- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ben devlet memuruyum devrediyor 2018 iznim canımDoğum zaten seneye kalıyor bu yıl ki izinlerin seneye devrolmuyorsa bence kullan canım.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını verir inşallahNormalde bugun kontrolum vardi ama oglum rahatsizlaninca onu doktora goturdum benimki kaldi,dizanteriden suphelendik ama neyseki doktor simdilik bisey yok dedi,ultrasona bakarken oglumjn at nali bobrek yani iki bobregin birlesim yerlerinin ayri degil de nerdeyse bitisik gibi oldugunu ogrendim sok oldum dogumsal anomaliymis ne hamileyken ayrintili ultrasonda ne bunca zaman doktora ultrasona girdi kimse bisey demedi sorun olmayabilirmis ama sonradan sıkıntı yasayanlar da oluyormus cok canim sıkıldı ya ne dogumda ne bunca kontrolde kimse bisey demedi var mi cevrenizde hic bu tarz sorun yasayanlar 10 binde 1 bi durummus
(insallah sorun cikarmaz yavruma
İnşallah sorun çıkmaz canım moralini bozma hemen.Normalde bugun kontrolum vardi ama oglum rahatsizlaninca onu doktora goturdum benimki kaldi,dizanteriden suphelendik ama neyseki doktor simdilik bisey yok dedi,ultrasona bakarken oglumjn at nali bobrek yani iki bobregin birlesim yerlerinin ayri degil de nerdeyse bitisik gibi oldugunu ogrendim sok oldum dogumsal anomaliymis ne hamileyken ayrintili ultrasonda ne bunca zaman doktora ultrasona girdi kimse bisey demedi sorun olmayabilirmis ama sonradan sıkıntı yasayanlar da oluyormus cok canim sıkıldı ya ne dogumda ne bunca kontrolde kimse bisey demedi var mi cevrenizde hic bu tarz sorun yasayanlar 10 binde 1 bi durummus
Ben devlette yaptirdim cnm para odemedim. Ozeldeki doktorum izindeydi. Sonuclari ona da gösterecegim bakalim ne diyecek.Ne zaman nerede ve kadar ucrete yaptırdın canım bende gelecek pazartesi bu konuda görüşeceğiz Dr ile güzel haberlerini alırız inşallah
Temmuz sonuna goruntu ve tarama icin 6. Ayinda da 2 doz tetenoz asisina cagiracam dedi bu hafta tanismak icin gidecem daha ayrintili ogrenirimEvet bni de aradılar telde yarim saate yakin konuştuk hemsireyle. Bilgilerimi aldi ve gebelikle ilgili genel bilgilendirmelerde bulundu. 16.haftam dolunca 3.doz tetanoz asisi icin cagirdi. Ilk 2 sini onceden olmustum bn.
Yas riski fazla cikiyor cnm kombine riskten bahsetmedim ben.+35 te direkt kötü çıkar diye bir şey yok! Onun dereceleri ayarları var canım
Devlette oluyor muBen devlette yaptirdim cnm para odemedim. Ozeldeki doktorum izindeydi. Sonuclari ona da gösterecegim bakalim ne diyecek.
Oluyor cnm niye olmasin :)Devlette oluyor mu
Ya neguzel canın nezaman isterse gel ara dedi banada özele dünya para veriyorum bu kadar ilgi görmüyorum ne yalan soyliyimbende sürekli iletişim hakindeyim aile hekimliğimle , 8 ağustos da çağırdı beni bir daha , hatta baya bilgi verdi konustuk egzersiz falan gösterecekmiş bana yardımcı olacakmıshatta dedı kı istediğin zaman gelip kalp atısını dınleyebilirz dedi aklına takıldıka gel dedi
Direkt olarak riskli çıkıyor diye yazmışsın ama. Biraz dikkatli olalım lütfen, emin olmadan bilgi paylaşmayalım. Hepimizin eli kalbinde zaten . Kaldı ki bu konuda yeterli derecede bilgim var, öyle birşey yok.Yas riski fazla cikiyor cnm kombine riskten bahsetmedim ben.
