- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bizde gircez yakindirEvet şişko doğdu ama sonra forma girdi
Kuzum doktorun ismi sami akbuğa. Doktorum nöbette nokta kom sitenin adı
Kilciklari ayiklanip veriliyo kuzum ozellikle diyolarKızlar ben temizlenmiş suda satılan enginarlardan aldım hasladim salata icin ama içinden kılçık gibi şeyler çıktı hepsinde ,daha önce aldığımda böyle olmuyordu sizin bilginiz var mı ?
İyi ki bebeğime yedirmedim. Ek gıda zamanı enginar veriliyor diye biliyorum farkedilmese boğazında kalır Allah korusun
Ozellikle .kom olarak yazicamKuzum doktorun ismi sami akbuğa. Doktorum nöbette nokta kom sitenin adı
Aynrn zayif cok tutamiyorum diye korkuyodum ne ara bu hale geldikHe Ya minnak Doğunca boyle hemencik katlamış oluyor
Tek cocugun keyfini cikariyoruz iste su an ne var yanizamani gelince bizde oyle olcaz
Bence de dogrusu o zaten kuzum bende uzuldum yani boyle demesine bana. Gelecek ay 7200 olmamiz lazim ama 7i anca bulmayiz bence. Ama bu tadinlar kilo aldirmicak da hazirlicak iste diye goruyor galiba
Vallahi ne iyi yapmissin ya
Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler
67 cm olmusuz kilo 6300 olmus
Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya
Dogum kilosunun 2 kati 6. Ayinda mi olmaliymis yoksa 5. Ayinda mi
Biz suan tam 2 kati olduk 5. Ayda
canım emzirince uyusa emiyor burakıyor bakınıyor kaldırıyorum kusuyor tekrar süt istiyor böyle bi kısır döngü daldı sanıp yataga koyuyorum hopp basıyoe yaygara resmen uyumamays direniyor gögsümden ayrılmak istemiyorBende bir saat uyutmaya calistim uyumadı emzirince hemencecik uyuyuverdi, benim bebiş sürekli böyle kendi kendine uyusa çok iyi olcak
Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee
Bizimde lohusalık ameliyat vs derken baya kanka olmuştuk , ama şu sıralar Toparladık gibi1 ay sonra memlekete gidicem 1 ay yokum, kıyamam kız yazııııkkkk
Büyümeyen çocuk mu var Allah’ını seversen deseydin, yarın öbürgün öyle büyür ki utandırır babasınıAman boşver kuzum sağlıklı olsunlar da.
Eşim çok evhamlı bu konuda geçen 4 aylık kontrolde 400 Gr almış eşime söylemek istemedim o kadar bunaltiyo ki beni. Geçen diyor ki ya büyümezse.Yavaş yavaş da olsa büyüyecek. Sadece fiziksel düşünmemek lazım bak senin kız da hareketli maşallah. Demem o ki kilo tek başına bir faktör değil.
Bebek de olsa herkes nasibini yiyor. Büyük oğlumun bir ayda 2 kilo aldığın bilirim küçük ilk ayında bile 1 kilo alamadı.
Sen bişeyler yapsan utanır mı acabaaBugün evlilik yıldönümümüz 2 yıldır tınlamıyor adam önce iyi kötü bi yemege giderdik süpriz falan yapsa bana süpriz olacak zaten beklemiyorum da bi msj bi söle kutlama dahi yok ,bu yıl tarihi bile unuttu bence 5 yılda bu haldeyizüstüne büyük oğlana gereksiz parladı diye cıkıştım bi de tartıştık tam oldu.
Yok anacim nerde biz çakıldık kaldik iki katini 3. Ayda gorduk halen oralardayiz 8 kg asasi yukarisi yok bizden olmaz artik tartida bir problem vardir 6700 uzerinden kac sene gecti 8700 dur oGecenlerde bi olctum tam o cikti bugun olctum 6700 civari cikiyo pipi kesilince gitti herhallsiz olabildinzmi
Tabi büyüdükçe istediğin gibi giyinemezsin konuşamazsın cilveleşemezsin ay bide o dertlerimiz olacakÇıkarın şekerim cikarin ahh ahh ben büyük oglandan sonra ikinciyi 6 yıl bekledim korunma olmadı anlayacağın ohh gebelik olsa sıkıntı değil modunda şimdi ödümuz tırsıyorbüyük oğlan artık herşeyin farkında adamla arada derede sırnaşırdik şimdi büyük oğlana yakalaniriz diye epeyi saldık
Dişmi oluyor bu acaba. Bizde aynı moddayız kusup kusup emiyor. Geneldede memede uyuyor. Bugün gram uyumadı. Allahtan akşam erken yattıda azcık kafa dinliyorum. Ya bide sinirlendim sanki çocuğun ne suçu varsa. Sonrada üzüldüm offf.canım emzirince uyusa emiyor burakıyor bakınıyor kaldırıyorum kusuyor tekrar süt istiyor böyle bi kısır döngü daldı sanıp yataga koyuyorum hopp basıyoe yaygara resmen uyumamays direniyor gögsümden ayrılmak istemiyor
Hayrini gor bebeninKızlar bizde bi kaza yaşadık bu ay, adet görene kadar hop oturur hop kalkarım ben.. 3. Çocuk asla düşünmüyorum diye herşeyini dağıtıyorum bide ben tüm küçükenlerini felan
Eşimde olursa aldırırız diye dalga geçiyor benle, bende bi celallendim, seni aldırırım yine de evlat katili olmam diyeşaka maka inş öyle bişey olmaz ya bebekler çok küçük henüz haksızlık olur resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?