- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yok yok yapmadım zaten ya muhallebi gibi bişey yaptım bayıla bayıla yediKuzum sen bilirsin de bir yerde belli bir aya kadar en fazla 2 sebzeyle çorba öneriyorlardı birde soğan ağır olmaz mı..
Herkese merhaba baya uzun zamandır gelemiyorum buralara minigim hergün huy değiştiriyor minik minik emeklemelere başladık her gördüğüne elimizi atıyoruz oyuncakla oynarken elimizden düşerse ağlama krizine giriyoruz sürekli sohpet muhabbet halinda olucaz paşayla kendime ayirabildigim yarim şaştım dahi yok su son zamanlarda cok kilo aldım 70 kg olmuşum go..um ayrı göbeğim ayrı gidiyor doğum yaptığımdan beri hala adet olmadım her yerimbariz ödem ateş basıp daralıp duruyorum kızlar aslında çok büyük bir sorunum var ve bunun için profesyonel yardım almam gerekicek ben cinsellikten aşırı soğudum doğum olduğundan beri sadece 2 defa beraber olduk kesinlikle eşimin yanima yaklaşmasını istemiyorum kalıcak delik siginicak bahane arıyorum irite oldum hersey okadar cok üst üste geldimi erken doğum oğlumun borsit olması babamı kaybetmek sanırım bunların verdiği bir parlakta olabilir ama kendi başına aşamıyorum eşim şimdilik anlayışla karşılıyor ama onun icinde zor bir durum bizde durumlar baya sıkıntılı umarım sizler iyisinizdir optum
Canım ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim bebiş çok zorluyor beni sürekli ağlıyor kendi başına oynadığı az oluyor. Uykusuz yorgun oluyorum artık sıcaklar da geldi daha bir gerginlik veriyor. Eşimle de sürekli bebek yüzünden tartışıp duruyor. Mesela dün sıcaktan terlemistim süt kokmusum sabah duş almak istedim eşim uyuyordu bebeğim de ağlıyordu susturamadim uykusuz yorgun dayanamadım artık, esime ben duşa gireyim sonra bebeği yikayalim iyi gelir dedim. Ben dustayken kızım uyuklama ya başlamış oysa o kadar ugrasmistim öncesinde uyutmaya. Sonra duşa getirdi ama bir sürü söylendi ben çocuğu uyitmayi beceremedigim için sürekli agliyormus. O kadar basit şeylerden tartışıyoruz ki. Birliktelik olarak da üç defa zar zor oldu . Hiç istemiyorum bunu da belli etmek istemiyorum sogumasin diye.evlilik de bu da önemli işte olmayınca sıkıntlar oluyor. Ben hala doğum sonrası sagligimi toplamış da hissetmiyorum. Epey mutsuzum yani.
Sende kötü günler gecirdin babanın durumu çok ayrı zaten. İnşallah biraz zamanla düzelir bu haller
Nasil vakit bulup ne ara yapiyonuz bana da desene hele
İnsallah bir gun bir araya gelebiliriz bebislerimizi kuzum❤ omer pasamada masallah cokca ❤ benziyorlar cok ❤ mama sandalyesinin olmadigi yerlerde evde bile herhangi bi sandalyeye baglayip bebisi oturtuyorsun kuzum yemesi icin❤
@Dido44 @defne1453 kızlar sanıyordum ben tek bu dyrumdayim sizlerde benden farkiniz yok. Benim oğlanın beslenmesi tam bi fiyasko uykusu keza öyle üç gündü ateşim vardı.gece defalarca uyanan bir bebek ve ac emmiyor! En son gece oglani birakip baska odaya uyumaya gityim tabi cok hastaydim.esim gelip bağırdı demediğini bırakmadı.tabi ailemledw sorunlarım gerginligimde dağ gibi büyüyor. Evin içinde yorgun duba gibi olmuş bi vücut ,salaş giyim ,bakımsız, bakımsız ortalarda geziyorum.iki gündür geciken adette cabasi....
Kizlar biz 16sinda 5. Ayimiza giriyoruz.