ben suan için özel deki doktorumdan da cok memnunum her sordugum soruyu yanıtlıyo acıklayıcı cok sukur cok acıl bısey olursa musaıt olursa hastaneden ulaşabılıyorum ama oda zor oluyo keske direk ulaşabılsemYa neguzel canın nezaman isterse gel ara dedi banada özele dünya para veriyorum bu kadar ilgi görmüyorum ne yalan soyliyim
Nifty i mi sordun canım? Arkadaşımız ikili testten bahsetti diye anladim ben. 35 üzerinde olsaydım nifty yaptırırdım demisDevlette oluyor mu
Normalde bugun kontrolum vardi ama oglum rahatsizlaninca onu doktora goturdum benimki kaldi,dizanteriden suphelendik ama neyseki doktor simdilik bisey yok dedi,ultrasona bakarken oglumjn at nali bobrek yani iki bobregin birlesim yerlerinin ayri degil de nerdeyse bitisik gibi oldugunu ogrendim sok oldum dogumsal anomaliymis ne hamileyken ayrintili ultrasonda ne bunca zaman doktora ultrasona girdi kimse bisey demedi sorun olmayabilirmis ama sonradan sıkıntı yasayanlar da oluyormus cok canim sıkıldı ya ne dogumda ne bunca kontrolde kimse bisey demedi var mi cevrenizde hic bu tarz sorun yasayanlar 10 binde 1 bi durummus
Benim de fazlasiyla bilgim var. Dolayısıyla uydurarak yazdigim bir sey yok. Ikili test sonuclarinda kombine, ikili test, yas riski ve trisomy 13/18 kategorilerinde ayri ayri risk hesaplamasi yapilir bunlarin hepsi kombine riski etkiler. Doktorlar da kombine riske bakarak yorumlarlar. 35 yas ustu gebeliklerde yas riski yuksek cikar bilgisayar hesaplamasidir bu. Benim ya da başkasının uydurdugu bir sey degil. Cogu doktor 35 yas ustu gebelere prenatal test onerir. Ama bu demek değildir ki her 35 tas ustu gebe sagliksiz cocuk doguracak. Cogu zaman da oyle olmaz zaten. Tum bu bilgilendirmeleri herkese doktoru yapıyordur eminim dolayisiyla benim yazdıklarımla kimsenin panikleyecegini düşünmüyorum, kaldi ki panige sebep olacak bir sey soylemiyorum. Yersiz alintida bulunmayalim lutfen.Direkt olarak riskli çıkıyor diye yazmışsın ama. Biraz dikkatli olalım lütfen, emin olmadan bilgi paylaşmaya şom. Hepimizin eli kalbinde zaten . Kaldı ki bu konuda yeterli derecede bilgim var, öyle birşey yok.
Evet ikili testten bahsediyorum ben.Nifty i mi sordun canım? Arkadaşımız ikili testten bahsetti diye anladim ben. 35 üzerinde olsaydım nifty yaptırırdım demis
Tamam canım tamam sen haklısın. Rahat ol .Benim de fazlasiyla bilgim var. Dolayısıyla uydurarak yazdigim bir sey yok. Ikili test sonuclarinda kombine, ikili test, yas riski ve trisomy 13/18 kategorilerinde ayri ayri risk hesaplamasi yapilir bunlarin hepsi kombine riski etkiler. Doktorlar da kombine riske bakarak yorumlarlar. 35 yas ustu gebeliklerde yas riski yuksek cikar bilgisayar hesaplamasidir bu. Benim ya da başkasının uydurdugu bir sey degil. Cogu doktor 35 yas ustu gebelere prenatal test onerir. Ama bu demek değildir ki her 35 tas ustu gebe sagliksiz cocuk doguracak. Cogu zaman da oyle olmaz zaten. Tum bu bilgilendirmeleri herkese doktoru yapıyordur eminim dolayisiyla benim yazdıklarımla kimsenin panikleyecegini düşünmüyorum, kaldi ki panige sebep olacak bir sey soylemiyorum. Yersiz alintida bulunmayalim lutfen.
Benim özemdeki dr iyi ama arama mesaj konusunda üstüne basa basa MESAI SAATLERI ICINDE demesi sinirimi bozuyo aksam lekelemem oldu mesela aramiycakmiuim diyorum hayır acile geleceksin diyoben suan için özel deki doktorumdan da cok memnunum her sordugum soruyu yanıtlıyo acıklayıcı cok sukur cok acıl bısey olursa musaıt olursa hastaneden ulaşabılıyorum ama oda zor oluyo keske direk ulaşabılsembenım sanal doktorum var instagramda arada cok sıkıstımmı ona soruyorum cevap verıyor sağolsun
Ben gittim canm gitmelisin benceHerkeze merhaba aile hekimliginde gebe kaydı oluşturma zorunluluğu varmış biliyormuydunuz???Bugün aradılar sağlık bakanlığından bilgilerime ulaşmışlar ve aşılarımı aile hekimi takip edip asiya çağıracaklarmis.arayan hemşirede çok tatlı biriydi özeli bırakıp takiplerimi oraya mi yaptırsam diye düşünmedim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?