2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay ne güzel yazmışsın harika inşallah canım

Evet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdi
Tamam canım teşekkür ederim. :) Biz de cumartesi günü gitmiştik özele. Folik asitini 10 gün daha kullan dedi. Sonra gyno ferro sanol verdi. Demir, folik asit, B 12 yazıyor üzerinde. Elimdeki folik asiti 1 hafta kadar daha kullanıp sonra buna başlayacağım.

Benim hemşiremde çok tatlı bi bayan ilk bebeğimde de o vardı ama kalp sesi dinleme tarama vs yoktu o zamanlar şimdi gerçekten var mı süpermiş ben yarın kan tahliline gideceğim arayı sıkılaştırayım hemşiremle :))

Kızlar ben ilk bebeğimde doğuma kadar folikasit kullandım şimdi çoğu dr bıraktıryormuş yeni bir uygulama galiba dimi

Kızlar ben ilk bebeğimde doğuma kadar folikasit kullandım şimdi çoğu dr bıraktıryormuş yeni bir uygulama galiba dimi
Olabilir canim, benim ilk gebeliğim. Ben hamileligimi ogrenince doktor yazdi folik asiti. O zaman da zaten 1 aylik olmus oluyoruz. Folik asit bende 90 kapsul vardi. Hepsi bitmeyecek bile. Haftaya birakacagim. Baska vitaminler veriyor.

Evet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdi
D vitaminini neden başladı tahlil sonucu mu bende yarın asm ye gideceğim guatr hastasıyım her ay baktırmam lazım doz ayarlama için hamilelikte kansızlık ve d vitamini önemli diye okudum ben genetik anemiyim zaten onlarada baktırayım diyordum da o yüzden sordum canım

Tahlil yapması canm dr aile hekimliğinden almamı söylemişti. Bugün gittim d vitamini ve decavit verdi

Hadi ıns bulantı falan yapmaz bu vitaminler

Hamile oldugumu ogrenmeden once Benimde d vitaminim çok dusuk çıkmıştı gebelik takibimde bunu dr soyledim suan o onemli degil demisti ozaman daha 6_7 haftaliktık bu haftada decavite başladı D vitamini tekrar hatırlatsammi aceba

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bu hafta tatil yapıyorum cok bakamıyorum 300 küsur mesaj okudum .
Bebeklerini gorenler cinsiyetlerini ogrenenler var yorum yapmak istediklerim oldu ancak hangibirine yazayim bilemedim bu hafta beni mazur görün bende haftaya sali ikili test için gideceğim icimden bir ses cinsiyetinide ogreneceksin diyor saglikli olsunda önce sonrası hayırlısı ne ise o olur.

Hepinize kucak dolusu sevgiler takipte olacağım yazamasamda

20.haftadan sonra dinleyebiliyoruz dedi ama olsun yani daha ne özellikle doğuma doğru dedi istersen gel her gün bakalım inşallah falan dedi , cep telefonuda var kendisinin iyi oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…