Çok sevindim cnm tatilden mutlu dönmüşsünüz..:) şimdiden soğuk suya alıştırmaya başladım ben tatili boşa geçirmesin diye.. daha tam planımızı yapmadık ama inşallah en kısa sürede yapacağız bizde evde bunaldım resmen. .Gayet güzeldi canım :) Sadece havuz ve deniz suyu soğuktu biz bile zor girdik. O yüzden yalnızca 2 kere havuza soktum minnoşu. Sanırım suyun ısısından dolayı pek hoşlanmadı. Ama genel itibariyle sakindi ve güzel geçti tatilimiz. Bir de artık uzun yolculuklarımız kesinlikle gece olacak. Gündüz 1 dk oto koltuğunda durmayan bıdık gece hep uyudu evdeki gibi sadece 2 kere emmek için uyandı geri uyudu maşallahDarısı başınıza kuzum
İşte bi de çocuk yiyor diyor bak ne güzel yiyor Ya diyorum boş kabağı da oyle yiyor o çocuk ama inanmıyor o yenmez Ya diyorEsin c
Esin cok istiyosa yemek givi suan yiyebilecehi tek sey corba bence bi seferde yuklenmis kiza resmen
6.ayda 2katina katlamaliymis kuzum bizim ki imkansiz duruyor 7200olmamiz lazim gekecek ay. Onu bende anlamiyorum tam ama bu ay tadinlarla mideyi alistirmak istiyir galiba cunku corba yogurt pekmez meyve sebze tadimi. Gelecek ay kiymaya baslivakmis bi sonraki ay tavuga falanDoğum kilosuna göre ne kadar artış olmalıymış kuzum bu ayda.. napacaksın başlayacak mısın.. bu tadımlar kilo alımına faydalı olacak mı ki onu anlayamıyorum ben günlük 2-3 kaşık farkettirir mi kiloyu maşallah Azraya annesiyle karşılıklı oturup muhabbet eder artık❤
Ama ben ertusum gibi istiyorum o nolaaacaak ❤Ah o azranin yaptiklarini bi bilsennn kaymakk tammasallah ona
Yok Ya ben dağıttım kendimi tarifler bakıyorum yengem kitap almıştı ek gıda tarifleri diye ondan foto bekliyorumS Sevimlipanduf canım sebzeleri tek tek vereceğim ben yine ama 3 gün kuralı uygulamayacağım. Bir öğün sebze bir öğün yoğurt demişti doktorum. Ben yine de yönlendiriş olmayım da her annenin doğrusu bebeği için en iyisidir bence
Evet cnm ama doktorlar bunu öyle bir söylüyorlar ki sanki tadıma başlayınca hemen kilosu artıverecek gibi.. tadımdan 1 ay sonra vereceğiz öğün olarak demi benim kafam çok karışıyor bu işlerde inşallah çocuğu düzgün beslerimKuzum dr amaci bi an evvel tasimlar bitsinki yemek yemrye basliyi0 kiloya etki etsin , pteki turlu yemk yemeye baslamasi nerdeyse 8.ayi bulacak bu sekilde geri cekmis oldu 6bucuk aylikken başlayacak, hem o sirada tatlara alismis olacak kademeli olarak
6.ayda 2katina katlamaliymis kuzum bizim ki imkansiz duruyor 7200olmamiz lazim gekecek ay. Onu bende anlamiyorum tam ama bu ay tadinlarla mideyi alistirmak istiyir galiba cunku corba yogurt pekmez meyve sebze tadimi. Gelecek ay kiymaya baslivakmis bi sonraki ay tavuga falan
Kızz tam ısırmalıktır o.. yakalasakta annesine çaktırmadan dişleyiversekAh o azranin yaptiklarini bi bilsennn kaymakk tammasallah ona
O zaten ayrı bir aşk❤Ama ben ertusum gibi istiyorum o nolaaacaak ❤
Ya sanki biz yemediği için vermiyoruz ezip yiyebileceği duruma getirsen her yemeği yerde bunun tuzu var salçası var minicik midesi bağırsakları nasıl sindirecek onu diye düşünmüyorlar benimki de dudağına reçel değdirmiş birde herkese anlatıyor çok sevdi yaladı durdu diye beni çekiştiriyor çocuğa birşey vermiyorum diyeİşte bi de çocuk yiyor diyor bak ne güzel yiyor Ya diyorum boş kabağı da oyle yiyor o çocuk ama inanmıyor o yenmez Ya diyor