Bugun anneme giderken s.ocaginada ugradim olcum ici.
450 gr almis boyuda 5 cm uzamis, Iyi heralde.
Dr a gidecektim az alsaydi kiloyu boyu falan ama gitmeyecegim emmeye devam insallah
@Pamuk Panda canım biz de dün 5 ay kontrolüne gittik. Bu zamana kadar takip eden doktorunu beğenmiyordum. Sonunda değiştirdim ve gerçekten çok ilgili şimdiki ve burda bir hayli tercih edilen bir doktor. 5680 gr kilosu. Boyu ve baş çevresi normal ama kilosu persentilde ciddi az dedi. Bunun birkaç sebebi olabilir dedi. Öncelikle idrar tahlili istedi. Enfeksiyon varsa da kilo almaz dedi. Herhangi bir sıkıntısı yok ama dedim. Bazen idrar yolu enfeksiyonları belirti vermeyebilir dedi. Tahlil verdik. Şükür temiz çıktı. Belki mama desteği verebiliriz ama ona sonra bakacağız dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Bu arada ek gıdaya başlamamızı istedi. 10 gün içinde sadece öğlenleri 2 tatlı kaşığı yoğurtla başla, her gün 2 tatlı kaşığı arttırarak ver dedi. Ben 180 günden önce ek gıda başlama taraftarı değildim. Üstelik yoğurt sebzeye göre daha alerjik diye biliyorum dedim. Evet dedi. Ama yoğurt çok iyi bir probiyotiktir aynı zamanda dedi. Zaten alerjisi varsa bu şekilde ortaya çıkacak dedi. Ayrıca ek gıdada 3 gün kuralı diye bir şey yok. Bu şekilde ilerlemeyeceğiz dedi. Aklımdaki tüm doğrularımı altüst etti. Şunu söyledi; bir gıdayı 3 gün verirsin allerjik belirti göstermez belki 70.gün verdiğinde gösterir. 3 gün yada 1 gün yada daha fazla farketmez, alerji başta yok gibi görünüp sonradan çıkabilir yada tam tersi dedi. Mesela penisilin alerji testi yaparsın 10 kere de çıkmaz, 11.de çıkar bunun gibi dedi. Sadece meyveyi en son vereceğiz hatta gerekli bile değil çünkü fruktoz dedi. Çocuğa gereksiz şeker yüklemekten başka bir şey değil, ondan aldığı vitamini sebzelerden de alır dedi. Yine de tattırmak için yemeğinden sonra 1 tatlı kaşığı kadar verebilirsin o kadar, hiçbir zaman öğün olarak vermeyeceğiz dedi. Bugün ilk kez yoğurt verdim. Değişik geldi yüzünü buruşturdu filan ama yedi ağzını açtı kaşığı her vermemde :) Farklı bir süreç başladı bizim için de. Yeni başlayan ve başlayacak olan herkes için güzel bir dönem olmasını diliyorum :)
Bu kilo sorunu cinsel isteksizlik bendede var eşim sürekli arkadaş olduk deyip duruyor çok yoruldum ama onlar için çokta önemli değil bugün kızım bisikletten düşmüş eve ağlayarak geldi ayak baş tırnağı yarısı kırılmış tamda yemek yapıyordum ocağı kapadım pansuman yaptım tabi çok bağırdı by sefer oğlum uyandı ağlayarak sakinleşmiyor bir türlü ne yapacağımı şaşırdım. Neyse oğlanı uyuttum kızı sakinleştirdim eşim geldi ne yemek yaptın diyor...
