- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aynen bende sahalardayim yani iyi mi kotu mu bilemedimAnlaşılan sendebsebse gibi faalsin
Boşuna koca bana kanka olduk unuttuk cinselliği demiyor ikinciyi yap gorecem sizleri
şimdi ağrılar ve kaşıntılar bitti yaraların hafif izi kaldı. onlarda zamanla geçiyor.Canım çok geçmiş olsun canım zina zor ve zahmetli bir hastalık şimdi nasılsın
Oğlun krese gitmesi iyi olmus hayırlı olsun çok sever kresi inşallah kuzulara geçmiş olsun
Bizde iyiyiz şükür iki tane alt disimiz geldi epeyi zorladı abimiz karne aldı bakalım yaz dönemi nasıl geçecek ben ücretsiz izne ayrıldım Mayıs ortasında
Su an raporluyim. 35gun kadar kendi iznim daha var sonra ucreysiz aynen kuzum.Ücretsiz izne mi ayrıldın? Ben önümüzdeki ay başlıyorum artık kuzum. Bu vakte kadar raporlarla geçiştirdim ama artık şansımı zorlamayayım diyorum
Kilosu cok kotu degil aynen de dogum kikosu yuksek diye boyle dedi. Ben obur dr una da bi gideyim en iyisiCanımm bence iyi biliyor musun kilosu boyu uzun olduğu için belli etmiyordur bizimki bodur bacakları tombik ama kolları incecik şimdiden Türk kadını tipinde Benim kız
İnsallah uzmez ama kuzum cok tatli seyler verme ilk asamada onlari isteyip sebze vs tarzi yemeyebilir cunku. Malesef tatsiz tuzsuz haslama sebzeler ondeSebze çorbası yapayım diye mutfağa girdim sonra muhallebi gibi bişey yaptımkışın annemlere köyden balkabağı gelmişti annemde doğrayıp poşetleyip bana vermişti yapıp yersin sütünü artırır diye ben tabiki yapmadım şimdi onlar aklıma geldi bir küp çıkardım biraz büyük bir küp pişirdim suda, bir tatlı kaşığı kadar irmik pişirdim sonra elma armut falan yoktu evde muz vardı çeyrek muz koydum çatalla ezip hepsini karıştırdım tadına baktım bence çok güzeldi güneş de bayılarak yedi yarısından çoğunu yedirdim daha yemek istiyordu da ne biliyim belki zarar eder diye vermedim bu ek gıda olayı da çok değişik az verirsin alışmaz diye korkuyorum çok veririm emmeyi bırakırsa diye korkuyorum ama ek gıdada üzmeyecek gibi benimki Ya da meraktan şuan
Senin 8gunun kaldi kuzum ❤Canım iki çocuklu olmak cinsel hayatı tamamen sekteye uğratiyor bu bir gerçek bebek uyusa büyük çocuklar ilgi istiyor ikisini uyutsak zaman ayırıp oh deyip kendi başımıza kaldigimizda pilimiz bitmiş oluyor ama erkek milleti işte onlar Bizim gibi değil adamlar bizim kadar yorulmuyor bir günlüğüne benim bedenime esimin girip anne ve eş olarak ne yasadigimi anlamasını çok isterdim rüyasında gorse kabus sayıp ter içinde uyandırdı kesinbizde diş geldi çok sancılı idi halada sıkıntısı var sanırım atak haftasına giriyoruz bsebse canım 16 Ocak ne kadar kaldı atak haftamizsa
allah hepimize kolaylık versin
Tek cocugun keyfini cikariyoruz iste su an ne var yanibsebse ikinciyi yapsın gorecem onu iki çocuklu hatunlar doğumdan sonra 5 defa yaptı ise ne ala
Bence de dogrusu o zaten kuzum bende uzuldum yani boyle demesine bana. Gelecek ay 7200 olmamiz lazim ama 7i anca bulmayiz bence. Ama bu tadinlar kilo aldirmicak da hazirlicak iste diye goruyor galibaMaşallah kuzuna canım 6600 olduk bizde 5. Ayda bizim kuzular aynı ayarda gidiyor ama kız bebek için Azra maşallah daha iyi
