2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah bizdede var bi koca üzülecekmiş hamileymiş düşünmeZ
Ya aksine çok üzerime düşer eşim çok anlayışlıdır evi bile supurturmez hamileyim diye kendi yapar, sürekli şunu Yemen lazım bunu içmen lazım peşimde koşturur, ama ailesi söz konusu olduğunda adam beni unutuyor ailesi de hakedecek bi aile olsa içim yanmayacak bi de ben ailesiyle görüşmediğim için eşimin onlara yaptıklarını maddi manevi hep sonradan öğreniyorum bi de gerçekten bu konuda bişiy saklayamıyor hep bi şekilde ailesine ne yapmışsa öğreniyorum sinirlerimi bozuyor ailesi kullanıyor eşimi hoş saf olmasın benim koca da kanmasın

Ya aksine çok üzerime düşer eşim çok anlayışlıdır evi bile supurturmez hamileyim diye kendi yapar, sürekli şunu Yemen lazım bunu içmen lazım peşimde koşturur, ama ailesi söz konusu olduğunda adam beni unutuyor ailesi de hakedecek bi aile olsa içim yanmayacak bi de ben ailesiyle görüşmediğim için eşimin onlara yaptıklarını maddi manevi hep sonradan öğreniyorum bi de gerçekten bu konuda bişiy saklayamıyor hep bi şekilde ailesine ne yapmışsa öğreniyorum sinirlerimi bozuyor ailesi kullanıyor eşimi hoş saf olmasın benim koca da kanmasın
Aile işin içinde oldumu durum sakincali gözleri kimseyi görmez hakli olsanda anlamazlar ki

Ay kızlar ben hala tam olarak cinsiyet öğrenemedim. İkili testte erkek yüksek ihtimal demişti bugun tatilde olduğum için başka doktora gittim ilk kız gibi dedi sonra pipi var ya dedi erkek bence dedi sonra başka ultrasona sevk etti orda da uyuz bi doktora denk geldim hiç cinsiyete galan bakamam daha 16. Hafta olmamış görsem bile söylemem dedi salladı beni başından gıcık oldum☺️ Ultrason fotosuna bakıp yorum yapan arkadaşlar vardı hala varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba

2. nin cinsiyeti farklı olsun istiyor insan dimmii son ana kadar umudunu yitirme. sağlıkla gelsin tabi önemli olan o. ama yine de heyecan yapıyorum yrn bize ne diyecek
Haber ver mutlaka bizide ağustosun 3unde ayrıntılı ultrason diye çağırdı bakalım

kızlar bende bel ağrılarımın dayanılmaz olduğu için ortapedıye göründüm dün , Sakroliak Eklem ağrısı sorunum varmış,
Gebelikten öncede vardı bu tarz agrılarım ama oluyordu kayboluyordu devamlı değildi yani.

Sakroilit veya sakroiliak eklem ağrısı olarak bilinir ve çoğunlukla oturup kalktığınızda veya yatağınızda geceleri hareket ederken fark edersiniz.

Buna ek olarak, sadece oturduğunuzda neredeyse dayanılmaz hissedene kadar kademeli olarak kötüleşebilir.
akroiliak eklem ağrısı aslında aşağıdakilerle de ilişkilidir:

• Artrit
  • Gebelik
  • Travmatik düşme
  • Enfeksiyon
    • İlk olarak, kalça ve bel ağrısı hissedebilirsiniz.
    • Daha sonra, bacak, kasık ve hatta ayağınıza kadar yayılır.
    • Bununla birlikte, merdiven çıkarken, oturduğunuzda, yatakta dönerken veya uzun adımlar attığınızda acı daha da kötüleşir.
gerçekten de oyle kızlar Fiziğe yönlendirdi doktor enfeksıyon için tahlıl yapabilir birde o baksın dedi.

İnşallah doğuma engel bir durum olmaz

Son 3 gündür kıvranıyorum başımın ağrısından hiç böyle bu kadar ağrımamıştı, bi de uyuz kocama kızdım kavga ettik bağırdım ağladım ağlayınca benim hep başım tutuyor 3 gündür geçmeyen baş ağrısı oldu inadına :KK43:

Nane yağı çok iyi geliyor benim de her daim olur baş ağrısı... nane yagini sürüp yatıyorum hicbirsey kalmiyor

Doktor kontrolunden geldim gecen hafta 12+6 da erkek demişti bugun tekrar onayladi artık degisirmi dedim hayır artik degismez dedi cok net konuştu bugun tam 14 haftalik olduk cok şükür sorun yokm
Hayırlı olsun canım :emir_bebek:

çok teşekkür ederim çok şükür minik mucizem iyi arkadaşlar dr korkma öyle kolay düşmez birşey olmaz dedi
vee cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor arkadaşlar allah sağlıkla kucağımazda göstersin inşallah
Çok şükür canım sağlıcakla gelsin minik :nazar:

kızlar acaba bu huncalıfe at kestanesı kremını duyan varmı , normalde ben agrıyan heryerıme onu surerdım anında etkı cok ıyı gelırdı.Bitkisel acaba hamılelıkte kullanılırmı içinde atk kestanesı sarmasık extresı kafur yagı nane yagı var bilemedim belime surmek ıcın yeltendım cok kez ama

tmm cnm haber veririm.
detaylı ultrasona kendisi mi bakacak. oğlumda güllükte hasan urcu ya göndermişti ayhan bey
Kendisi bakacak heralde onun 4boyutlu ultrason aleti sen gittiginde başka hastanedeydiler şimdi medical parktaki aletleri farklı olabilir

Kizlaaaarrrr:anne:
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi:nazar::nazar:
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii:KK200::nazar:

Hadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..

Merhaba kizlar sali gunu tatile gidecegiz doktorumla konustum havuz yasak deniz de kiyafet islak kalmama sartiyla cok denizde durmamak sartiyla girebilirmisiz

Hadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
ben suan 20 günde bir gidiyorum canım henuz bır aya cıkarmadı doktorum benı

Back
X