Ay siz 3 5 dedikce ben sasip kaliyorum gercektenmibsebse ikinciyi yapsın gorecem onu iki çocuklu hatunlar doğumdan sonra 5 defa yaptı ise ne ala
şöyle Bi okudum da, eşlerin anlayışsızlığından dert yanmışsınız kızlar.. dönem dönem hepsi odunlaşabiliyor. Ama benim genel olarak gördüğüm şu ki cinsel hayatta bi eksiklik varsa, mesafe varsa sıkıntı daha da büyük oluyor maalesef. Küçücük şeyleri büyütüyorlar , daha anlayışsız ve kırıcı olabiliyorlar.. ama Gönülleri görüldüğünde yemekmiş, çocuk bakımıymış çok da sallamıyorlar bence.. oyüzden ilk olarak o sıkıntının giderilmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben, gerekirse bi doktordan yardım alınarak
Anlaşılan sendeAy siz 3 5 dedikce ben sasip kaliyorum gercektenmicok okuyamadim yorumlarida
Günaydın ♥ Hayırlı cumalarBugün 5.ayımızı doldurduk ah şu zaman.. Yoğurt mayaladım bugün başlıyoruz ek gıdaya
Maşallah ona ya duydukça senden böyle başlayasım geliyorYok yok yapmadım zaten ya muhallebi gibi bişey yaptım bayıla bayıla yedi
bu siteyi bebek tedavisi görürken keşfetmiştim. google ne sorsam buraya yönlendiriyordu. üye olurken özge nin her varyasyonunu denedim kayıtlı üye var dedi. bende durumu özetleyen 'bebekiçin' yapmıştım.Gorunuyormus ama hic dikkat etmemistim onaprofil fotondan bilen bilir
zona oldumonu atlattım şükür. pazartesi işe başladım. oğlumu kreşe alıştırmaya çalışıyoruz annem 2 bebeye birden bakmakta çok zorlandı onun için acil kreş işi çıktı. ben işe alışmaya çalışıyorum. merin hanım da biberonla süt içmeye alışmaya çalışıyor.
işe yakın diye annemin yazlık evinde maaile kalmaya başladık. hava değişiminden herkes hasta. bugün çocukları dr. götüreceğim. hem merin'in 5 ay kontrolü olacak.
ben de dün kartanesini aradım hep buralarda oluyordu. ooo neler olmuş tam okuyamadım gitmiş.
siz nasıl sınız. oğluşlar iyi mi. okul kapanıyor 2 çocuklu ev hayatı çoook zor kolaylıklar diliyorum.
Biz geldik Dr dan. 6 ayda baslayacagim diye durettim ya Dr ek gıda ya tadimlara baskıyoruz dedi6655 olmuşuz. Kilo istemiyorum çok ama doğum kilosunu yakalayamadigi için baslatiyorum dedi. Oturtabilirsin rahatça dedi benmki kendi oturuyor çünkü. Anne den alır ina sen yerdin dedi. Dedim ben bebekken de yemezmisim hiç. Yandik dedi Dr ne kadar çok çeşit tadarsa ileride o kadar az seçici olur dedi.
Aynen, 1 kere gördüm o kadar.Sıcaklardan üzerine emzirirken istemsiz giden enerji terletiyor bide adette görmüyorum ben oda cabasi
youtube da 2 anne 1 mutfak var canım ay ay mevsim meyve ve sebzeleriyle tarifler paylaşıyorlar.Evdeki malzemelerimle kabak havuç bezelye ve minik bir soğandan çorba yapacağım içine bir tatlı kaşığı da irmik atıp kıvamlaşmasını sağlayacağım birazcık da yağ koyacağım, kuzucuğum şimdi uyuyor ben mamasını yapmaya
Canım ben soğan sarımsak yemiyorum hiç ağzıma sürmem çünkü annemlerde de pişmezdi sarımsak falan özellikle hiç yemeklere koymazdı annem, alışamadım kokusundan tiksinir oldum, okula falan gidince yemek seçmem başıma dert oldu yurtta kalmayıp evde kalmak zorunda kaldım her yemeği yiyemediğim için kendime yemek yapıyordum ayrı ayrı, kızım benim gibi seçmesin her şeyi yesin istiyorum ben sarımsaktan nefret ederken onun çorbalarına ileri de katmak istiyorum alışsınMaşallah ona ya duydukça senden böyle başlayasım geliyorben tam bilmiyorum cnm da kardeşimde reflü var yemekte soğan az fazla olsun hemen etkileniyor o büyük gerçi bebek reflüsünde nasıldır bilemiyorum ama ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?