2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
şimdi ağrılar ve kaşıntılar bitti yaraların hafif izi kaldı. onlarda zamanla geçiyor.

kreşin son haftasında başlatmışız malesef. yıl sonu gösterisi karne falan var. bugün ögle arası gidip aldım diğerlerine karne verilirken öylece bakmasın dedim.
haftaya yaz dönemi devam edecekler olacak. bilsem 1 hafta daha beklerdim.

oyhh küçük adamımın dişi de çıkmış. ilk 2 dizli hallerine bayılıyorum.

İnsallah uzmez ama kuzum cok tatli seyler verme ilk asamada onlari isteyip sebze vs tarzi yemeyebilir cunku. Malesef tatsiz tuzsuz haslama sebzeler onde

Senin 8gunun kaldi kuzum ❤

Maşallah kuzuna canım 6600 olduk bizde 5. Ayda bizim kuzular aynı ayarda gidiyor ama kız bebek için Azra maşallah daha iyi

Ömer de doğum kilosunun iki katını geçmeyecek ama Dr 180 gün bekle ek gıda için
Bence de dogrusu o zaten kuzum bende uzuldum yani boyle demesine bana. Gelecek ay 7200 olmamiz lazim ama 7i anca bulmayiz bence. Ama bu tadinlar kilo aldirmicak da hazirlicak iste diye goruyor galiba

Vallahi ne iyi yapmissin ya
bsebse ikinciyi yapsın gorecem onu iki çocuklu hatunlar doğumdan sonra 5 defa yaptı ise ne ala
Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler
Maşallah prensese canım boy çok güzel uzamış
67 cm olmusuz kilo 6300 olmus
Aynen bende sahalardayim yani iyi mi kotu mu bilemedim 2.cocukrq buralarda olursam karsilastirma yapcemm mutlaka

Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya

Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim

Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim
İhtiyacı olabilecek her şeyi koy odasına atıyorum bak buraya yedek yastık koydum gece yastığını değiştirebilirsin, suluğunu koydum istediğinde su içebilirsin, peçete bıraktım terlersen silebilirsin şeklinde, gerçi ne kadar söylersen söyle şimdi oğlun açısından bakalım annem babam kardeşim bir odada hep birlikte uyusalar bende dikkat çekmek için her şeyi yapardım

Baba bi yerde ana kiz biyerde valla hepimiz dagildik eve
Kiz var hepsi zaten ama cok ruya görüyor, surekli birileri bunu kovalıyor. Gece lambasiz yatmiyor aaa bu golge suna benziyor falan etrafta arayis icinde
Çizgi-film nerdeyse yasakladim etkilenmesin diye ,kontrolum altinda izliyor duzgunlerini ve tv kapali ama cok kuruyor kafada iste

Kilosu cok kotu degil aynen de dogum kikosu yuksek diye boyle dedi. Ben obur dr una da bi gideyim en iyisi
Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee

kizim 4 aylıkken iiki dis çıkardı 5aylikken desteksiz oturdu ama paşam baya gevşek ciktu

Vallahi ne iyi yapmissin ya

Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler

67 cm olmusuz kilo 6300 olmus

Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya
Dogum kilosunun 2 kati 6. Ayinda mi olmaliymis yoksa 5. Ayinda mi
Biz suan tam 2 kati olduk 5. Ayda
Kuzum bilemeyiz artik onu 2.oldumu gorcez artik bnmki 3 kati olcak nerdeyse masallah tosuna benim

Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee
Benim 3620 dogdu 5.ayimizda 6650 geldik yani bi 550g gerekli ama imkansiz bizim icin o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…