2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını verir inşallah

İnşallah sorun çıkmaz canım moralini bozma hemen.

Evet bni de aradılar telde yarim saate yakin konuştuk hemsireyle. Bilgilerimi aldi ve gebelikle ilgili genel bilgilendirmelerde bulundu. 16.haftam dolunca 3.doz tetanoz asisi icin cagirdi. Ilk 2 sini onceden olmustum bn.
Temmuz sonuna goruntu ve tarama icin 6. Ayinda da 2 doz tetenoz asisina cagiracam dedi bu hafta tanismak icin gidecem daha ayrintili ogrenirim

Ya neguzel canın nezaman isterse gel ara dedi banada özele dünya para veriyorum bu kadar ilgi görmüyorum ne yalan soyliyim

Ya neguzel canın nezaman isterse gel ara dedi banada özele dünya para veriyorum bu kadar ilgi görmüyorum ne yalan soyliyim
ben suan için özel deki doktorumdan da cok memnunum her sordugum soruyu yanıtlıyo acıklayıcı cok sukur cok acıl bısey olursa musaıt olursa hastaneden ulaşabılıyorum ama oda zor oluyo keske direk ulaşabılsem benım sanal doktorum var instagramda arada cok sıkıstımmı ona soruyorum cevap verıyor sağolsun

Gecmis olsun canim.ne bi skinti olusturabilirmis...duymadim.hic bole bisey ama

A anneveoglusu canim memorialde yaptiricam ben 2200 dedi... burda 1700 diye biri yazmisti sanki ama nerde bilmiyorum.
Acikcasi ozel sigortadan karsilanacakmis bizimki o yuzden baska yerde arastirmadim.

Direkt olarak riskli çıkıyor diye yazmışsın ama. Biraz dikkatli olalım lütfen, emin olmadan bilgi paylaşmaya şom. Hepimizin eli kalbinde zaten . Kaldı ki bu konuda yeterli derecede bilgim var, öyle birşey yok.
Benim de fazlasiyla bilgim var. Dolayısıyla uydurarak yazdigim bir sey yok. Ikili test sonuclarinda kombine, ikili test, yas riski ve trisomy 13/18 kategorilerinde ayri ayri risk hesaplamasi yapilir bunlarin hepsi kombine riski etkiler. Doktorlar da kombine riske bakarak yorumlarlar. 35 yas ustu gebeliklerde yas riski yuksek cikar bilgisayar hesaplamasidir bu. Benim ya da başkasının uydurdugu bir sey degil. Cogu doktor 35 yas ustu gebelere prenatal test onerir. Ama bu demek değildir ki her 35 tas ustu gebe sagliksiz cocuk doguracak. Cogu zaman da oyle olmaz zaten. Tum bu bilgilendirmeleri herkese doktoru yapıyordur eminim dolayisiyla benim yazdıklarımla kimsenin panikleyecegini düşünmüyorum, kaldi ki panige sebep olacak bir sey soylemiyorum. Yersiz alintida bulunmayalim lutfen.

Tamam canım tamam sen haklısın. Rahat ol .

Benim özemdeki dr iyi ama arama mesaj konusunda üstüne basa basa MESAI SAATLERI ICINDE demesi sinirimi bozuyo aksam lekelemem oldu mesela aramiycakmiuim diyorum hayır acile geleceksin diyo

Ben gittim canm gitmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…