Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Cok uzuldum cnm o aciyi cok iyi bilirim...Allah tez zamanda sagliklisino nasip etsin inşallah...Kızlar maalesef bebeğimi kaybettimbugün kontrol için gitmiştik 10+5 olmamız lazımdı ama ne yazık ki kalbi durmuş kuzumun 8+5 gözüküyordu kendi doktorum karından kalp atımı duyamadı vajinal baktı yine duyamadı detaylı ultrasona gönderdi hemen belki ben hata etmişimdir dedi ama radyoloji uzmanı da göremedi detaylıda aynı ölçümler yapıldı kalp atımı durmuş dün neler hayal ediyorduk eşimle bugün böyle oldu kürtaj oldum evdeyim şimdi ne kanama ne de sancım oldu hastaneye gidene kadar da bulantım devam etti hiç belirtim yoktu Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Allah'a emanet olun
Gecen sene 2000 3000 arasi bir seydi...itiraz etmistik ne kadar dustuler hatirlamiyorum...tup bebege o kadar cok para doktukki bu yolda maddi manevi Allah herkesin yardimcisi olsunBenim takip doktorum bişey söyleyemedi pgtli olsaydı genetikten şüphe etmezdim dedi yücel beyle görüştüm genetiğe gönder dedi gönderdik bakalım bizde sonuç ne çıkacak hayırlısı olur İnşâAllah elden bişey gelmiyor. Siz ne kadar ödediniz biz 1000₺ ödedik
Bilinmiyor şimdilik canım genetik araştırma yapılacak
Bnmde ilk bebeğimin kalp atısı yoktu o yuzden kürtaj oldum.Bende senin gibi hep aklımda acabalar var birde burda kayıp haberleri aldıkça daha çok strrs oluyorum ister istemez.Sonra diyorum biliyorum bebeğim benimle arkadaşların dediği gibi biz ne yaparsak yapalım rabbim onlara alacak nefes verdiyse bir şekilde gelecekler dünyaya.Rabbimm evlatlarımızı koruusn bize bağışlasın inşallahDr bana da 4. Haftam ile 5. Haftam arasında kasık ağrım var diye ağrı kesici vermişti ama hiç içmedim. Ağrı dayanılmicak gibi değil ama korkuyorum ya ters giden bişe olduysa diye. Bir de son zamanlarda çok fazla kayıp yaşadık bu grupta ben etkilenmeye başladım sürekli aklıma “acaba kalbi durdu mu” şüphesi geliyor. En ufak şeyden nem kapıyorum
Aynen canım bizde öyle bu 3. Denemeydi herşey yolundaydı maddi manevi o kadar zor durumdayız ki bize de2000-3000 dediler sonra indirim yapmışlar güya işte o anda mantıklı düşünülmüyor İnşâAllah sonuç temiz çıkar dondurulmuşlarıma yine de pgt yaparlar mı acabaGecen sene 2000 3000 arasi bir seydi...itiraz etmistik ne kadar dustuler hatirlamiyorum...tup bebege o kadar cok para doktukki bu yolda maddi manevi Allah herkesin yardimcisi olsun
Canım o kadar pişman oldum ki yazdığıma gerçekten özür dilerim nolur siz moralinizi bozmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllahBnmde ilk bebeğimin kalp atısı yoktu o yuzden kürtaj oldum.Bende senin gibi hep aklımda acabalar var birde burda kayıp haberleri aldıkça daha çok strrs oluyorum ister istemez.Sonra diyorum biliyorum bebeğim benimle arkadaşların dediği gibi biz ne yaparsak yapalım rabbim onlara alacak nefes verdiyse bir şekilde gelecekler dünyaya.Rabbimm evlatlarımızı koruusn bize bağışlasın inşallah
Benimki de 5aa ydıStrongmom_ yaparlar diye biliyorum canim..
