bildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım
bildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım
Evet özelde oldum sıkıntu olmadı. İkisi birlikte oluyor evet.
Bünyeniz ameliyathane ortamını görmeyi süreçlere şahit olmayı kaldırabilirse çok güzel
Uyanıksınız
Evet özelde oldum sıkıntu olmadı. İkisi birlikte oluyor evet.
Bünyeniz ameliyathane ortamını görmeyi süreçlere şahit olmayı kaldırabilirse çok güzel
Uyanıksınız
Kaldıramam gıbı ama genel anestesı pek olmuyormus artık oyle yazdılar :) arada ozele gıdıyorum bende dr den cok memnunum anlatımı falan cok guzel ama tehlıkelı bısey oldu mu veya erken dogum falan oldumu gıtyıgım dr bakmıyormuş dogurtmuyormuş dırek baska hastaneye gıdıyormuşsun artık
Benim de öyle ya ben de genel anestezi isticem ama diyorlar ki bebeğe geçer anestezi iyi de eskiden belden uyuşturma mı varmış her sezeryan olana genel anestezi veriyorlarmış. Benim teyzemle aramda çok yaş farkı yok ve teyzem iki cocuğunda da genel anestezi oldu maşallahları var cocukların
Canım Ben oğlumu 2007 yılında doğurdum genel anestezi ile sezeryan oldum eşimin dediğine göre benim ameliyathaneye girmem ile çocuğun babaya teslimi 5 dakika içinde olmuş Anlayacağın çocuğun etkilenmemesi için çabuk hareket ediyorlar
Herkeze merhaba aile hekimliginde gebe kaydı oluşturma zorunluluğu varmış biliyormuydunuz???Bugün aradılar sağlık bakanlığından bilgilerime ulaşmışlar ve aşılarımı aile hekimi takip edip asiya çağıracaklarmis.arayan hemşirede çok tatlı biriydi özeli bırakıp takiplerimi oraya mi yaptırsam diye düşünmedim degil