Ömer de doğum kilosunun iki katını geçmeyecek ama Dr 180 gün bekle ek gıda için
Vallahi ne iyi yapmissin yaMerhaba hanımlar
saat üç gibi uykusunu alıp uyandı sipam eşim baktım gazetelerin köşe yazarlarını okuyor demek uykun yok dedim verdim eline oğlanı vurup kafayı yattım
dr gittim sabah d ve b vitaminleri eksikliği yine olmus
Ben hic demeyim debsebse ikinciyi yapsın gorecem onu iki çocuklu hatunlar doğumdan sonra 5 defa yaptı ise ne ala
Maşallah prensese canım boy çok güzel uzamış
Aynen bende sahalardayim yani iyi mi kotu mu bilemedim2.cocukrq buralarda olursam karsilastirma yapcemm mutlaka
İhtiyacı olabilecek her şeyi koy odasına atıyorum bak buraya yedek yastık koydum gece yastığını değiştirebilirsin, suluğunu koydum istediğinde su içebilirsin, peçete bıraktım terlersen silebilirsin şeklinde, gerçi ne kadar söylersen söyle şimdi oğlun açısından bakalım annem babam kardeşim bir odada hep birlikte uyusalar bende dikkat çekmek için her şeyi yapardımBenim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim
Baba bi yerde ana kiz biyerde valla hepimiz dagildik eveİhtiyacı olabilecek her şeyi koy odasına atıyorum bak buraya yedek yastık koydum gece yastığını değiştirebilirsin, suluğunu koydum istediğinde su içebilirsin, peçete bıraktım terlersen silebilirsin şeklinde, gerçi ne kadar söylersen söyle şimdi oğlun açısından bakalım annem babam kardeşim bir odada hep birlikte uyusalar bende dikkat çekmek için her şeyi yapardım
Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdeeKilosu cok kotu degil aynen de dogum kikosu yuksek diye boyle dedi. Ben obur dr una da bi gideyim en iyisi
Öyle olmasını umut ediyorum canım inşallah zamanla biraz daha iyi oluruz ❤❤❤
Anlayışsız eş zor zaman zaman bizde oluyor canım çocuklar yüzünden tartışma tek değilsin zamanla herşey düzene girecek biraz daha sabır
kizim 4 aylıkken iiki dis çıkardı 5aylikken desteksiz oturdu ama paşam baya gevşek ciktuKızlar oğlum dün 3 kez artarda döndü elini de altından çıkarmayı başardı sonra çırpınıyor emekleme gayreti mi bilmem hep dönünce eli altında kalırdı duygulandım bişeyi daha başardığı için kızım 5 aylıkken yan dönmeye başlamıştı oğlum daha hızlı
Vallahi ne iyi yapmissin ya
Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler
67 cm olmusuz kilo 6300 olmus
Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya
Kuzum bilemeyiz artik onu 2.oldumu gorcez artikDogum kilosunun 2 kati 6. Ayinda mi olmaliymis yoksa 5. Ayinda mi
Biz suan tam 2 kati olduk 5. Ayda
Kuzum sizinde dustu galiba kilo alımı daha 9 olamadinizmiKuzum bilemeyiz artik onu 2.oldumu gorcez artikbnmki 3 kati olcak nerdeyse masallah tosuna benim
Benim 3620 dogdu 5.ayimizda 6650 geldik yani bi 550g gerekli ama imkansiz bizim icin o.Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee
Biz 3 katı olduk 2,450 den şimdi 7,5 vardırKuzum bilemeyiz artik onu 2.oldumu gorcez artikbnmki 3 kati olcak nerdeyse masallah tosuna benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?