2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm en kısa zamanda tekrar güzel haberler alman dileğiyle

Cok uzuldum cnm o aciyi cok iyi bilirim...Allah tez zamanda sagliklisino nasip etsin inşallah...

Gecen sene 2000 3000 arasi bir seydi...itiraz etmistik ne kadar dustuler hatirlamiyorum...tup bebege o kadar cok para doktukki bu yolda maddi manevi Allah herkesin yardimcisi olsun

Bnmde ilk bebeğimin kalp atısı yoktu o yuzden kürtaj oldum.Bende senin gibi hep aklımda acabalar var birde burda kayıp haberleri aldıkça daha çok strrs oluyorum ister istemez.Sonra diyorum biliyorum bebeğim benimle arkadaşların dediği gibi biz ne yaparsak yapalım rabbim onlara alacak nefes verdiyse bir şekilde gelecekler dünyaya.Rabbimm evlatlarımızı koruusn bize bağışlasın inşallah

Gecen sene 2000 3000 arasi bir seydi...itiraz etmistik ne kadar dustuler hatirlamiyorum...tup bebege o kadar cok para doktukki bu yolda maddi manevi Allah herkesin yardimcisi olsun
Aynen canım bizde öyle bu 3. Denemeydi herşey yolundaydı maddi manevi o kadar zor durumdayız ki bize de2000-3000 dediler sonra indirim yapmışlar güya işte o anda mantıklı düşünülmüyor İnşâAllah sonuç temiz çıkar dondurulmuşlarıma yine de pgt yaparlar mı acaba
Canım o kadar pişman oldum ki yazdığıma gerçekten özür dilerim nolur siz moralinizi bozmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşâAllah Her zaman düşük olacak diye birşey yok bizler zor hamile kalıyoruz senelerdir bi çok ameliyat geçirdim tüplerim alındı doğal yolla olan şansımı kaybettim tüp bebekten başka şansım yok bu üçüncü denemeydi ilk defa hamile kalmıştım 7 senede İnşâAllah dua edin tekrardan nasip etsin Rabbim

Strongmom_ yaparlar diye biliyorum canim..
Ben pgt ye gondermistim. 5aa olanlar sorunlu cikti 4bb saglam gelmisti..o da ilk kez tutmadi gerci..her seferinde hamile.kalmistim.pgt ile olmadi..nasip iste

Strongmom_ yaparlar diye biliyorum canim..
Ben pgt ye gondermistim. 5aa olanlar sorunlu cikti 4bb saglam gelmisti..o da ilk kez tutmadi gerci..her seferinde hamile.kalmistim.pgt ile olmadi..nasip iste
Benimki de 5aa ydı
pgtye gidince de zavallı embriyoların hışırı çıkıyo demek ki :) dondurumuşlarım da 5aa bi tane 5ab 3ab 2ab vardı galiba bunlar 5aa lar ile dondurulmuş

Benimki de 5aa ydı
pgtye gidince de zavallı embriyoların hışırı çıkıyo demek ki :) dondurumuşlarım da 5aa bi tane 5ab 3ab 2ab vardı galiba bunlar 5aa lar ile dondurulmuş
3ab 2ab pgtye gitmez herhalde...belli bi kalitede olmasi gerekiyor ya...digerleri sana bebek olur insallah
Tutmasi belli olmuyoki 4bb 4ab benim normal embriyolarim tutmustu inceleme yapilmamisti o zaman..ikizdi..ikiside dustu sonra...
Sislidemi tedavi oluyosun.

Olur mu cnm sen kendini kötü hissetme zaten hepimizin içinde bu korku hep var sen tabiki acını bizlerle paylaşacaksın Hafiflemek için sağlıklı düşünmek için buna ihtiyacın var.Çok zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürür hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana

Strongmom_ canım mesajini gördüm cok üzüldüm Allah acılarını bir an önce hafifletsin.. O kadar zor bulmuşken boyle bir anda elinden kayıp gitmesi ... Ne desek bos insallah dondurulmus embriyolarin ile sağlıklı bir gebelik sureci gecirip bebegini kucagina alırsın..
Daha önce topikte okudugum kadariyla dondurulmuş embriyoyu pgt ye götürmeye cok sıcak bakmiyorlar tekrar çözdür dondur islemi olacagi icin senin patoloji/genetik sonucuna göre fikirlerini soylerler eger sıkıntı varsa önerirler sanırım hakkında rn hayırlısı ne ise o olsun Rabbim sana saglikli bir evlat nasip etsin inşallah

merhabaa
ben de dün gittim 9+0 dık 9+1 çıktı 1 gün önden gidiyor minik insan. yaa kolları bacakları fıldır fıldır oynuyordu 2. olmasına rağmen şok oldum çoook mutlu oldum o hareketleri görünce

10 temmuz haftası 2li tarama için çağırdı. işten izin alabildiğin gün gel o hafta içinde dedi. cinsiyeti belli olur muu yaa çok heyecanlı

Ben bayramin 3. Gunu gecesi hastaneye bi girdim dun oglen ciktim suan iyi gibiyim 6 saat araliksiz bulanti ve kusma yasadim
Ah kıyamam canım ya sağlıkla doğsun kuzun İnşâAllah ama yaşamayan bilmez o bulantıyı ben kürtaja girene kadar bulantı yaşadım
Amin canım İnşâAllah evet şişlide
Allah razı olsun canım amin hepimize nasip etsin Rabbim
Amin canım İnşâAllah
Çok zor bakalım İnşâAllah sonuç güzel çıkar Rabbim kolaylaştırsın

benim de ikinci gebeliğim ama ruh halim aynı. isteksizlik, mutsuzluk, dr a randevu al diyor eşim elim telefona bile gitmiyor. 3 ayı doldurunca hamilelikte balayı dedikleri ikinci 3 ayda daha mutlu oluruz inşallah, hayattan soğudum şu 1 ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…