2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım iki çocuklu olmak cinsel hayatı tamamen sekteye uğratiyor bu bir gerçek bebek uyusa büyük çocuklar ilgi istiyor ikisini uyutsak zaman ayırıp oh deyip kendi başımıza kaldigimizda pilimiz bitmiş oluyor ama erkek milleti işte onlar Bizim gibi değil adamlar bizim kadar yorulmuyor bir günlüğüne benim bedenime esimin girip anne ve eş olarak ne yasadigimi anlamasını çok isterdim rüyasında gorse kabus sayıp ter içinde uyandırdı kesin bizde diş geldi çok sancılı idi halada sıkıntısı var sanırım atak haftasına giriyoruz bsebse canım 16 Ocak ne kadar kaldı atak haftamizsa

allah hepimize kolaylık versin

Anlayışsız eş zor zaman zaman bizde oluyor canım çocuklar yüzünden tartışma tek değilsin zamanla herşey düzene girecek biraz daha sabır

İnsallah bir gun bir araya gelebiliriz bebislerimizi kuzum❤ omer pasamada masallah cokca ❤ benziyorlar cok ❤ mama sandalyesinin olmadigi yerlerde evde bile herhangi bi sandalyeye baglayip bebisi oturtuyorsun kuzum yemesi icin❤

İnşallah nasip olur görüşmek canım

Canım hasta iken çocukla ilgilenmek çok zor gerçekten canım üzme kendini hasta iken anlayışlı olması gerek eşlerin ama...

Kizlar biz 16sinda 5. Ayimiza giriyoruz.
Bugun anneme giderken s.ocaginada ugradim olcum ici.
450 gr almis boyuda 5 cm uzamis, Iyi heralde.
Dr a gidecektim az alsaydi kiloyu boyu falan ama gitmeyecegim emmeye devam insallah

Maşallah prensese canım boy çok güzel uzamış

Drun fikirleri ilginç gerçekten maşallah prensese

Canım kızına çok geçmiş olsun senin üst üste gelmiş
Oo eşinin söylemleri bizde de var unuttuk cinsellik neymiş artık kanka olduk filan fisman

Yazdıklarına üzülerek her satırı doğru diyorum

Günaydın ♥ Hayırlı cumalar Bugün 5.ayımızı doldurduk ah şu zaman.. Yoğurt mayaladım bugün başlıyoruz ek gıdaya

Hayırlı cumalar canım ay dönümünuz kutlu olsun ek gıda sureciniz hayırlı olsun drmu önerdi ek gıdaya gecmeni

Yok yok yapmadım zaten ya muhallebi gibi bişey yaptım bayıla bayıla yedi
Maşallah ona ya duydukça senden böyle başlayasım geliyor ben tam bilmiyorum cnm da kardeşimde reflü var yemekte soğan az fazla olsun hemen etkileniyor o büyük gerçi bebek reflüsünde nasıldır bilemiyorum ama ondan dedim

Gorunuyormus ama hic dikkat etmemistim ona profil fotondan bilen bilir
bu siteyi bebek tedavisi görürken keşfetmiştim. google ne sorsam buraya yönlendiriyordu. üye olurken özge nin her varyasyonunu denedim kayıtlı üye var dedi. bende durumu özetleyen 'bebekiçin' yapmıştım.

şükür şimdi 2 bebem oldu. ben de kızımın adını kullanmaya başladım. belki ilerde ona bırakırım buraları

Canım çok geçmiş olsun canım zina zor ve zahmetli bir hastalık şimdi nasılsın
Oğlun krese gitmesi iyi olmus hayırlı olsun çok sever kresi inşallah kuzulara geçmiş olsun
Bizde iyiyiz şükür iki tane alt disimiz geldi epeyi zorladı abimiz karne aldı bakalım yaz dönemi nasıl geçecek ben ücretsiz izne ayrıldım Mayıs ortasında

Maşallah kuzuna canım 6600 olduk bizde 5. Ayda bizim kuzular aynı ayarda gidiyor ama kız bebek için Azra maşallah daha iyi

Ömer de doğum kilosunun iki katını geçmeyecek ama Dr 180 gün bekle ek gıda için

youtube da 2 anne 1 mutfak var canım ay ay mevsim meyve ve sebzeleriyle tarifler paylaşıyorlar.

Canım ben soğan sarımsak yemiyorum hiç ağzıma sürmem çünkü annemlerde de pişmezdi sarımsak falan özellikle hiç yemeklere koymazdı annem, alışamadım kokusundan tiksinir oldum, okula falan gidince yemek seçmem başıma dert oldu yurtta kalmayıp evde kalmak zorunda kaldım her yemeği yiyemediğim için kendime yemek yapıyordum ayrı ayrı, kızım benim gibi seçmesin her şeyi yesin istiyorum ben sarımsaktan nefret ederken onun çorbalarına ileri de katmak istiyorum alışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…