2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben çok yiyorum aşırı bırakmam lazım
ama kilo almıyorsun ne guzel,ben yıllardır doğru dürüst bisey yemedim hep kalori hesabı yaptım.doğumdan sonra normal insanlar gibi yiyince oturup kalkamaz hale geldim vah bana yazık bana valla..demek oluyor ki Azra hanım sana çekmiş içtiği sutu hemen yakıyor.

Masallah subhanallah tonbise tatlı paşa bu ya bal yanak bal
kuzum bizimki oturamiyor kayip gidiyor kafada onde one cup dusuyor nasıl oturdu bizim gelisimdemi problem varki
Yok kuzum sanmam benimkide ilk baslarda one fln dusuyodu ben sanirim birazda oturttugum icin ogrenmeye basladi bide bu sandalyeler tam oturmaya araci basit tip bacak arasi kismindada bi bolme daha var kayamiyor anca saga sola onuda simdi kolunu atiyor kamyoncu gibi o sekilde duruyo bak foto koyarim simdi bizimkide donemiyor daha ona bakarsan tedekkur ederiz teyzesii

Gece 23:00 de wc cifliyordum yani hangi arabosluk bulursam uyudu an kostur kostur ben hic oturdumu bilmiyorum hic salonada gecmiyoruz aut sagma disinda hep elimde bez iki sil iki cocuga bak camasir katla biyerleri sil
Yahuu gördüm görmedim hep wc temizliyon başka işin yokmu kuzum

Selam kizlar.
Biz de bayramdı dugundu derken yeni geldik evimize.
15 gün yoktuk. İlk 5 gün çok zorladı oğlum sonraki on gün melekti masallah

Ek gidada sadece havuç ve kabak vermiştim yarın sebze çorbası yapacağım inşallah sever.
Sebze corbasinda sadece bu üç sebzeyi mi kullanabiliyoruz ya yok mu başka bir şey?
Bizim doktor liste vermedi sebze çorbası dedi.

Alıyorum kuzum ama çok değil tabi yoksa günde 2 ekmeğe yakın yiyorum makarna pilav 2ser tabak falan götüyorum. Biraz daha zaman geçsin de diyete bakarız inşallah

Brokoli ispanak bunlarifa haslayip blender yapabilirsn canim bal kabaği olabilir

Alıyorum kuzum ama çok değil tabi yoksa günde 2 ekmeğe yakın yiyorum makarna pilav 2ser tabak falan götüyorum. Biraz daha zaman geçsin de diyete bakarız inşallah
Kuzum ben 2 dilim ekmek yarım tabak makarnayla yarım dünya oldum onları yesem kaç dünya olurum sen düşün yani Azra da sana çekmiş demekki metabolizması hızlı çalışıyor..

Gece 23:00 de wc cifliyordum yani hangi arabosluk bulursam uyudu an kostur kostur ben hic oturdumu bilmiyorum hic salonada gecmiyoruz aut sagma disinda hep elimde bez iki sil iki cocuga bak camasir katla biyerleri sil
Benimki saat başı uyanıp meme istiyor. Beni istiyor yanında hep. Uyanıp yanında görmezse çığlık çığlığa.... Kesintisiz uzun uyumuyor artık (
Basit şeyleri yapardım, artık onları bile yapamaz oldum. Uykumu alamıyorum, enerjim düşüşte..... Bu da geçecek bu da düzelecek diye sabrediyorum....

Benim doktorum da eğer kreş ortamında değilse yada çok çocukla sürekli bir arada olmuyorsa nimenrix 1 yaşındayken 1 doz yeterli olur dedi. Bexsero toplam 3 doz yaptıracağız. 6-8-13.aylar.

Kamyoncu aga elede bi tesvih ver oh gelsin mamamalar

Zor kuzum insallah gonlune gore birini bulursun temizlik icin icine sinecek birilerini
Bende yemek yapasim gelmiyor hic hergun ölecek tavuk gibi düsünüyorum napacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…