- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim peki emzirmeyi aralarda mi yapıyorsun ? tok olunca memeyi aliyormuSaol canım inşaallah ❤ İştahla yiyor artık bize mi çekti yoksa şimdilik mi oyle bilemiyorum tabağını kaşığını görünce bile heyecanlanıyorya benim tadımlar bir hafta sürdü ben dayanamadım kabak havuç ve yoğurt patates tattırmıştım o zaman, şimdi karıştırıyorum işte bişeyler yiyor en azından yaracayacak tok tutacak şeyler yesin sevdim boyle ya iştahlı bebek güzelmiş onunla kahvaltı yapacağım günleri bekliyorum Bezelye, havuç, patates, kabak, muz, elma, yoğurt bunların hepsini denedik biz gerek püre gibi gerek çorbasını.
Benimki her daim meme alıyor kusar gene alırCnim peki emzirmeyi aralarda mi yapıyorsun ? tok olunca memeyi aliyormu
Canım valla kendiliğinden gidecek diye çok bekledim emzirince falan gitmiyor üzerine 4 kilo da aldım hattaCnm aslında o kilolar bizimle ne kadar çok kalırsa gitmesi de o kadar zor oluyor.. dediğin gibi yapışıp kalmadan yollamak gerek bir an önce..
Ben tekrar teşekkür ederim ilacı aldığım sabah çocuğun resmen her yerini kaplamıştı ölçeğin yarısını beze damlatim heryerini sildim diğer yarısını az az dilinin üstüne damlattim yalıya yalıya tutsun 2 gün düzenli yapınca geçti neydi o öyle ben temizliyorum 2 3 sat sonra tekrar daha da artarak oluyoduHemn gecer kuzum onu kullaninca yutmasına gerekyok agzinin içindeki hernoktaya degsin yeter , yutsada bisey olmaz geçmiş olsun cok benu haberdar et gecer insallah
Tam ustune bastiniz , benimde bebek 2 3 gundur emmiyordu. Dun adet oldum. Bugun emmeye basladi ?Ben de sabırsızlıkla bekliyorum regl olacağım günüşimdi bu yorumundan 2 sonuç çıkardım: acaba emmediği için mi regl oldun yoksa regl olacağın için mi emmedi
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum regl olacağım günüşimdi bu yorumundan 2 sonuç çıkardım: acaba emmediği için mi regl oldun yoksa regl olacağın için mi emmedi
Regl olunca süt azalıyor canım daha çok su içmelisin
Ac ac geziyorlar suratlari bes karis. Gulmeye halleri kalmiyor hep mutsuz hep sikayetciler. Nerde tombul bingil bingil birini gorsem daha gulecCanım valla kendiliğinden gidecek diye çok bekledim emzirince falan gitmiyor üzerine 4 kilo da aldım hattatv de bi sunucu vardı 47 kiloyum ama bunun için bir bedel ödüyorum sporumu yapıyorum her istediğimi yediğimizi yiyerek bu kiloda kalınmıyor demişti bi de Seda Sayan şey demişti bi minik kare çikolata bende yiyorum ama o öğün yemek yemiyorum eğer yemek hakkımdan vazgeçersem çikolatamı yiyorum demişti ben bi de kendime bakıyorum tablet tablet çikolata yerim hem de yemek üzeri
Gecti mi canim ay cok sevindimm ya yazik kuzuya rahatlamistir ilac açıldıktan 10 gun sonra kullanilmiyor birde bilgin olsun canimBen tekrar teşekkür ederim ilacı aldığım sabah çocuğun resmen her yerini kaplamıştı ölçeğin yarısını beze damlatim heryerini sildim diğer yarısını az az dilinin üstüne damlattim yalıya yalıya tutsun 2 gün düzenli yapınca geçti neydi o öyle ben temizliyorum 2 3 sat sonra tekrar daha da artarak oluyodu
Ayy çok doğruAc ac geziyorlar suratlari bes karis. Gulmeye halleri kalmiyor hep mutsuz hep sikayetciler. Nerde tombul bingil bingil birini gorsem daha gulec. Yani 80 kg oldugum icin bunlari demiyorum.
