim hayirlisi olsun ek gida icinde
Senin kiz anlasilan eski usul bebeler gibi yetişecek hee
Bu kocan rahat birakmaz basini
Kocami kesecem en sonunda adım katil olacak sabah attigim sutu icirsemmi dedim senin sütünü iciyor birde kanını bulaştırma cocuga dedi tam pislik muamelesi yapıyor nefret ediyorum bu adamdan
Beyinsiz ne diye evlenmis de cocuk yapmis senden o zaman

Evet canım 5 ayı bitirdik doğumdaşlarım şimdilik bi atak yok bakalım bizde .. tatilden geldik ya kucağa alıştı biraz okadar
Canım oğlum 4 Ocak ta doğdu ama 14 ocaktı doğacağı tarih sanırım bizim 4 ocağa göre geliyor ataklar çünkü sizden hep 10 gün önce aynı şeyleri yaşamış oluyoruz 4 gün oldu tam geceleri düzgün uyumuyor ağlıyor hep =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…