2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım midesini bulandırıyormuş annem zorla vermiiş aglayınca
Alıştırma bardakları var ya canım onun gibi bişeyde deneseniz biberon gibi ucu uzun değil ve kendi çekince geliyor normalde akmıyor belki işe yarar

Bu menenjit asisi bu kadar karmasik olmasinin tek sebebi var o da doktorlarin bilgisizligi ve umursamamazligi. Menenjit asisi turkiyeye suriyelilerin afganlarin gocu sebebiyle zaruri diyorlar . O zaman açıp araştirsinlar turkiyede en cok gözüken menenjit vakaları hangi virüs veya bakteri çeşidinden oluyor ? Bizde cocukalrimiza 6 tane aşı yaptırıp ülkeyi zarara sokmayalım.

Çok geçmiş olsun evladlarina canım iş yerinde dinlendiğini eminim evde olmak yorucu şimdi nasılmış kuzular
teşekkür ederim canım iyilermiş şükür. öğle arası gidip gördüm. şimdi de babası erken gelmiş yanlarında. çok yağmur var arabaya gidebilirsem yanlarında olabileceğim

Geçti şükür bu sabah hiç yoktu ama bir iki gun daha kullansammi onu bilemedim bak bu 10 gün olayını da bilmiyordum iyi oldu
[/QUOTE]
Kullan kullan gunde bikere yap yine bana doktor hemn geciror amma gecsede devam et üstüne demisti ssoztrk

Son düzenleme:
Canım yaşça büyüksün benden tecrüben fazla yanlış anlama beni lütfen

Ama cennette olmak istiyorsan şunu yapmalısın br yerde tehdit cümlesidir ve oğlunun gözünde hiçbir anlamı yok hiçkimse tehdit cümlesiyle birşey yapmaz yapsa da devamlılığı olmaz

Ayrıca cennet hiçbirimizin bilmediği bir yer neden orası için birşey yapsın
Cennet dediğinde birşey belirmiyor ki oğlunun zihninde

Kız sen nasıl yapıyorsun Ya ben son günlerde süpürge bile açamıyorum
Gece 23:00 de wc cifliyordum yani hangi arabosluk bulursam uyudu an kostur kostur ben hic oturdumu bilmiyorum hic salonada gecmiyoruz aut sagma disinda hep elimde bez iki sil iki cocuga bak camasir katla biyerleri sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…