Canım oğlum 4 Ocak ta doğdu ama 14 ocaktı doğacağı tarih sanırım bizim 4 ocağa göre geliyor ataklar çünkü sizden hep 10 gün önce aynı şeyleri yaşamış oluyoruz 4 gün oldu tam geceleri düzgün uyumuyor ağlıyor hep =(
yapma canım ya geliyor desene bize de
Ben bu oğlumda hiç takip etmiyorum şu aralar ne var ne yok ne olması gerekiyor hiç bilmiyorum , doğaçlama büyüyor çocuk
yapma canım ya geliyor desene bize de
Ben bu oğlumda hiç takip etmiyorum şu aralar ne var ne yok ne olması gerekiyor hiç bilmiyorum , doğaçlama büyüyor çocuk
Bizimde lohusalık ameliyat vs derken baya kanka olmuştuk , ama şu sıralar Toparladık gibi 1 ay sonra memlekete gidicem 1 ay yokum, kıyamam kız yazııııkkkk
Bizim de 8800 olmamız lazım ozaman. Geçen ay 8.500 tu. ŞuAn sanki çok aldı gibi görünüyor ama kucağımda tarttım ev trtısına çıkıp yine 8.500 geliyor anlamadım gitti .. bu ay sağlık ocağına gitmeyiz heralde 6 ayda öğrenirim artık
bu siteyi bebek tedavisi görürken keşfetmiştim. google ne sorsam buraya yönlendiriyordu. üye olurken özge nin her varyasyonunu denedim kayıtlı üye var dedi. bende durumu özetleyen 'bebekiçin' yapmıştım.
şükür şimdi 2 bebem oldu. ben de kızımın adını kullanmaya başladım. belki ilerde ona bırakırım buraları
Benim kiz uyusa oglan başlıyor
Yok kotu ruya gordum, yok korktum, yok su, yok terledim yastik soguk degil
Bin kere cagiriyor yanina duymazsam agliyor gelmiyorsun duymuyorsun diye
Ne halt yeyim ben bilemedim
Bizim de 8800 olmamız lazım ozaman. Geçen ay 8.500 tu. ŞuAn sanki çok aldı gibi görünüyor ama kucağımda tarttım ev trtısına çıkıp yine 8.500 geliyor anlamadım gitti .. bu ay sağlık ocağına gitmeyiz heralde 6 ayda öğrenirim artık
Kızlar ben temizlenmiş suda satılan enginarlardan aldım hasladim salata icin ama içinden kılçık gibi şeyler çıktı hepsinde ,daha önce aldığımda böyle olmuyordu sizin bilginiz var mı ?
İyi ki bebeğime yedirmedim. Ek gıda zamanı enginar veriliyor diye biliyorum farkedilmese boğazında kalır Allah korusun
Kızlar ben temizlenmiş suda satılan enginarlardan aldım hasladim salata icin ama içinden kılçık gibi şeyler çıktı hepsinde ,daha önce aldığımda böyle olmuyordu sizin bilginiz var mı ?
İyi ki bebeğime yedirmedim. Ek gıda zamanı enginar veriliyor diye biliyorum farkedilmese boğazında kalır Allah korusun
Cnm onları iyice derinden temizleyememişlerdir ondan kalmıştır belki tam taze de değildir bebeğe verirken iyice haşlayıp çatalla falan ezince farkedilir sanki
Cnm onları iyice derinden temizleyememişlerdir ondan kalmıştır belki tam taze de değildir bebeğe verirken iyice haşlayıp çatalla falan ezince farkedilir sanki
Ben bir kere kendim trmizlemistim çok zorlanmistim ama hiç böyle olmamıştı .bayatti belki de canım dediğin gibi.
Öyle başlanırsa belli olabilir ama sogudum ben yine de birsekilde anlaşılmaz ağzına girerse diye
Aman boşver kuzum sağlıklı olsunlar da.
Eşim çok evhamlı bu konuda geçen 4 aylık kontrolde 400 Gr almış eşime söylemek istemedim o kadar bunaltiyo ki beni. Geçen diyor ki ya büyümezse. Yavaş yavaş da olsa büyüyecek. Sadece fiziksel düşünmemek lazım bak senin kız da hareketli maşallah. Demem o ki kilo tek başına bir faktör değil.
Bebek de olsa herkes nasibini yiyor. Büyük oğlumun bir ayda 2 kilo aldığın bilirim küçük ilk ayında bile 1 kilo alamadı.
Allah razı olsun Evet doktorumuz önerdi. Tatları tanımaya başlasın dedi. Önümüzdeki ay sanırım tamamiyle başlayacağız şimdilik bir iki çay kaşığı vereceğim. Bugün yoğurt verdim sevmedi Annem bir de ben mayalayayım belki onu yer dedi