2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi

Canim acile gitme sansin varsa bi acile git bnce bu isin sakasi olmaz beklemeye bile gelmez

İçeri doğru itince geri düşmedimi o çok ilginç bencede hemen bi acile git

Geri ittim diyorsun, hemen acile gidin canım yarın beklenmez bu durumda.

Hayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru

Yaaa hepsi üstüste gelmiş Önce sen çok dikkatli ol, zaten minişlerimiz çok güçlüler sıkı sıkı tutunurlar bize Şimdiden kolay gelsin sana. Yardım iste hep birilerinden. Yorulduğunu hissettiğinde hiçbir şey yapma. Bebeğinden önemli değil hiçbir şey

Kızlar siz hamilelik haftanızı adet tarihine göre mi hesaplıyosunuz yoksa doktorun söylediğine göre mi
Benimkini doktor değiştirmişti. Döllenmenin erken yada geç olmasına göre eğer ultrason sürekli aynı gün sayısı kadar ileri yada geri gösteriyorsa sat ı değiştirebiliyor. Benimkini değiştirdi canım.

Benim hesabıma göre 9 haftalık olması lazım sağlık ocağındanda öyle diyolar doktor 8+3 dedi

Benim hesabıma göre 9 haftalık olması lazım sağlık ocağındanda öyle diyolar doktor 8+3 dedi
Geç döllenme olmuş olabilir canım. Aynı hesaba göre kaç gün geçtiyse bebeğin gelişimi de ona göre düzenli gidiyorsa sorun yok. Her kadın adet döngüsünün farklı zamanlarında yumurtlayabilir normal. Dediğim gibi eğer gelişimi normal ilerliyorsa sorun yoktur canım takma kafanı

Hayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru
Çok geçmiş olsun. İnşallah anne de minik bebişi de sağ salim çıkarlar inşallahh

Doktor hersey normal dedi bi sıkıntı yok allaha şükür. Bugun kalp atısını dinledim yanımda arkadasım vardı ona kaydettirdim sürekli dinliyorum ne güzel biseymis

Bizde bugun gittik Dr umuza 9+4 üz Çok şükür herşey yolunda oynamaya bile başlamış el ayak hiç durmuyordu.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alma yı nasip etsin
Maşallah miniğine İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza canım

Doktor hersey normal dedi bi sıkıntı yok allaha şükür. Bugun kalp atısını dinledim yanımda arkadasım vardı ona kaydettirdim sürekli dinliyorum ne güzel biseymis
Daha ne güzelliklerini görüp ne heyecanlar yaşayacağız inşallah Sağlıkla gelsinler

Çok geçmiş olsun. İnşallah anne de minik bebişi de sağ salim çıkarlar inşallahh
cnm neden aliyormar doguma daha coooooook kucuk coooook okdr uzuldumki!! benim adimda ebru bende ayni 23 haftalikken erken dogumla kaybettm oglumu off cok etkilendim suan!!!! Rabbim bebegimizi korusun insallah ama inanki bebek cok kucuk daha yavrumbenim ya

lutfen acile git bu isin sakasi olmaz... cok degisik bir durum cnm?

Umarim hemen acile gitmissindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…