yok canım zaten çocuklarla zor ben günleri bile unutuyorum dışarı çıktıgım nadir ama dediğin gibi bişey deyince sen yapsaydın sen ne yaptın oluyor bişey beklemiyorum zaten artık odun gelmiş odun gider bin kez söylesem boşSen bişeyler yapsan utanır mı acabaa
aynen ben de sinir olup kızıyorum sanki anlıyor gibi bence dişten önce dw zor uyurdu ama bu kadar emmezdi mızmızlanmazdı kolay çıkar inşallahDişmi oluyor bu acaba. Bizde aynı moddayız kusup kusup emiyor. Geneldede memede uyuyor. Bugün gram uyumadı. Allahtan akşam erken yattıda azcık kafa dinliyorum. Ya bide sinirlendim sanki çocuğun ne suçu varsa. Sonrada üzüldüm offf.
öncedem sallayınca uyurdu şimdi kıyamet koparıyır ille memede uyuycak bilşyorum tok ama illa istiyor umarım diş huzursuzluğundandır da gecer
ben de ona yoruyorum sürekli yapışık olduk ragatca çıkarsaşalar bu diş ç ıkarmalar zor sizin 2. gözükmedi mi?Canım dis geliyor Ömer beni dış çıkardığı zaman ki kadar hiç emmemisti
bu konularda odun xanım bana ilk oğlanda anneler gününde aldığı çiçegi söylüyor,indirimde bişeu görüp alıyor sonra uyduruyor işte anneler günü hediyesiydi vs diye aman beklentim yok alıştım da unutmasına bozuldum sanırım
Bugün evlilik yıldönümümüz 2 yıldır tınlamıyor adam önce iyi kötü bi yemege giderdik süpriz falan yapsa bana süpriz olacak zaten beklemiyorum da bi msj bi söle kutlama dahi yok ,bu yıl tarihi bile unuttu bence 5 yılda bu haldeyizüstüne büyük oğlana gereksiz parladı diye cıkıştım bi de tartıştık tam oldu.
Eşim bana iki kere çiçek aldı biri ilk oğluma hamile iken yaşadığımız evlilik yıldönümünde o zaman içimde oğlu vardı uzulmemi istemedi ikincisinde bundan 5 yıl önce doğum günümde hala iskillenirim acaba bir halt yedi onu bu çiçekle mi örttübu konularda odun xanım bana ilk oğlanda anneler gününde aldığı çiçegi söylüyor,indirimde bişeu görüp alıyor sonra uyduruyor işte anneler günü hediyesiydi vs diye aman beklentim yok alıştım da unutmasına bozuldum sanırım
Tabi büyüdükçe istediğin gibi giyinemezsin konuşamazsın cilveleşemezsin ay bide o dertlerimiz olacak
Kızlar bizde bi kaza yaşadık bu ay, adet görene kadar hop oturur hop kalkarım ben.. 3. Çocuk asla düşünmüyorum diye herşeyini dağıtıyorum bide ben tüm küçükenlerini felan
Eşimde olursa aldırırız diye dalga geçiyor benle, bende bi celallendim, seni aldırırım yine de evlat katili olmam diyeşaka maka inş öyle bişey olmaz ya bebekler çok küçük henüz haksızlık olur resmen ya
Cnm sanki mevsimi geçiyor onun o yüzden sert olabilirler belki dikkatli olacağız artık bebişlere verirken..Ben bir kere kendim trmizlemistim çok zorlanmistim ama hiç böyle olmamıştı .bayatti belki de canım dediğin gibi.
Öyle başlanırsa belli olabilir ama sogudum ben yine de birsekilde anlaşılmaz ağzına girerse diye
Aaa siz olmadınız mı daha ben oldunuz diye hatırlıyordum..Yok anacim nerde biz çakıldık kaldik iki katini 3. Ayda gorduk halen oralardayiz 8 kg asasi yukarisi yok bizden olmaz artik tartida bir problem vardir 6700 uzerinden kac sene gecti 8700 dur ohayirli olsun erkek mi oldunuz siz masallah kacgune atlattiniz biz daha besliyoz pipi kocaman yapacaz
ben de ona yoruyorum sürekli yapışık olduk ragatca çıkarsaşalar bu diş ç ıkarmalar zor sizin 2. gözükmedi mi?
