Canim korkma bende bu yolda cok caba sarf edenlerdenim.. tup bebekle gebe kalip kayip yasadim 3 kez.. 1 i.kimyasal 2 dusuk...bu ilk normal yolla surpriz bir gebelik.. sakin olmaya calisiyorum. Cok.sukur en riskli donemleri.atlattik..bundan sonrasida guzel olacak.insallahBenim randevum 10 nda ama dayanamayıp ben kesin arada devlet hastanesine giderim devlet hastanesi söyler mi bilmiyorum, benim için de önemli değil ama insan meraklanıyor ya ondan, sürekli Dr. gitme sebebim de bebişim sağlıklı mı onu öğrenmek hala korkularım devam ediyor ya bişiy olursa diye
İnşaallah inşaallah o kadar dua ediyorum ki zaten elimizden başka bişiy gelmiyorCanim korkma bende bu yolda cok caba sarf edenlerdenim.. tup bebekle gebe kalip kayip yasadim 3 kez.. 1 i.kimyasal 2 dusuk...bu ilk normal yolla surpriz bir gebelik.. sakin olmaya calisiyorum. Cok.sukur en riskli donemleri.atlattik..bundan sonrasida guzel olacak.insallah
Bana da 9 ay için 12 kiloya izin verdi 68 le başladım 80 e kadar çıkmalısın maksimum yemene dikkat edeceksin falan dedi 3 ay kilo almamış olmama sevindi hattaGebe kaldığınız kilonuz önemli. Bana 8 kilo alma hakkım olduğunu söyledi. Her ay max. 2 kilo alabilirsin dedi . Olmuyorsa yardım al dedi . Max. 2 kilo ama . Hedefim her ay 1 kilo almak . Son 2 ay daha fazla alırım zaten
Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Fizik yapimizdan kaynakli sanirim.ben cok zayif degilim 57 kilom.. ama hic gobegim.olmadi..bel kismim ince(ydi) :) simdi oralar doldu .. cok dar giyersem belli oluyo ancak..ya benim de henüz hamile olduğum belli değil dışarıdan bakıldığında, 2 gün önce hastanedeydim ikili test için o poliklinikte sıra bekleyen herkes 2 li test için bekliyordu ona ayrılmış bi yerdi, kadınların karınları rahat 5-6 aylık hamile gibiydi ban sordular hatta siz de mi burayı bekliyorsunuz diye evet deyince burası hamileler için dedi kadın o kadar anlaşılmıyormuş yani bebişim :)) ilk bebekte karın çabuk çıkmıyormuş sanırım ondan minnak bizimkiler
Belki canım öyledir. Çünkü ben ısrarla sordum o da ısrarla down dışında hiç bir bilgi vermez dedi. Belki o değerleri dikkate almıyorlardır.Archpa canım doktoruna sormussun ama ben nette arastirma yaparkan ve kendi doktorumada sordum daha oncede bi kac topik te karsima çıktı ikili test sonucunun grafik sonuclari direk trizomu 13 18 ve 21 e gore indeksli ama orada bakilan Papp-a değeri bir proteinmis ve bunun dusuk olmasi bu sendromlarin riskini yukseltirken yüksek olmasi net hatirlamamkla birlikte anne yada bebekte olusabilecek kalp/dolasim bozuklaklarina isaret ediyormus genelde perinatologlar degerlendiriyormus ben doktoruma sordugimda hayir yok oyle bisey demedi ama bence uzmanlık alanina girmedigi icinde yorum yapmadi
Bende değilim öyle göbek falan bi çıkıntım yok ama genel olarak yapılıyım 68 kiloyum, bana kalsa bel çevrem genişledi dar olan pant olmuyor ama bi de şu var başörtülü olduğum için genelde uzun ve bol tunikler oluyor üzerimde o yüzden de anlaşılmıyor bi kot bi tişört çıksam belli olurFizik yapimizdan kaynakli sanirim.ben cok zayif degilim 57 kilom.. ama hic gobegim.olmadi..bel kismim ince(ydi) :) simdi oralar doldu .. cok dar giyersem belli oluyo ancak..
