Yazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye
Evet kuzum asil uzmanlar gelmedi ama gelen doktor bir masaj göstereceğim onu devamli hergun yapacaksin dedi cok kuvvetli yapismis onu mutlaka yapman lazim dedi krem vs onlari bilmiyorum hic
Sen kitapsizin kızısın zihniyetin bozuk yazmiş hatirlamiyorum bile simdi baktım bundan sonra yemekte yok kiyafet yikamakta ne hali varsa gorsun eskiden yalvar yakar baristirirdim simdi kavga edecek yer ariyorum
Kizlar benim belim ağrıyor dünden beri çok fazla
esim yakı koydu
Ömer devamlı kucak istiyor tasısam belim fena
taşımasam ağlıyor
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum
Sen kitapsizin kızısın zihniyetin bozuk yazmiş hatirlamiyorum bile simdi baktım bundan sonra yemekte yok kiyafet yikamakta ne hali varsa gorsun eskiden yalvar yakar baristirirdim simdi kavga edecek yer ariyorum
esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum
esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor
Yazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye
esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor
Selam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor
Dün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızım Bu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur