- 22 Kasım 2010
- 11.485
- 20.755
- 923
Tam olarak niye aliyorlar cnm? Allah omur verdiyse yasar hayat mucizelerle dolu. Dua edicem...Hayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru
Guzel haberle gel bize canim ❤Bugün Dr günüm 15 30 bakalım mucize ne durumda
Guzel sonuclarini alcaksin canim Rabbimin izniyle ❤Bugun ikili test sonucunu ogrenicem. Dua edin minigime kizlar...
cnm dua edicem.Rabbim korktuğuna uğratmasın.Sağ salim doğsun inşallahHayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru
Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Güzel pozlarını bekliyoruz minişinBugün Dr günüm 15 30 bakalım mucize ne durumda
İyi sonuçlarını bekliyoruz canımBugun ikili test sonucunu ogrenicem. Dua edin minigime kizlar...
Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Heelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım etTam olarak niye aliyorlar cnm? Allah omur verdiyse yasar hayat mucizelerle dolu. Dua edicem...
Benim doktorum hiçbir sıkıntı olmaz istediğin kadar istediğin şekilde devam edebilirsin yedinci aya kadar ondan sonrasina o zaman bakacağız dedi .. Korunmak gerekir mi enfeksiyon açısından diye sordum ona da eşinin bir hastalığı yoksa gerek yok sperm enfeksiyona sebep olmaz dedipeki arkadaşlar bu dönemde doktorunuzla ilişki konusunu konuştunuz mu? hangi cevapları aldınız
canım ya ne zor durum Allah yardımcınız olsun inşallahHeelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım et
Heelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım et
canım ovulasyon gunu bazı kadınlarda yumurtlamadan dolayı lekelenmeler olabılıyor. Benim adete 2 3 gün varken olmustı lekelenmem 2-3 gunde surdu geneldeadete yakın olur bu tarz şeyler inşallah hamişssindirde haberini buraya yazarsınMerhabalar hanimlar eyer olduysa bende 2019 da tekrar anne olacagim beimki biraz tecrübeli 3.olacak Allah nasip ederse ama ilk kez bende biay tam ovilasyon gununde kahve rengi akinti oldu b4.5 gun surdu en son dun acik pembe gibi bu gun tik yok 8.gun kaldi adet gunume farkli olarak sadece koku hassasiyeti hafifi mide kalkmasi ve karnimin altinda sanci başkada bisey yok ovilasyon g7nunde lekelenme yasayip hamis kalan varmi aranizda acaba
et parçası değilde belki pıhtıdır.internette okudum bu tarz durumlarda gelen seyı hemen suya tutacakmıssın dagılıyorsa pıhtıdır ama dagımıyorsa hemen doktora gıdın yazıyorduKızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Verdi cnm gaviscon verdi şişe şişe ancak kâr etmiyor artık. Su içmek bile azap oldu
Canım o gaz ilk gebeliklerde bu kadar erken imkansız ikinci gebeliklerde 14. Hafta oda en erkenmis ilk gebelikte 17. Hafta en erken hissetme için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?