2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
yapma canım ya geliyor desene bize de
Ben bu oğlumda hiç takip etmiyorum şu aralar ne var ne yok ne olması gerekiyor hiç bilmiyorum , doğaçlama büyüyor çocuk

yapma canım ya geliyor desene bize de
Ben bu oğlumda hiç takip etmiyorum şu aralar ne var ne yok ne olması gerekiyor hiç bilmiyorum , doğaçlama büyüyor çocuk
Aslında ilke oranla ikinci benimde öyle artık not tutmuyorum ne zaman yatarsa yatırıyorum ağlarsa emziriyorum değişik oldu

Anlaşılan sende @bsebse gibi faalsin
Boşuna koca bana kanka olduk unuttuk cinselliği demiyor ikinciyi yap gorecem sizleri
Bizimde lohusalık ameliyat vs derken baya kanka olmuştuk , ama şu sıralar Toparladık gibi 1 ay sonra memlekete gidicem 1 ay yokum, kıyamam kız yazııııkkkk

9 olmamiz lazim bizom 8700 civsrlarindayiz tahminimce 6 ayda olur herhal ay olmasa nolur mubarek sagligi olsun zayif doginca boylr oliiii
Bizim de 8800 olmamız lazım ozaman. Geçen ay 8.500 tu. ŞuAn sanki çok aldı gibi görünüyor ama kucağımda tarttım ev trtısına çıkıp yine 8.500 geliyor anlamadım gitti .. bu ay sağlık ocağına gitmeyiz heralde 6 ayda öğrenirim artık

Ben onca ay bebekcini diye okumuşum ya la

Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim
Öyleyse tabi imkansız canım ya, benim büyük oğlan zor uyur ve geç uyur ama uyuyunca da kolay kolay kalkmaz bidaha

Bizimde en son 5 aylik olmasina 10 gun varken olctuler 8600 geldi evdede 8700 civarlari cikiyo kilolu dogdunuz siz herhal bizim iki katimiz 5960 zayif dogduk

Aslında ilke oranla ikinci benimde öyle artık not tutmuyorum ne zaman yatarsa yatırıyorum ağlarsa emziriyorum değişik oldu
2.ler doğaçlama büyüyor ama herkes böyle daha iyi diyor ilkimde ben de çok titizleniyordum arastırıyordum vs şimdi akışına bıraktım

Kızlar ben temizlenmiş suda satılan enginarlardan aldım hasladim salata icin ama içinden kılçık gibi şeyler çıktı hepsinde ,daha önce aldığımda böyle olmuyordu sizin bilginiz var mı ?
İyi ki bebeğime yedirmedim. Ek gıda zamanı enginar veriliyor diye biliyorum farkedilmese boğazında kalır Allah korusun

Cnm onları iyice derinden temizleyememişlerdir ondan kalmıştır belki tam taze de değildir bebeğe verirken iyice haşlayıp çatalla falan ezince farkedilir sanki

Cnm onları iyice derinden temizleyememişlerdir ondan kalmıştır belki tam taze de değildir bebeğe verirken iyice haşlayıp çatalla falan ezince farkedilir sanki
Ben bir kere kendim trmizlemistim çok zorlanmistim ama hiç böyle olmamıştı .bayatti belki de canım dediğin gibi.
Öyle başlanırsa belli olabilir ama sogudum ben yine de birsekilde anlaşılmaz ağzına girerse diye

Benim 3620 dogdu 5.ayimizda 6650 geldik yani bi 550g gerekli ama imkansiz bizim icin o.
Aman boşver kuzum sağlıklı olsunlar da.
Eşim çok evhamlı bu konuda geçen 4 aylık kontrolde 400 Gr almış eşime söylemek istemedim o kadar bunaltiyo ki beni. Geçen diyor ki ya büyümezse. Yavaş yavaş da olsa büyüyecek. Sadece fiziksel düşünmemek lazım bak senin kız da hareketli maşallah. Demem o ki kilo tek başına bir faktör değil.
Bebek de olsa herkes nasibini yiyor. Büyük oğlumun bir ayda 2 kilo aldığın bilirim küçük ilk ayında bile 1 kilo alamadı.

öncedem sallayınca uyurdu şimdi kıyamet koparıyır ille memede uyuycak bilşyorum tok ama illa istiyor umarım diş huzursuzluğundandır da gecer
Bende bir saat uyutmaya calistim uyumadı emzirince hemencecik uyuyuverdi, benim bebiş sürekli böyle kendi kendine uyusa çok iyi olcak

Hayırlı cumalar canım ay dönümünuz kutlu olsun ek gıda sureciniz hayırlı olsun drmu önerdi ek gıdaya gecmeni
Allah razı olsun Evet doktorumuz önerdi. Tatları tanımaya başlasın dedi. Önümüzdeki ay sanırım tamamiyle başlayacağız şimdilik bir iki çay kaşığı vereceğim. Bugün yoğurt verdim sevmedi Annem bir de ben mayalayayım belki onu yer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…