Ne kadar sisicem merak ediyorum.. su ic karin genisligi mevzusu bizde nasil acaba
Aynı ben de öyleyim :)))) doktor bir ay sonra dedi daha erken giderdim hep öyle yaptım ama bu kez cinsiyeti doğru tahmin etsin diye sabrediyorum :))))Beni de ayda 1 çağırdı ama önce de gitsem sorun olmaz tabi ama yine de cinsiyet tamamen belli olsun diye tutuyorum kendimi ay sonuna kadar
Ayy darısı bana yaaa mide bulantım kusmalarım bitse de 100 kilo olana kadar yemek yicem :)Bulantidan 2 kilo veren ben simdi dunyalari yemek istiyorumm :)) istahim bi acildi ki.sormayin. napicam ben boylee :)
Yüregini kalbini temiz tut bukadar kafaya takma içini ferahlat dua et bol bolBenim randevum 10 nda ama dayanamayıp ben kesin arada devlet hastanesine giderim devlet hastanesi söyler mi bilmiyorum, benim için de önemli değil ama insan meraklanıyor ya ondan, sürekli Dr. gitme sebebim de bebişim sağlıklı mı onu öğrenmek hala korkularım devam ediyor ya bişiy olursa diye
Bende el doppleri istiyorum en azından evdeyken de bebeğin kalp atışlarını duyayım bi doktora danışayım marka falan ne olmalı diye ona göre hemen sipariş edeceğim, haftaya 5 gün annemlerde kalacağım eşim şehir dışına çıkıyor bende fırsat hemen annemlerde kaçıyorum orada gidemem doktora en erken 23 nde bulursam devletten randevu hemen giderim evime gelinceYüregini kalbini temiz tut bukadar kafaya takma içini ferahlat dua et bol bol
Ben devlette ögrendim 11+3 te cinsiyetinierkek oldugunu söyledi iki gün sonrada özelde randevum vardi oda erkek oldugunu söyledi bende sen gibiyim hem devlet hem özel hem merak ediyorum hem göresim geliyor en ufacik agrida korkuyorm birsey olmasin diye evde makina olsa yeminle bi dk boş bırakmam onu izlerdim Okadar hevesliyim ki
Canım olur mu okuyoruz cevaplıyoruz ama bazen yorumları görmeyebiliyoruz :)Kızlar o kadar yazıyorum ama ne yazdıklarıma yorum ne sorularıma cevap ne yorumlarıma bir tepki geliyor...monolog yapmak da benim icin keyifli olmuyor..
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...sağlıcakla alalim kucaklarimiza evlatarımızı. Ben ayrılıyorum gruptan sağlıcakla kalin
İşi gücü bırakıp kalp atışı dinlersin artik ne şansli bebek annesinin birtanesiBende el doppleri istiyorum en azından evdeyken de bebeğin kalp atışlarını duyayım bi doktora danışayım marka falan ne olmalı diye ona göre hemen sipariş edeceğim, haftaya 5 gün annemlerde kalacağım eşim şehir dışına çıkıyor bende fırsat hemen annemlerde kaçıyorum orada gidemem doktora en erken 23 nde bulursam devletten randevu hemen giderim evime gelince
canım benım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah .çok teşekkür ederim. O düşmeden sonra eşim çok dırdır etti nasıl dikkat etmesin filan en son sabah dr gitmeden telden görüşürken o kadar üstüme geldiki iş yerinde başladım ağlamaya bir sıkıntı olmadığını biliyordum aslında ama onun vesvesesi beni yedi bitirdi
Dr muayene ederken aman dr iyi dimi zor bulduk allah korusun filan diye konuştu eşim dr iyi merak etmeyin ama lütfen siz sakin olun eşinize stres yaramaz sizin stresiniz eşinize yansımış suratından belli dedi benim için. Eşim haklısınızda işte zor bulduk ondan ben onu ve bebeği düşünüyorum dikkat ederim dedi ama çok yordu beni akşamdan beri
Darısı cinsiyet öğrenmeyen arkadaşlara olsun ben kendi adıma erkek bekliyordum öyle hissediyordum @Dido44
Oğlum hep erkek istedi ilk dediğimizde kardeşin olacak dediğimizde erkekse doğur demişti arada oğlum karnımdaki bebek sence kız mı erkek mi diyordum anne o erkek ben biliyorum diyordu yavrumun istediği olduArchpa
canım benim doktorum da 11+2 de erkeğe benziyor dedi 13+1 de kız büyük ihtimal dedi kafam karıştı valla 24'ündeki randevuyu bekliyorum netleştirmek içinAllah gönlüne göre vermiş hadi gözün aydin bizimkisi 11+3 iken erkek oldugunu söyledi hiç degisir veya oransal konusmadi ama bakalim 16+1 randvum var bir sürpriz yaparmi bebiş bilmem
Zaten şimdi de bi iş yapmıyorum ki sürekli karnıma bakıyorum acaba hareketini hisseder miyim diye kendimi dinleyip duruyorumİşi gücü bırakıp kalp atışı dinlersin artik ne şansli bebek annesinin birtanesi
Bende herşeyi salmış durumdayim eskiden deli gibi temizlik yapardim şimdi. Ne iştahim var ne halim hep yatasım var bu bebek çok temel yaZaten şimdi de bi iş yapmıyorum ki sürekli karnıma bakıyorum acaba hareketini hisseder miyim diye kendimi dinleyip duruyorum
Allah gönlüne göre vermiş hadi gözün aydin bizimkisi 11+3 iken erkek oldugunu söyledi hiç degisir veya oransal konusmadi ama bakalim 16+1 randvum var bir sürpriz yaparmi bebiş bilmem
sağol canım Allah razı olsun erkek değişmiyor genelde bana kesin konuştu allah herkezin gönlüne göre versinAllah gönlüne göre vermiş hadi gözün aydin bizimkisi 11+3 iken erkek oldugunu söyledi hiç degisir veya oransal konusmadi ama bakalim 16+1 randvum var bir sürpriz yaparmi bebiş bilmem
Ayda 1 canm ama arada özele de gidiyorum benHadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?