Ben pgt ye gondermistim. 5aa olanlar sorunlu cikti 4bb saglam gelmisti..o da ilk kez tutmadi gerci..her seferinde hamile.kalmistim.pgt ile olmadi..nasip iste
Bitanem benim cok gecmis olsun cok uzuldum allah yardimcin olsunBenimki de 5aa ydı
pgtye gidince de zavallı embriyoların hışırı çıkıyo demek ki :) dondurumuşlarım da 5aa bi tane 5ab 3ab 2ab vardı galiba bunlar 5aa lar ile dondurulmuş
Sağol canım çok teşekkür ederimBitanem benim cok gecmis olsun cok uzuldum allah yardimcin olsun
Ben bayramin 3. Gunu gecesi hastaneye bi girdim dun oglen ciktim suan iyi gibiyim 6 saat araliksiz bulanti ve kusma yasadimSağol canım çok teşekkür ederim
Sen nasılsın bulantıların geçti mi biraz
3ab 2ab pgtye gitmez herhalde...belli bi kalitede olmasi gerekiyor ya...digerleri sana bebek olur insallahBenimki de 5aa ydı
pgtye gidince de zavallı embriyoların hışırı çıkıyo demek ki :) dondurumuşlarım da 5aa bi tane 5ab 3ab 2ab vardı galiba bunlar 5aa lar ile dondurulmuş
Olur mu cnm sen kendini kötü hissetme zaten hepimizin içinde bu korku hep var sen tabiki acını bizlerle paylaşacaksın Hafiflemek için sağlıklı düşünmek için buna ihtiyacın var.Çok zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürür hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sanaAynen canım bizde öyle bu 3. Denemeydi herşey yolundaydı maddi manevi o kadar zor durumdayız ki bize de2000-3000 dediler sonra indirim yapmışlar güya işte o anda mantıklı düşünülmüyor İnşâAllah sonuç temiz çıkar dondurulmuşlarıma yine de pgt yaparlar mı acaba
Canım o kadar pişman oldum ki yazdığıma gerçekten özür dilerim nolur siz moralinizi bozmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllahHer zaman düşük olacak diye birşey yok bizler zor hamile kalıyoruz senelerdir bi çok ameliyat geçirdim tüplerim alındı doğal yolla olan şansımı kaybettim tüp bebekten başka şansım yok bu üçüncü denemeydi ilk defa hamile kalmıştım 7 senede İnşâAllah dua edin tekrardan nasip etsin Rabbim
Ah kıyamam canım ya sağlıkla doğsun kuzun İnşâAllah ama yaşamayan bilmez o bulantıyı ben kürtaja girene kadar bulantı yaşadımBen bayramin 3. Gunu gecesi hastaneye bi girdim dun oglen ciktim suan iyi gibiyim 6 saat araliksiz bulanti ve kusma yasadim
Amin canım İnşâAllah evet şişlide3ab 2ab pgtye gitmez herhalde...belli bi kalitede olmasi gerekiyor ya...digerleri sana bebek olur insallah
Tutmasi belli olmuyoki 4bb 4ab benim normal embriyolarim tutmustu inceleme yapilmamisti o zaman..ikizdi..ikiside dustu sonra...
Sislidemi tedavi oluyosun.
Allah razı olsun canım amin hepimize nasip etsin RabbimOlur mu cnm sen kendini kötü hissetme zaten hepimizin içinde bu korku hep var sen tabiki acını bizlerle paylaşacaksın Hafiflemek için sağlıklı düşünmek için buna ihtiyacın var.Çok zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürür hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana
Amin canım İnşâAllahStrongmom_ canım mesajini gördüm cok üzüldüm Allah acılarını bir an önce hafifletsin.. O kadar zor bulmuşken boyle bir anda elinden kayıp gitmesi ... Ne desek bos insallah dondurulmus embriyolarin ile sağlıklı bir gebelik sureci gecirip bebegini kucagina alırsın..
Daha önce topikte okudugum kadariyla dondurulmuş embriyoyu pgt ye götürmeye cok sıcak bakmiyorlar tekrar çözdür dondur islemi olacagi icin senin patoloji/genetik sonucuna göre fikirlerini soylerler eger sıkıntı varsa önerirler sanırım hakkında rn hayırlısı ne ise o olsun Rabbim sana saglikli bir evlat nasip etsin inşallah
benim de ikinci gebeliğim ama ruh halim aynı. isteksizlik, mutsuzluk, dr a randevu al diyor eşim elim telefona bile gitmiyor. 3 ayı doldurunca hamilelikte balayı dedikleri ikinci 3 ayda daha mutlu oluruz inşallah, hayattan soğudum şu 1 ayda.Benim 6 ci gebeligim 2 yaşayan evladım var .ama bu hamileliğim çok farklı hiç halim yok halsiz bitkin hayattan bıkmış gibiyim zorla çocuklara yemek falan hazırlıyorum .Dr randevusu zor alıyorum.hoş Dr a da gitmek istemiyorum .saatlerce beklemek zor .hatta bana kalsa doğum için gitmek istiyorum .bıktım hastane ve Dr görmekten
Gunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?