2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru
Tam olarak niye aliyorlar cnm? Allah omur verdiyse yasar hayat mucizelerle dolu. Dua edicem...

Merhaba şayet crinone Jel kullanıyorsanız bende devamlı geri geliyor o olabilir inşallah odur baya parça halinde geri geliyor.

Canım düşen pıhtı bende de oldu mandalina büyüklüğünde idi Dr git canım

Tam olarak niye aliyorlar cnm? Allah omur verdiyse yasar hayat mucizelerle dolu. Dua edicem...
Heelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım et

peki arkadaşlar bu dönemde doktorunuzla ilişki konusunu konuştunuz mu? hangi cevapları aldınız
Benim doktorum hiçbir sıkıntı olmaz istediğin kadar istediğin şekilde devam edebilirsin yedinci aya kadar ondan sonrasina o zaman bakacağız dedi .. Korunmak gerekir mi enfeksiyon açısından diye sordum ona da eşinin bir hastalığı yoksa gerek yok sperm enfeksiyona sebep olmaz dedi

canım ya ne zor durum Allah yardımcınız olsun inşallah

Canım doğum oldu mu Allah size bağışlasın ikisini de il sağlık müdürlüğüne ulaşın bu konuda size yol göstereceklerdir
Rabbim yar ve yardımciniz olsun gelişmeleri yaz oldumu

canım ovulasyon gunu bazı kadınlarda yumurtlamadan dolayı lekelenmeler olabılıyor. Benim adete 2 3 gün varken olmustı lekelenmem 2-3 gunde surdu geneldeadete yakın olur bu tarz şeyler inşallah hamişssindirde haberini buraya yazarsın

et parçası değilde belki pıhtıdır.internette okudum bu tarz durumlarda gelen seyı hemen suya tutacakmıssın dagılıyorsa pıhtıdır ama dagımıyorsa hemen doktora gıdın yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…