2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mutlulugun yazilarindan anlaşiliyor yerinde sanirsam duramiyorsun en kötü günün böyle olsun canim insallah gönlündeki gibi hep kiz kalir saglikla kucagina alirsin insallah miss kokulunu
amin amin :) bir oğlum var bir de kızım olursa tadından yenmez :)

Cok sukur oyleymış tesekkur ederım ^^

üstad sensin sen ne dersen onu yaptırırım :)
2li de de baktı tüm organlarını gösterdi bize allahım minicik böbrekleri bile vardı :)
1 haftaya inşallah netleşir cinsiyet işi kız dedi iyice heyecan yaptım :)))

Burdakı arkadaslar negatıf cıktı mı bagısıklıgın yok yanı hasra olabılırsın dıyolar dıktorum bırsey yok dedı
Mesela senın rubella negatıfmış cok pişmiş et yemen lazım sebzelerıde ıyıce yıkaman lazımmış

Arkadsim gecmis olsun bulantin kusman bu denli kotuyse ve kanamaya sebep olduysa bu durum doktorun neden ilac vermedi benim de asiri kusmam vardi beslenme de sifir doktor zofran diue bir ilac verdi sadece o biraz dindirdi kusmalarimi yazik sana da bebislere de bi sorsan doktoruna ben de ilaca karsiyim ilk gebeligimde hic kullanmadim ama bu kez dayanilacak gibi degildi bunu kullanmasam hastanede damardan beslenecektim insallah gecer kusmalarin da kanaman da saglikla kucaklarsin kuzularini

Evet canım ben her zaman çok pişmiş yerim zaten muhtemelen o sebeple geçirmemişimdir. Beni yanlış anlamadın umarım sanki illa bişe vardır gibi yazmışım ama inan öyle düşünerek yazmadım. Ben biraz pimpirikliyim işimde de sağlıkta da çok araştırırım bi kaç kişiye sorarım zamanında sağlık konusunda yaşadığım sıkıntılardan dolayı. İnşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız

Ya ben de yarın doktora gidecem. 14. Haftayı yarıladım ve hala kusma mide bulantım en en en zoru da halsizlik baş ağrısı kalbimin çok hızlı atması bitmedi. Sende bu sorunu yaşadın mı? Yatağımı düzeltecek halim olmuyor iş yerinde işlerim hep aksıyor .. acaba mide bulantımdan dolayı mı oluyor bu sende de var mıydı halsizlik ilaç içince geçti mi

Aynen söylüyor 3 boyutlu felan gösteriyor banada aa kızmış dese keşke ama ben erkek hissediyorum dedim erkek dedi oda benim dememi bekliyormuş herhal

Söylersen onlar seni durdurur :))
Canım annem elektrik süpürgesi bile açamıyor mesela bugünüm yarınım temizlikle geçer sonra rahat rahat 3 gün otururum, annemin belirgin bir rahatsızlığı yok şeker tansiyon falan gibi, annemde yeme bozukluğu var ama bu doğuştan annem 38 kilo, ben 29 yaşındayım annemin hiç yemek yendiğini görmedim yemediği içinde vücut direnci yok zaten sadece kemikleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…