2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen bişeyler yapsan utanır mı acabaa
yok canım zaten çocuklarla zor ben günleri bile unutuyorum dışarı çıktıgım nadir ama dediğin gibi bişey deyince sen yapsaydın sen ne yaptın oluyor bişey beklemiyorum zaten artık odun gelmiş odun gider bin kez söylesem boş
aynen ben de sinir olup kızıyorum sanki anlıyor gibi bence dişten önce dw zor uyurdu ama bu kadar emmezdi mızmızlanmazdı kolay çıkar inşallah

Erkeklerde utanacak yuz mu var hayatta dunyayi onune sersen gene utanmazlar gerci senin esini bilmiyorum kuzum ama I ISIK27
bu konularda odun xanım bana ilk oğlanda anneler gününde aldığı çiçegi söylüyor,indirimde bişeu görüp alıyor sonra uyduruyor işte anneler günü hediyesiydi vs diye aman beklentim yok alıştım da unutmasına bozuldum sanırım

Canım sen kavga ederek değil çocukları uyut düğün albümünu çıkar o günü hatırlayın illa yemek hediye gerekli değil eşin önceden yapıyormuş o zaman fıtratında var sen yeniden canlandir eminim üzülüyorsun ama erkekleri dürtmek gerek biraz dikkatini çekiyorum dille dövmek değil dürtmek güzel güzel ilk dönemleri yad edin

Eşim bana iki kere çiçek aldı biri ilk oğluma hamile iken yaşadığımız evlilik yıldönümünde o zaman içimde oğlu vardı uzulmemi istemedi ikincisinde bundan 5 yıl önce doğum günümde hala iskillenirim acaba bir halt yedi onu bu çiçekle mi örttü çünkü adeti değil hediye almak sürpriz yapmak ama doğum günümde pasta alır evlilik yıldönümunde yemeğe cikarir hakkını yiyemem

Oyy oyu neler duyuyorum adet zamanın ne zaman
Hakkınızda hayırlısı bende korkuyorum ama gebe kalırsam aldirmam ama küçük bebelere yazık olur bu kadar çabuk gebe kalırsak kazara

ocak anneleri grubu pek cesur vallahi yakında gebe haberleri alırız bsebse Papatyamaviss S Sevimlipanduf Z zeLina

Cnm sanki mevsimi geçiyor onun o yüzden sert olabilirler belki dikkatli olacağız artık bebişlere verirken..
Aaa siz olmadınız mı daha ben oldunuz diye hatırlıyordum..

ben de ona yoruyorum sürekli yapışık olduk ragatca çıkarsaşalar bu diş ç ıkarmalar zor sizin 2. gözükmedi mi?

İnşallah tez zamanda çıkar bizim atak dönemi ile birleşti Mayıs ayı duman oldum ikinci diste cikti bu gün iki alt disimiz var teyzesi darısı size olsun

Canım bende korunduğu halde korkanlardanım.. kıyamıyorum bebeğime ilgilenemem hakkını yerim diye:)test yaparken eşimede istemiyorum dedim varsa napacağız aldıracak mısın diye sordu.. o benim miniğim nasıl aldırayım diye üstüne yürüyecektim
Bu arada biz arkadaşlar kadar aktif değiliz 2 Çocuklu moduna erken girdik:))

Aslında o durumu merak ediyorum kaç yaşından sonra fark ediyorlar acaba

Ay evet yalnis yazmisim 8700 bugun bi yumurtaliklari sisti morardi bi korktim kostur kostur hast megersem igne yspildi diyeymis bakimi biraz ince iscilik istiyo

Hayirli olsun ya o kazalari nasil yasiyonuz kaza riskini goze almasaniz sapka yi takiverin akliniz rahat etsin ya

Aslında o durumu merak ediyorum kaç yaşından sonra fark ediyorlar acaba
Canım 6 yaş ile erkek kız arasında yakınlaşmayi opusmeden ibaret sanıyordu oğlum oda TV nedeniyle bizi öpüşürken yakaladi o dönemde hayır annemi öpme baba diye babasına kızdı

ama şimdi 12 yaşına girdi ergenlik belirtileri var killanma gibi şimdi beni çok kıskanıyor giydigim makyajima karışıyor babasına gerek kalmadı bana senin gibi karım olsun diyor bazen birde bayramda bana anne benim evleneceğim kız dogmusmudur dedi ben şok şok eşime konuş oğlanla dedim oda yaz sonunda biraz daha zamanı var dedi

2.si erken olsun isterimama ne kadar erken onu bilmiyorum Rabbim ne zamn verirse o ayri ama sence kac yas olmali ben 3.yu de dusunuyorum rabbim verirse suan yasim genc oldugu icin pespese oluverdin buyudulermi bana arkadaşolurlar diyr dusunuyorum, benim annem 3.oldugunfe 32 yaşındaydı 2 sene de 2 kez dusuk yapti tutsa 30 yasinda 3 cocuk annesi olacakti bendeoyle olmak istiyorum simdi 43 yasinda 2 torunu var hala genç ve kardesimin okup macerasiyla uğraşıpyaninda arkadas var

İri doğan bebekler neden dışarda aynı kiloyu alamıyor hayret benim oglanda 3900 doğdu ama kilo alımı hep düşük oldu bizde 6. Ayda iki katına çıkamayiz hatta 7. Ayda bile zor
Bunu başka birinden daha duydum ilgisi var mıdır bilmiyorum iri doğan bebekler daha az kilo alıyor dedi.
Sen mama veriyor muydun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…