2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tebrik ederim canım
Sağlıkla gelsin

Satlarimiz ayni :) ben tam 2kilo aldim malesef oysa fazla yemiyorum hic bulanti yasamadim ama cok biseyde yemiyorum aslinda nerden aldigimi bilmiyorum :))
Ben de 2.5 kilo aldım pazartesi kontrolde sıkıntımızın normale döndüğünü duyarsam diyetisyene gideceğim

Ya benexol'un prospektüsünde gebelikte kullanmayınız diyor. Günlük B6 vitamini aşımı var falan yazıyor o yüzden doktora danışmadan içmek istemedim bende de var kutu kutu hamilelik öncesinden

Ben okumadım canım ama bana da Dr. verdi.

Kizlar okadar cok terlitorum kii hava cok sicak vantulator is gormuyir
Bebeklerimiz icin cok su icmemiz lazim

Canım benim de 12. Haftadan sonra başladı , öncesinde çok hafifti 14. Hafta bitiyor, istifra ediyorum hep sabah benzer saatlerde , sanırım kimisinde hamilelik boyunca devam ediyor bu

Fetal dna da kesin tanı değil aslında canım. Yani negatif çıkarsa inan ama pozitif çıkarsa ardından mutlaka amniyosentez yaptırıyorlar. Amniyo da kesin
Ense kalinligi sadece down sendromu demek değildir ama.mesela allahim korusun bebekte bi kalp hastaligida olabilir.bende yaptırdım fetal dna testini ikilide hiç bi sorun olmadığı halde.

Dr um Prof.bir perinatologa yönlendirdi.. Bebeğim kalbinde beyninde,vücut uzuvlarında herhangi bir problem yok.. Burun kemiği de var ama perinatolog burun kemiği olup down çıkan bebekler olabiliyor dedi.. Yani bebeğimin ense kalınlığının iki sebebi olabilirmiş,ya down ya da genetik bir yapı...

Son düzenleme:
Hosgeldin ben de sen gibi bi umut bekliyorum arkadasim insallah tez zamanda gecer

Bizde gunduz full klima acik yoksa oluyoruz heralde su icesim gelmiyor 1 litre ancak icebiliyorum icim almiyor hala
Belkide klimanin etkisindrnde icemiyir olabilirsin
Bebisler buyudukce suya ihtiyac daha cok artiyor . InsaAllah en kisa zamanda bulabtilatin gecerde rahatlarsin amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…