2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kilciklari ayiklanip veriliyo kuzum ozellikle diyolar

Tek cocugun keyfini cikariyoruz iste su an ne var yani zamani gelince bizde oyle olcaz

Çıkarın şekerim cikarin ahh ahh ben büyük oglandan sonra ikinciyi 6 yıl bekledim korunma olmadı anlayacağın ohh gebelik olsa sıkıntı değil modunda şimdi ödümuz tırsıyor büyük oğlan artık herşeyin farkında adamla arada derede sırnaşırdik şimdi büyük oğlana yakalaniriz diye epeyi saldık

Bence de dogrusu o zaten kuzum bende uzuldum yani boyle demesine bana. Gelecek ay 7200 olmamiz lazim ama 7i anca bulmayiz bence. Ama bu tadinlar kilo aldirmicak da hazirlicak iste diye goruyor galiba

Bizde7.ayda yakalamayiz 7800 olmalı 6600 Gr şimdi

Vallahi ne iyi yapmissin ya

Ben hic demeyim de
Bebelere bagli gerci uysal olursa aktifliklerini surdururler

67 cm olmusuz kilo 6300 olmus

Kiizz siz bi yolunu bulursunuz abisine baktirirsin yine olur o ya

Maşallah boylu olacak kızın canim biz 66 cm idik

Bende bir saat uyutmaya calistim uyumadı emzirince hemencecik uyuyuverdi, benim bebiş sürekli böyle kendi kendine uyusa çok iyi olcak
canım emzirince uyusa emiyor burakıyor bakınıyor kaldırıyorum kusuyor tekrar süt istiyor böyle bi kısır döngü daldı sanıp yataga koyuyorum hopp basıyoe yaygara resmen uyumamays direniyor gögsümden ayrılmak istemiyor

Doğum kilosu kaçtı ki canım? Benim bebeğim de 6 aylıkken doğum kilosunun iki katını yakalayamayacak muhtemelen. 4 kilo üstü doğmuştu en az 8 kilo olması lazım ama nerdee

İri doğan bebekler neden dışarda aynı kiloyu alamıyor hayret benim oglanda 3900 doğdu ama kilo alımı hep düşük oldu bizde 6. Ayda iki katına çıkamayiz hatta 7. Ayda bile zor

Bizimde lohusalık ameliyat vs derken baya kanka olmuştuk , ama şu sıralar Toparladık gibi 1 ay sonra memlekete gidicem 1 ay yokum, kıyamam kız yazııııkkkk

Bir ay yoksun tabiki yazık adama bizde yeni yeni topluyoruz eskiyi ne zaman yakalarız bilmem

Bugün evlilik yıldönümümüz 2 yıldır tınlamıyor adam önce iyi kötü bi yemege giderdik süpriz falan yapsa bana süpriz olacak zaten beklemiyorum da bi msj bi söle kutlama dahi yok ,bu yıl tarihi bile unuttu bence 5 yılda bu haldeyiz üstüne büyük oğlana gereksiz parladı diye cıkıştım bi de tartıştık tam oldu.

Büyümeyen çocuk mu var Allah’ını seversen deseydin, yarın öbürgün öyle büyür ki utandırır babasını

Sen bişeyler yapsan utanır mı acabaa

Gecenlerde bi olctum tam o cikti bugun olctum 6700 civari cikiyo pipi kesilince gitti herhall siz olabildinzmi
Yok anacim nerde biz çakıldık kaldik iki katini 3. Ayda gorduk halen oralardayiz 8 kg asasi yukarisi yok bizden olmaz artik tartida bir problem vardir 6700 uzerinden kac sene gecti 8700 dur o hayirli olsun erkek mi oldunuz siz masallah kacgune atlattiniz biz daha besliyoz pipi kocaman yapacaz

Tabi büyüdükçe istediğin gibi giyinemezsin konuşamazsın cilveleşemezsin ay bide o dertlerimiz olacak

Dişmi oluyor bu acaba. Bizde aynı moddayız kusup kusup emiyor. Geneldede memede uyuyor. Bugün gram uyumadı. Allahtan akşam erken yattıda azcık kafa dinliyorum. Ya bide sinirlendim sanki çocuğun ne suçu varsa. Sonrada üzüldüm offf.

Kızlar bizde bi kaza yaşadık bu ay, adet görene kadar hop oturur hop kalkarım ben.. 3. Çocuk asla düşünmüyorum diye herşeyini dağıtıyorum bide ben tüm küçükenlerini felan
Eşimde olursa aldırırız diye dalga geçiyor benle, bende bi celallendim, seni aldırırım yine de evlat katili olmam diye şaka maka inş öyle bişey olmaz ya bebekler çok küçük henüz haksızlık olur resmen ya

Hayrini gor bebenin korkarım biraydir midem bulaniyor kileri actim anam bir koku geldi kusacaktim niye bukadar kokuya hassasim bilmem bas donmem cok sukur gecti ama bulanti gecmiyor acliga gelemiyorum birde gobek deligim aciyor gibi yerindede atıyor nedendir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…