2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 2 doğumumu da epidural yaptım canım. Yine öyle yapıcam kısmet olursa :)
Ozelde mı yapıyorsun dogumlarını..
Ya burda oyle cok ovulecek doktor 3tane falan 2sı üniversitede 1ozelde oek secenekte yok .. kızımı üniversıtede parasız dogurdum mahvoldum sımdı parasını verıcem orda dogurursam ama işleyiş nasıl bılmıyorum( parasız olunca ogrencıler gırıyor dogumuna )

Yani her türlü kesip biçerken ruhumuzu teslim edeceğiz
beni annemi genel yapmışlardı o zamanlar oyle oluyordu , kadının oksıjen tüpü patlıyo amelıyatda 3 4 sanıyelıgıne uyanıp herseyı hıssettmıs hala anlattıgında dıken dıken oluyo tüylerım belkide agızdan anestızıyı oksıjenle veriyolardı

Bitti yaa sorma ben hala adapte olamadım gerçi :)) kurban bayramına kalan günü sayıyorum şimdiden
Doğumdan sonraya izin birakayim canım
Ben izin kullanmak istemiyorum
Rapor bitiyor salı günü bakalım göreve dönecek miyim

Kızlar sonuçlar nasıl sizce anlayan biri var mı doktora öğleden sonra 2 gibi gireceğim merak ettim

Eklentiler

• _20180626_121856.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 70
Evet özelde oldum sıkıntu olmadı. İkisi birlikte oluyor evet.
Bünyeniz ameliyathane ortamını görmeyi süreçlere şahit olmayı kaldırabilirse çok güzel
Uyanıksınız
Kaldıramam gıbı ama genel anestesı pek olmuyormus artık oyle yazdılar :) arada ozele gıdıyorum bende dr den cok memnunum anlatımı falan cok guzel ama tehlıkelı bısey oldu mu veya erken dogum falan oldumu gıtyıgım dr bakmıyormuş dogurtmuyormuş dırek baska hastaneye gıdıyormuşsun artık

Canım Ben oğlumu 2007 yılında doğurdum genel anestezi ile sezeryan oldum eşimin dediğine göre benim ameliyathaneye girmem ile çocuğun babaya teslimi 5 dakika içinde olmuş Anlayacağın çocuğun etkilenmemesi için çabuk hareket ediyorlar

Herkeze merhaba aile hekimliginde gebe kaydı oluşturma zorunluluğu varmış biliyormuydunuz???Bugün aradılar sağlık bakanlığından bilgilerime ulaşmışlar ve aşılarımı aile hekimi takip edip asiya çağıracaklarmis.arayan hemşirede çok tatlı biriydi özeli bırakıp takiplerimi oraya mi yaptırsam diye düşünmedim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…