Evet o da var tabi, haklisin su sart ama elimde degil insallah canim Allah razi olsunBelkide klimanin etkisindrnde icemiyir olabilirsin
Bebisler buyudukce suya ihtiyac daha cok artiyor . InsaAllah en kisa zamanda bulabtilatin gecerde rahatlarsin amiin
B12 yeni bir baktır istersen canım ben hep yaşıyorumKızlar bikaç haftadır öyle çok unutkanlık yaşamaya başladım ki. Anahtarla büyük sorunum var geçen gün kapıda kaldım çilingir çağırdım. Bu konularda çok dikkatli biriydim aslında. Var mı böyle unutkanlık yaşayan?
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım,doktorum 20. Haftaya kadar hibor (clexane muadili) kullanacağımı hatta yaşım ileri olduğundan dolayı (39) 9 ayın tamamında da kullanma durumum olabileceğini söyledi. Tüp bebeklerde genel prosedür müdür bilmiyorum ama içini rahatlatmak için söyledim. Ben tedavimi yapan doktora çok güveniyorum.Hanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
Bende 5. Haftadan itibaren corasprin kullanıyorum doktor verdi en başta şimdi özeldeki doktorum bırakabilirsin bebekte gelişim geriliği yapabilir diyor ama devletteki doktorum da hayır bırakmıcaz 30. Haftaya kadar devam diyor bende bilmiyorum kime inanacağımHanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
Burun kemiğini inceliyor sanırım onun oluşmaması ile ilgili bir sendrom da var bir de yine gelişim geriliği ile ilgili bir sendrom var adını hatırlamıyorum ve bir de detaylı ultrasonda incelediği için kalbini ve oluşan diğer organların boyutunu seslerini falan ölçüyor yani benimki bunları yaptı canımIyi akşamlar kızlar
Ben vakit buldukça sizi okuyorum cevap yazamasam da
Iki hafta sonra tekrar randevu aldım özele hiç gitmedim. Ikili test yaptırmayı dusunmuyordum. Doktor eger aldıracaksan yaptiralim yok ben aldirmam diyorsan gerek yok test yapmaya demişti kız kardeşime. Şimdi sizi okuyunca kafam karıştı . Bu test neticesinde down sendromu harici herhangi bir hastalık da belirti veriyor mu ?
iyi akşamlar bende clexane kullanıyorum trombofoli testim temiz çıktı aslında ama tedbir amaclı kullanmamı istedi dr faydası var zararı yok dedi rapor çıkardı doğuma kadar kullanacagimHanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
İyi akşamlar canım işte benim kafamı karıştıran da bu .bilmiyorum tüp bebek merkezinde test yapıldımı ama diğer iki dr hiç bir test tahlil yapmadan bir tanesi devam et bir tanesi bırak dediiyi akşamlar bende clexane kullanıyorum trombofoli testim temiz çıktı aslında ama tedbir amaclı kullanmamı istedi dr faydası var zararı yok dedi rapor çıkardı doğuma kadar kullanacagim
Canim ya inşallah tez zamanda bulantısı olanlar normale döner sende cnmKeske cekse de yesem en son ruyamda baklava yemistim 2 hafta evvel :) hala bulantim var icim tatli bisey almiyor
Aslında şimdi bir çok dr tedbir amaclı deyip iğneye başlıyo bi sonrakı kontrole kadar kullan istersen kafandaki soru işaretini doktorunla paylaş daha rahat edersinİyi akşamlar canım işte benim kafamı karıştıran da bu .bilmiyorum tüp bebek merkezinde test yapıldımı ama diğer iki dr hiç bir test tahlil yapmadan bir tanesi devam et bir tanesi bırak dedi
Aynen öyle olcak galiba :)))sen deneyimlersin ben seni takip ederim :)
Nerdeyse 12 falanmış banada 12 de erkek dedi bakalım hayırlısı olsun bunada alıştım nasılsa kendi canimV
Açıkçası kız istiyodum ama kendimi erkeğe de alıştırmıştım. Yaklaşık 20 gün önce erkek dedi
Anladim canim gec çıkacak demekki inşallah pazartesine yetişirCanım galiba bu sonuçların bir de raporu olması gerekiyor bir yorumda bulunabilmek için. Benim de kanlar çıkmış ama rapor yok o yüzden bir yorum yapılamadı.
Benimde yıllardır düşüktür canım 111 lerde geziyor benimkisi demir ilacı verdi sadece başka bisey vermedi doktor ama b12 içerenleride varmış bende yan etkisi yok ama düşüklüğününB12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Dr um Prof.bir perinatologa yönlendirdi.. Bebeğim kalbinde beyninde,vücut uzuvlarında herhangi bir problem yok.. Burun kemiği de var ama perinatolog burun kemiği olup down çıkan bebekler olabiliyor dedi.. Yani bebeğimin ense kalınlığının iki sebebi olabilirmiş,ya down ya da genetik bir yapı...
bulunmadi canim evet enfeksiyon kapma olasiligi yuksekmis o yuzden yasak dedi doktorumaa havuz yasak mı dedi bende gidicem daha konuşmadım drumla güneş kremi öenrisinde bulundu mu dr un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?