Belkide klimanin etkisindrnde icemiyir olabilirsin
Bebisler buyudukce suya ihtiyac daha cok artiyor . InsaAllah en kisa zamanda bulabtilatin gecerde rahatlarsin amiin
Iyi akşamlar kızlar
Ben vakit buldukça sizi okuyorum cevap yazamasam da
Iki hafta sonra tekrar randevu aldım özele hiç gitmedim. Ikili test yaptırmayı dusunmuyordum. Doktor eger aldıracaksan yaptiralim yok ben aldirmam diyorsan gerek yok test yapmaya demişti kız kardeşime. Şimdi sizi okuyunca kafam karıştı . Bu test neticesinde down sendromu harici herhangi bir hastalık da belirti veriyor mu ?
Hanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
Kızlar bikaç haftadır öyle çok unutkanlık yaşamaya başladım ki. Anahtarla büyük sorunum var geçen gün kapıda kaldım çilingir çağırdım. Bu konularda çok dikkatli biriydim aslında. Var mı böyle unutkanlık yaşayan?
Kızlar bikaç haftadır öyle çok unutkanlık yaşamaya başladım ki. Anahtarla büyük sorunum var geçen gün kapıda kaldım çilingir çağırdım. Bu konularda çok dikkatli biriydim aslında. Var mı böyle unutkanlık yaşayan?
Hanımlar benim bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu ve transferden beri hergün clexane iğne yapıyorum tedaviyi yapan doktorumun tavsiyrsiyle. Geçen hafta ilk kez normal kadın doğum uzmanı bir dr a gittik dr devam etmemi söyledi bugün d3vlette başka bir dr a gittim ( güvendiğim bir dr ) oda bence gerek yok bu iğneyle dedi kafam karıştı kime inanacağım
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım,doktorum 20. Haftaya kadar hibor (clexane muadili) kullanacağımı hatta yaşım ileri olduğundan dolayı (39) 9 ayın tamamında da kullanma durumum olabileceğini söyledi. Tüp bebeklerde genel prosedür müdür bilmiyorum ama içini rahatlatmak için söyledim. Ben tedavimi yapan doktora çok güveniyorum.
Bende 5. Haftadan itibaren corasprin kullanıyorum doktor verdi en başta şimdi özeldeki doktorum bırakabilirsin bebekte gelişim geriliği yapabilir diyor ama devletteki doktorum da hayır bırakmıcaz 30. Haftaya kadar devam diyor bende bilmiyorum kime inanacağım
Iyi akşamlar kızlar
Ben vakit buldukça sizi okuyorum cevap yazamasam da
Iki hafta sonra tekrar randevu aldım özele hiç gitmedim. Ikili test yaptırmayı dusunmuyordum. Doktor eger aldıracaksan yaptiralim yok ben aldirmam diyorsan gerek yok test yapmaya demişti kız kardeşime. Şimdi sizi okuyunca kafam karıştı . Bu test neticesinde down sendromu harici herhangi bir hastalık da belirti veriyor mu ?
Burun kemiğini inceliyor sanırım onun oluşmaması ile ilgili bir sendrom da var bir de yine gelişim geriliği ile ilgili bir sendrom var adını hatırlamıyorum ve bir de detaylı ultrasonda incelediği için kalbini ve oluşan diğer organların boyutunu seslerini falan ölçüyor yani benimki bunları yaptı canım
iyi akşamlar bende clexane kullanıyorum trombofoli testim temiz çıktı aslında ama tedbir amaclı kullanmamı istedi dr faydası var zararı yok dedi rapor çıkardı doğuma kadar kullanacagim
iyi akşamlar bende clexane kullanıyorum trombofoli testim temiz çıktı aslında ama tedbir amaclı kullanmamı istedi dr faydası var zararı yok dedi rapor çıkardı doğuma kadar kullanacagim
İyi akşamlar canım işte benim kafamı karıştıran da bu .bilmiyorum tüp bebek merkezinde test yapıldımı ama diğer iki dr hiç bir test tahlil yapmadan bir tanesi devam et bir tanesi bırak dedi
İyi akşamlar canım işte benim kafamı karıştıran da bu .bilmiyorum tüp bebek merkezinde test yapıldımı ama diğer iki dr hiç bir test tahlil yapmadan bir tanesi devam et bir tanesi bırak dedi
Aslında şimdi bir çok dr tedbir amaclı deyip iğneye başlıyo bi sonrakı kontrole kadar kullan istersen kafandaki soru işaretini doktorunla paylaş daha rahat edersin
Canım galiba bu sonuçların bir de raporu olması gerekiyor bir yorumda bulunabilmek için. Benim de kanlar çıkmış ama rapor yok o yüzden bir yorum yapılamadı.
B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Benimde yıllardır düşüktür canım 111 lerde geziyor benimkisi demir ilacı verdi sadece başka bisey vermedi doktor ama b12 içerenleride varmış bende yan etkisi yok ama düşüklüğünün
Iyi aksamlarr arkadaslarr bugun doktora gittim bende uclu test degilmis yaptigi bel acikligi testiymis. Coooksukur guzel cikti sonucum. Gecen gittigimde kiz gibi carpti gozume demisti ondan sonra ben gene gitmistim gostermedi benim bildircin cook merak ediyorum icimden erkek istiyorum klasik gene saglikli olsun oncelikle ama dr erkek desin diye gozunum icine baktim ama yok gostermedi bacaklarini kapatmis simsiki bu hafta yogun gecti esimin arkadaslarinjn kinasi doktor derken yarin da dugun var ondan sonra hayirlisiyla tatile(köye) gidiyorum artik orda ogrenip yazarim sizlere opuldunuzzzz
Dr um Prof.bir perinatologa yönlendirdi.. Bebeğim kalbinde beyninde,vücut uzuvlarında herhangi bir problem yok.. Burun kemiği de var ama perinatolog burun kemiği olup down çıkan bebekler olabiliyor dedi.. Yani bebeğimin ense kalınlığının iki sebebi olabilirmiş,ya down ya da genetik bir yapı...
Hayırlı haberler alıp başka testlere gerek kalmaz inşallah canım. Her ne kadar riski olsa da ben bu konularda amniyosentez taraftariyim. Bir arkadaşımız direkt nifty yaptırdı risk çıktı ve dün amniyosentez yaptırdı. Şimdi 19 haftalık hamile ve kaç haftadır stres yaşıyor.
Ailede genetik bir rahatsızlık yoksa ikili en mantıklı olanı ve eğer risk çıkarsa da amniyo..
İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan mujdeyle dönersin dualarım seninle..