2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim korkma bende bu yolda cok caba sarf edenlerdenim.. tup bebekle gebe kalip kayip yasadim 3 kez.. 1 i.kimyasal 2 dusuk...bu ilk normal yolla surpriz bir gebelik.. sakin olmaya calisiyorum. Cok.sukur en riskli donemleri.atlattik..bundan sonrasida guzel olacak.insallah

İnşaallah inşaallah o kadar dua ediyorum ki zaten elimizden başka bişiy gelmiyor

Bana da 9 ay için 12 kiloya izin verdi 68 le başladım 80 e kadar çıkmalısın maksimum yemene dikkat edeceksin falan dedi 3 ay kilo almamış olmama sevindi hatta

Allah gönlüne göre vermiş hadi gözün aydin bizimkisi 11+3 iken erkek oldugunu söyledi hiç degisir veya oransal konusmadi ama bakalim 16+1 randvum var bir sürpriz yaparmi bebiş bilmem

Fizik yapimizdan kaynakli sanirim.ben cok zayif degilim 57 kilom.. ama hic gobegim.olmadi..bel kismim ince(ydi) :) simdi oralar doldu .. cok dar giyersem belli oluyo ancak..
Ne kadar sisicem merak ediyorum.. su ic karin genisligi mevzusu bizde nasil acaba

Belki canım öyledir. Çünkü ben ısrarla sordum o da ısrarla down dışında hiç bir bilgi vermez dedi. Belki o değerleri dikkate almıyorlardır.

Bende değilim öyle göbek falan bi çıkıntım yok ama genel olarak yapılıyım 68 kiloyum, bana kalsa bel çevrem genişledi dar olan pant olmuyor ama bi de şu var başörtülü olduğum için genelde uzun ve bol tunikler oluyor üzerimde o yüzden de anlaşılmıyor bi kot bi tişört çıksam belli olur

Beni de ayda 1 çağırdı ama önce de gitsem sorun olmaz tabi ama yine de cinsiyet tamamen belli olsun diye tutuyorum kendimi ay sonuna kadar
Aynı ben de öyleyim :)))) doktor bir ay sonra dedi daha erken giderdim hep öyle yaptım ama bu kez cinsiyeti doğru tahmin etsin diye sabrediyorum :))))

Yüregini kalbini temiz tut bukadar kafaya takma içini ferahlat dua et bol bol
Ben devlette ögrendim 11+3 te cinsiyetinierkek oldugunu söyledi iki gün sonrada özelde randevum vardi oda erkek oldugunu söyledi bende sen gibiyim hem devlet hem özel hem merak ediyorum hem göresim geliyor en ufacik agrida korkuyorm birsey olmasin diye evde makina olsa yeminle bi dk boş bırakmam onu izlerdim Okadar hevesliyim ki

Bende el doppleri istiyorum en azından evdeyken de bebeğin kalp atışlarını duyayım bi doktora danışayım marka falan ne olmalı diye ona göre hemen sipariş edeceğim, haftaya 5 gün annemlerde kalacağım eşim şehir dışına çıkıyor bende fırsat hemen annemlerde kaçıyorum orada gidemem doktora en erken 23 nde bulursam devletten randevu hemen giderim evime gelince

Canım olur mu okuyoruz cevaplıyoruz ama bazen yorumları görmeyebiliyoruz :)

İşi gücü bırakıp kalp atışı dinlersin artik ne şansli bebek annesinin birtanesi

canım benım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah .

Allah gönlüne göre vermiş hadi gözün aydin bizimkisi 11+3 iken erkek oldugunu söyledi hiç degisir veya oransal konusmadi ama bakalim 16+1 randvum var bir sürpriz yaparmi bebiş bilmem
canım benim doktorum da 11+2 de erkeğe benziyor dedi 13+1 de kız büyük ihtimal dedi kafam karıştı valla 24'ündeki randevuyu bekliyorum netleştirmek için

Zaten şimdi de bi iş yapmıyorum ki sürekli karnıma bakıyorum acaba hareketini hisseder miyim diye kendimi dinleyip duruyorum
Bende herşeyi salmış durumdayim eskiden deli gibi temizlik yapardim şimdi. Ne iştahim var ne halim hep yatasım var bu bebek çok temel ya

sağol canım Allah razı olsun erkek değişmiyor genelde bana kesin konuştu allah herkezin gönlüne göre versin

Ayda 1 canm ama arada özele de gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…