2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kizlar sali gunu tatile gidecegiz doktorumla konustum havuz yasak deniz de kiyafet islak kalmama sartiyla cok denizde durmamak sartiyla girebilirmisiz
aa havuz yasak mı dedi bende gidicem daha konuşmadım drumla güneş kremi öenrisinde bulundu mu dr un

Archpa Archpa canım doktoruna sormussun ama ben nette arastirma yaparkan ve kendi doktorumada sordum daha oncede bi kac topik te karsima çıktı ikili test sonucunun grafik sonuclari direk trizomu 13 18 ve 21 e gore indeksli ama orada bakilan Papp-a değeri bir proteinmis ve bunun dusuk olmasi bu sendromlarin riskini yukseltirken yüksek olmasi net hatirlamamkla birlikte anne yada bebekte olusabilecek kalp/dolasim bozuklaklarina isaret ediyormus genelde perinatologlar degerlendiriyormus ben doktoruma sordugimda hayir yok oyle bisey demedi ama bence uzmanlık alanina girmedigi icinde yorum yapmadi

Hadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil.
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
merhaba banada 11+5 de kız dedi 13+5 de erkeğe benziyo dedi kontrollerim haftalıktı şimdi ayda 1 e dönduk 31 temmuzda gidecegim ozaman netlesir dedi ki 18 haftalik falan olacağız gösterirse netleştir sanirim

Ben ilk randevuma 6+1'de gittim. Sonra 8. haftada da çağırdı, ondan sonra 1 aya çıkardı. Şimdiye kadar 3 kerecik gördüm bebeğimi :KK43: Ben de daha çok ve sık görmek isterim :KK43:
bende 6+1 de gittim , kalp atısı ıcın 8+1 de , 11+1 de son kontrolumuze gittik şimdi sıra 14+1 de:anneadayı: 1 yada 2 gun oynuyor bazen benim gerçi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
Benim doktorda ayda bir çağırıyor hatta bu ay 35 gün olmuş olacak, 27 gün var daha ben nasıl dayanayım yaa :( ben de merak ettiğimde devlet hastanesine gidiyorum aralarda bebişi görüyorum içim rahat ediyor

Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Hayırlı olsun canım negüzel bir kız bir erkek benim hayalimdi:) ama nasibimizde 2 erkek varmış sağlıkla doğsun yavrun

Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Beni de ayda 1 çağırdı ama önce de gitsem sorun olmaz tabi ama yine de cinsiyet tamamen belli olsun diye tutuyorum kendimi ay sonuna kadar :işsiz:

Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))

Hayirli olsun canim ... benim de kızım vardı ikinci kuzu Erkekmiş :)

ohh sonunda bir değişiklik :) darısı bana inşallah. bir oğlum var şimdi de kızım gelirse tadından yenmez

Hayırlı olsun gözün aydın :nazar:

merhaba banada 11+5 de kız dedi 13+5 de erkeğe benziyo dedi kontrollerim haftalıktı şimdi ayda 1 e dönduk 31 temmuzda gidecegim ozaman netlesir dedi ki 18 haftalik falan olacağız gösterirse netleştir sanirim

Çok ilginç cinsiyet için bi öyle bi böyle demeleri.. Demek ki değişebiliyo. ohoo 18 haftalık olacaksa kesin netleşir! Benim gideceğim zaman tam 16 haftanın içinde olacak.

Benim ikili test sonuçlarımda çıkmış anlayan varmı acaba pazartesi- salı günü gidicem doktora L yada H yazmıyor hic
Canım galiba bu sonuçların bir de raporu olması gerekiyor bir yorumda bulunabilmek için. Benim de kanlar çıkmış ama rapor yok o yüzden bir yorum yapılamadı.

Bulantidan 2 kilo veren ben simdi dunyalari yemek istiyorumm :)) istahim bi acildi ki.sormayin. napicam ben boylee :)
Bende öyleyim valla yiyorum yiyorum doktor 12 kiloya kadar izin vermişti ben bu gidişle 22 bile alırım :))

Back
X