Canım bende korunduğu halde korkanlardanım..Oyy oyu neler duyuyorum adet zamanın ne zaman
Hakkınızda hayırlısı bende korkuyorum ama gebe kalırsam aldirmam ama küçük bebelere yazık olur bu kadar çabuk gebe kalırsak kazara
ocak anneleri grubu pek cesur vallahi yakında gebe haberleri alırızbsebse Papatyamaviss S Sevimlipanduf Z zeLina
Aslında o durumu merak ediyorum kaç yaşından sonra fark ediyorlar acaba
Çıkarın şekerim cikarin ahh ahh ben büyük oglandan sonra ikinciyi 6 yıl bekledim korunma olmadı anlayacağın ohh gebelik olsa sıkıntı değil modunda şimdi ödümuz tırsıyorbüyük oğlan artık herşeyin farkında adamla arada derede sırnaşırdik şimdi büyük oğlana yakalaniriz diye epeyi saldık
Ay evet yalnis yazmisim 8700Yok anacim nerde biz çakıldık kaldik iki katini 3. Ayda gorduk halen oralardayiz 8 kg asasi yukarisi yok bizden olmaz artik tartida bir problem vardir 6700 uzerinden kac sene gecti 8700 dur ohayirli olsun erkek mi oldunuz siz masallah kacgune atlattiniz biz daha besliyoz pipi kocaman yapacaz
Hayirli olsunKızlar bizde bi kaza yaşadık bu ay, adet görene kadar hop oturur hop kalkarım ben.. 3. Çocuk asla düşünmüyorum diye herşeyini dağıtıyorum bide ben tüm küçükenlerini felan
Eşimde olursa aldırırız diye dalga geçiyor benle, bende bi celallendim, seni aldırırım yine de evlat katili olmam diyeşaka maka inş öyle bişey olmaz ya bebekler çok küçük henüz haksızlık olur resmen ya
Canım 6 yaş ile erkek kız arasında yakınlaşmayi opusmeden ibaret sanıyordu oğlum oda TV nedeniyle bizi öpüşürken yakaladi o dönemde hayır annemi öpme baba diye babasına kızdıAslında o durumu merak ediyorum kaç yaşından sonra fark ediyorlar acaba
2.si erken olsun isterimama ne kadar erken onu bilmiyorum Rabbim ne zamn verirse o ayri ama sence kac yas olmali ben 3.yu de dusunuyorum rabbim verirse suan yasim genc oldugu icin pespese oluverdin buyudulermi bana arkadaşolurlar diyr dusunuyorum, benim annem 3.oldugunfe 32 yaşındaydı 2 sene de 2 kez dusuk yapti tutsa 30 yasinda 3 cocuk annesi olacakti bendeoyle olmak istiyorum simdi 43 yasinda 2 torunu var hala genç ve kardesimin okup macerasiyla uğraşıpyaninda arkadas varOyy oyu neler duyuyorum adet zamanın ne zaman
Hakkınızda hayırlısı bende korkuyorum ama gebe kalırsam aldirmam ama küçük bebelere yazık olur bu kadar çabuk gebe kalırsak kazara
ocak anneleri grubu pek cesur vallahi yakında gebe haberleri alırızbsebse Papatyamaviss S Sevimlipanduf Z zeLina
Bunu başka birinden daha duydum ilgisi var mıdır bilmiyorum iri doğan bebekler daha az kilo alıyor dedi.
İri doğan bebekler neden dışarda aynı kiloyu alamıyor hayret benim oglanda 3900 doğdu ama kilo alımı hep düşük oldu bizde 6. Ayda iki katına çıkamayiz hatta 7. Ayda bile zor
Aynen öyle söyledimBüyümeyen çocuk mu var Allah’ını seversen deseydin, yarın öbürgün öyle büyür ki utandırır babasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?