- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Aşıyı 20. haftada yapıyorlar canm öyle soyledlrEvet duymuştum ama daha yaptırmadım ben. En kısa zamanda gideceğim. Tetanos aşısı yapıyorlarmış sanırım. 4 veya 5. aydaydı galiba ilki. Tam hatırlayamadım.
İlk aşı değil mi?Aşıyı 20. haftada yapıyorlar canm öyle soyledlr
Ay ne güzel yazmışsın harika inşallah canımAynen bu hamileliğim genel olarak daha iyi geçti diğerinde çok sorunlarımız vardı, psikolojik olarak iyiyim hep öteyi duşunmeye çalışıyorum seneye bebeğimle eşimi bekliycez sabah onu kucağımda bebekle uğurlayacağız işe seneye bayramda 3 kişi olacağız vs diye hep ileriyi olumlu olarak düşünmeye çalışıyorum herşey guzel olacak inşaallah
Evet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdiİlk aşı değil mi?
35 yaş direkt riskli çıkıyor derken ??Yani kotu ciksa bile yapacak bir sey yok diye kendimi hazirlamistim. Yasim 35 ustu olsa zaten direk riskli cikiyor nifty test yaptirirdim. Ins senin de iyi cikar cnm guzel haberlerini bekliyorum.
Tamam canım teşekkür ederim. :) Biz de cumartesi günü gitmiştik özele. Folik asitini 10 gün daha kullan dedi. Sonra gyno ferro sanol verdi. Demir, folik asit, B 12 yazıyor üzerinde. Elimdeki folik asiti 1 hafta kadar daha kullanıp sonra buna başlayacağım.Evet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdi
Benim hemşiremde çok tatlı bi bayan ilk bebeğimde de o vardı ama kalp sesi dinleme tarama vs yoktu o zamanlar şimdi gerçekten var mı süpermiş ben yarın kan tahliline gideceğim arayı sıkılaştırayım hemşiremle :))bende sürekli iletişim hakindeyim aile hekimliğimle , 8 ağustos da çağırdı beni bir daha , hatta baya bilgi verdi konustuk egzersiz falan gösterecekmiş bana yardımcı olacakmıshatta dedı kı istediğin zaman gelip kalp atısını dınleyebilirz dedi aklına takıldıka gel dedi
Aynen oyleEvet genel az tercih ediliyor.
Erken doğum olunca bakmaması iyi değilmiş.
Sorunsuz gebe istiyor yani
Ya benim demirim 12 cikti ama dr ilac vermedi 1 ay sonra gel tekrar bakilacak gerekirse veririz dedi insallah bu kadar düşük bi zarari olmazEvet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdi
Olabilir canim, benim ilk gebeliğim. Ben hamileligimi ogrenince doktor yazdi folik asiti. O zaman da zaten 1 aylik olmus oluyoruz. Folik asit bende 90 kapsul vardi. Hepsi bitmeyecek bile. Haftaya birakacagim. Baska vitaminler veriyor.Kızlar ben ilk bebeğimde doğuma kadar folikasit kullandım şimdi çoğu dr bıraktıryormuş yeni bir uygulama galiba dimi
D vitaminini neden başladı tahlil sonucu mu bende yarın asm ye gideceğim guatr hastasıyım her ay baktırmam lazım doz ayarlama için hamilelikte kansızlık ve d vitamini önemli diye okudum ben genetik anemiyim zaten onlarada baktırayım diyordum da o yüzden sordum canımEvet canm. Ayrıca d vitamini verdi başlamam için bi de16 haftadan sonra başlamam içind e decavit verdi
Tahlil yapması canm dr aile hekimliğinden almamı söylemişti. Bugün gittim d vitamini ve decavit verdiD vitaminini neden başladı tahlil sonucu mu bende yarın asm ye gideceğim guatr hastasıyım her ay baktırmam lazım doz ayarlama için hamilelikte kansızlık ve d vitamini önemli diye okudum ben genetik anemiyim zaten onlarada baktırayım diyordum da o yüzden sordum canım
Zannetmiyorum çünkü bendede sürekli kansızlık oluyo dr şuan sıkıntı yok gerekirse baslarz demistiYa benim demirim 12 cikti ama dr ilac vermedi 1 ay sonra gel tekrar bakilacak gerekirse veririz dedi insallah bu kadar düşük bi zarari olmaz
Teşekkür ederim canımTahlil yapması canm dr aile hekimliğinden almamı söylemişti. Bugün gittim d vitamini ve decavit verdi
Hadi ıns bulantı falan yapmaz bu vitaminlerTamam canım teşekkür ederim. :) Biz de cumartesi günü gitmiştik özele. Folik asitini 10 gün daha kullan dedi. Sonra gyno ferro sanol verdi. Demir, folik asit, B 12 yazıyor üzerinde. Elimdeki folik asiti 1 hafta kadar daha kullanıp sonra buna başlayacağım.
Hamile oldugumu ogrenmeden once Benimde d vitaminim çok dusuk çıkmıştı gebelik takibimde bunu dr soyledim suan o onemli degil demisti ozaman daha 6_7 haftaliktık bu haftada decavite başladı D vitamini tekrar hatırlatsammi acebaD vitaminini neden başladı tahlil sonucu mu bende yarın asm ye gideceğim guatr hastasıyım her ay baktırmam lazım doz ayarlama için hamilelikte kansızlık ve d vitamini önemli diye okudum ben genetik anemiyim zaten onlarada baktırayım diyordum da o yüzden sordum canım
Ay inşallah yapmaz ya. Zaten bulantılarım hiç yokken 8. haftada başladı. Ayağa kalktıkça bulanıyordu 24 saat. Hep yattım. Yeni yeni düzeliyorum zaten. Tam geçmış de değil. Umarım olmaz.Hadi ıns bulantı falan yapmaz bu vitaminler
20.haftadan sonra dinleyebiliyoruz dedi ama olsun yani daha ne özellikle doğuma doğru dedi istersen gel her gün bakalım inşallah falan dedi , cep telefonuda var kendisinin iyi oluyor yaniBenim hemşiremde çok tatlı bi bayan ilk bebeğimde de o vardı ama kalp sesi dinleme tarama vs yoktu o zamanlar şimdi gerçekten var mı süpermiş ben yarın kan tahliline gideceğim arayı sıkılaştırayım hemşiremle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?