Kuzum sen bilirsin de bir yerde belli bir aya kadar en fazla 2 sebzeyle çorba öneriyorlardı birde soğan ağır olmaz mı..Evdeki malzemelerimle kabak havuç bezelye ve minik bir soğandan çorba yapacağım içine bir tatlı kaşığı da irmik atıp kıvamlaşmasını sağlayacağım birazcık da yağ koyacağım, kuzucuğum şimdi uyuyor ben mamasını yapmaya
zona oldumCanım sen neredesin yokluğun belli geçen sana özelden yazayım dedim bebekicin nickin ile arattim bulamadım simdi gördum nick değişmiş nasılsın kuzular nasıl çalışmaya baslayacaktin başladın mi
@Zinmem nerelerdesin senide özledim
Ne oldu pesmiEvdeki malzemelerimle kabak havuç bezelye ve minik bir soğandan çorba yapacağım içine bir tatlı kaşığı da irmik atıp kıvamlaşmasını sağlayacağım birazcık da yağ koyacağım, kuzucuğum şimdi uyuyor ben mamasını yapmaya
Yoo gene ona ayrı yapılacak tabiki bizim yediklerimizden farklı olacak ama en azından madem başladık sası sası şeyler yemesin çocuk duNe oldu pesmicay kasigi gitti kepcemi geliyo
He bi de korkarım kız ben oyle çok vermem maksimumum iki yemek kaşığı kadar veririmNe oldu pesmicay kasigi gitti kepcemi geliyo
Masallah canim hayirlisi olsun ek gida icindeBiz geldik Dr dan. 6 ayda baslayacagim diye durettim ya Dr ek gıda ya tadimlara baskıyoruz dedi6655 olmuşuz. Kilo istemiyorum çok ama doğum kilosunu yakalayamadigi için baslatiyorum dedi. Oturtabilirsin rahatça dedi benmki kendi oturuyor çünkü. Anne den alır ina sen yerdin dedi. Dedim ben bebekken de yemezmisim hiç. Yandik dedi Dr ne kadar çok çeşit tadarsa ileride o kadar az seçici olur dedi.
Senin kiz anlasilan eski usul bebeler gibi yetişecek heeKızlar dün Z zet193 yazmıştı ya hani ben onu sonradan gordum, dün akşam yemek yiyoruz tabiki güneş de yemek istiyor rahat bırakmıyor bizi kucağımıza gelmek bişeyler tatmak istiyor eşim de sofradakilerden verme çabasındaydı ben de oğlen kabak vermiştim ondan bi kaç parça kalmıştı onları getirdim veriyorum eşim kızdı o ne sen bi tadına bak o kabağı yer misin oyle ya da kabak alerjim var diyen birini duydun mu sen ne saçmalıyorsun ıncık cıncık şeyler yapma düzgün düzgün yesin çocuk işte diye sonra çavdar ekmeği alıyorum eve onun içinden minicik koparıp bezelye yemeği yapmıştım onun suyuna banıp verdi bezelyeleri eliyle ezip verdi sofrada yoğurt vardı ondan verdi ama evde yapmadım o yoğurdu verme diyorum yine de verdi güneş bi mutlu bi mutlu bittikçe istiyor şimdi de aradı gene verme kabak vereceksen düzgünce yemek gibi ver diye sonra Z zet193 n yazdıklarını gördüm peki ben ne yedireceğim Ya bu çocuğa bezelye ve bulgur pilavı var bi yoğurt katıp yedireyim
Beyinsiz ne diye evlenmis de cocuk yapmis senden o zamanKocami kesecem en sonunda adım katil olacak sabah attigim sutu icirsemmi dedim senin sütünü iciyor birde kanını bulaştırma cocuga dedi tam pislik muamelesi yapıyor nefret ediyorum bu adamdan
Çok güzelmiş gerçekten bazen kurtarıcı olabilirSevi Bebe Kumaş Mama Sandalyesi - Kot Desen Fiyatı
Sevi Bebe Kumaş Mama Sandalyesi - Kot Desen en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Canım oğlum 4 Ocak ta doğdu ama 14 ocaktı doğacağı tarih sanırım bizim 4 ocağa göre geliyor ataklar çünkü sizden hep 10 gün önce aynı şeyleri yaşamış oluyoruz 4 gün oldu tam geceleri düzgün uyumuyor ağlıyor hep =(Evet canım 5 ayı bitirdik doğumdaşlarımşimdilik bi atak yok bakalım bizde .. tatilden geldik ya kucağa alıştı biraz okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?