- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
A
anneveoglusu
gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. nin cinsiyeti farklı olsun istiyor insan dimmii son ana kadar umudunu yitirme. sağlıkla gelsin tabi önemli olan o. ama yine de heyecan yapıyorum yrn bize ne diyecekZar zor bir pipi fotoğrafı verdi erkek dedi % de konusmadi
Ya aksine çok üzerime düşer eşim çok anlayışlıdır evi bile supurturmez hamileyim diye kendi yapar, sürekli şunu Yemen lazım bunu içmen lazım peşimde koşturur, ama ailesi söz konusu olduğunda adam beni unutuyor ailesi de hakedecek bi aile olsa içim yanmayacak bi de ben ailesiyle görüşmediğim için eşimin onlara yaptıklarını maddi manevi hep sonradan öğreniyorum bi de gerçekten bu konuda bişiy saklayamıyor hep bi şekilde ailesine ne yapmışsa öğreniyorum sinirlerimi bozuyor ailesi kullanıyor eşimi hoş saf olmasın benim koca da kanmasınMaşallah bizdede var bi koca üzülecekmiş hamileymiş düşünmeZ
Aile işin içinde oldumu durum sakincali gözleri kimseyi görmez hakli olsanda anlamazlar kiYa aksine çok üzerime düşer eşim çok anlayışlıdır evi bile supurturmez hamileyim diye kendi yapar, sürekli şunu Yemen lazım bunu içmen lazım peşimde koşturur, ama ailesi söz konusu olduğunda adam beni unutuyor ailesi de hakedecek bi aile olsa içim yanmayacak bi de ben ailesiyle görüşmediğim için eşimin onlara yaptıklarını maddi manevi hep sonradan öğreniyorum bi de gerçekten bu konuda bişiy saklayamıyor hep bi şekilde ailesine ne yapmışsa öğreniyorum sinirlerimi bozuyor ailesi kullanıyor eşimi hoş saf olmasın benim koca da kanmasın
Haber ver mutlaka bizide ağustosun 3unde ayrıntılı ultrason diye çağırdı bakalım2. nin cinsiyeti farklı olsun istiyor insan dimmii son ana kadar umudunu yitirme. sağlıkla gelsin tabi önemli olan o. ama yine de heyecan yapıyorum yrn bize ne diyecek
Son 3 gündür kıvranıyorum başımın ağrısından hiç böyle bu kadar ağrımamıştı, bi de uyuz kocama kızdım kavga ettik bağırdım ağladım ağlayınca benim hep başım tutuyor 3 gündür geçmeyen baş ağrısı oldu inadına![]()
Ben kendi aileme böyle düşkün değilim erkeklere noluyor anlamadımAile işin içinde oldumu durum sakincali gözleri kimseyi görmez hakli olsanda anlamazlar ki
Aynen yengem de söyledi alcam evde yok da bulunduracağım artıkNane yağı çok iyi geliyor benim de her daim olur baş ağrısı... nane yagini sürüp yatıyorum hicbirsey kalmiyor
tmm cnm haber veririm.Haber ver mutlaka bizide ağustosun 3unde ayrıntılı ultrason diye çağırdı bakalım
Hayırlı olsun canımDoktor kontrolunden geldim gecen hafta 12+6 da erkek demişti bugun tekrar onayladi artık degisirmi dedim hayır artik degismez dedi cok net konuştu bugun tam 14 haftalik olduk cok şükür sorun yokm
Çok şükür canım sağlıcakla gelsin minikçok teşekkür ederim çok şükür minik mucizem iyi arkadaşlar dr korkma öyle kolay düşmez birşey olmaz dedi
vee cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor arkadaşlar allah sağlıkla kucağımazda göstersin inşallah
Kendisi bakacak heralde onun 4boyutlu ultrason aleti sen gittiginde başka hastanedeydiler şimdi medical parktaki aletleri farklı olabilirtmm cnm haber veririm.
detaylı ultrasona kendisi mi bakacak. oğlumda güllükte hasan urcu ya göndermişti ayhan bey
Kizlaaaarrrr
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii![]()
ben suan 20 günde bir gidiyorum canım henuz bır aya cıkarmadı doktorum benıHadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
ben suan 20 günde bir gidiyorum canım henuz bır aya cıkarmadı doktorum benı