Ben annemin evine gidince kilo veriyorum. Kadin sadece saglikli yemekler yapiyor. Salonu gorseniz kosu bandi bir yanda plates toplari , ekipmanlari, step tahtasi, kas yumusaticisisi vs vs. Zorla bana plates yaptiriyor. 60 yasinda 60 kg , ben 30 yasindayim 80 kgyumAyy çok doğruYani bende hiç oyle çok zayıf olmadım nadirdir 60 kilonun altına düştüğüm, şimdi de hedefim geniş çapta 60 ben 72 kiloyum, yemek yemeği çok severim aşırı iştahlıyım ama şimdi bebek emzirfiğimiz için çok az azaltsak bile kilo verebiliriz kilo vermek değildir spor şart bu karnımın sıkılaşması için haftaya anneme gideceğim 1 hafta kalacağım orada diyetimi bozmazsam daha da bozmam
Çok geçmiş olsun kuxum yaGecmis olsun bende 3 gundur yatak dosek yatiyorum. Oksurmekten ayiptir soylemesi altima kaciriyorum. Bana serum yapmadilar. Sove sove ciktim hastaneden. 3 gundur bebekle ayri yatiyorum maskeyle geziyorum. Bingo o da hasta oldu bugun.
Deniz kizi cok tatli nasil yaptiniz ?
Benim süt azaliyor biraz adette kuzum onun dışında bulgu yokRegl olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan gecmezdi
Regl olanlar emzirmede sorun yaşıyor musunuz adet günlerinde? 3 gündür cile cekiyorum ne emiyor ne uyuyor perisan olduk. Bu sabah da regl olmusum
Cok tesekkurler , Bidaha ozele gidecegim, o hastaneye guvendigim icin gitmistim. Parol ic dediler. Parolda kafein var. Benim bebegimin kafeine alerjisi var. Sonra ben fark ettim.Çok geçmiş olsun kuxum ya
Kuzum benim saol❤ bunlar çeşit çeşit çünkü benim dr maddi durumu çok olmayablar 1yasindaki tek dozy tercih ediyor dedi. 2bini buluyor toplam maliyet dedi. Sizler bu asilari olmadan buyudunuz sans meselesi dedibsebse anne kız çok tatlı çıkmışsınız canm bu menenjit meselesi benm iyice kafamı karıştırdı. Önce bexsero nimenrix mantıklıydı 5 doz. Sonra doktorumuz menactra bexsero yazdı yine toplam 5 doz. Daha sonra başka bi çocuk doktoru ben kendi çocuğuma sadece 1 doz nimenrix yaptım 1 yaşındayken dedi. Tam çözdüm diyorum tekrar karıştırıyorlar
Neyse ki uymuş kuzum en azındanMerhaba hanımlar
Sabah oğlanı camiye götürdum kaydettim eşek sıpası zorla gidiyor ama evde kal netin dibine vur desem böyle yapmaz anlattım cennette olmak istiyorsan Allah'a karşı kulluk görevlerini hatırla git dua öğren dinimizi öğren inşallah faydası olur
Dr gidemedim fırsat olmadı şimdi Ömer'i ayakta sallıyorum uyudu aksi takdirde yatmıyor sıpa açtım gelinim mutfakta o uyurken TV izliyorum
Ben çok yiyorum aşırı bırakmam lazımS Sevimlipandufbsebse kizlar ekmek yiyiyormusunuz? bende ekmek, makarna , hamur işlerini keseceğim.çünkü fazlasıyla sistim hatta patlayacagim.
Geçti şükür bu sabah hiç yoktu ama bir iki gun daha kullansammi onu bilemedim bak bu 10 gün olayını da bilmiyordum iyi olduGecti mi canim ay cok sevindimm ya yazik kuzuya rahatlamistir ilac açıldıktan 10 gun sonra kullanilmiyor birde bilgin olsun canim
Benim süt azaliyor biraz adette kuzum onun dışında bulgu yok
canım midesini bulandırıyormuş annem zorla vermiiş aglayıncaBiberon almaya başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?