2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
InsaAllah canım bıde devlet hastanesıne gosterırım :)

Aynen söylüyor 3 boyutlu felan gösteriyor banada aa kızmış dese keşke ama ben erkek hissediyorum dedim erkek dedi oda benim dememi bekliyormuş herhal

bana ne istiyorsun dedi ben tabiki kız dedim evet kız dedi :) sonra %80 -90 kız diyelim küçük bir yanılma payı bırakalım haftaya kesin öğreniriz dedi. bekleyeceğiz artık :)

kim hamile olduğumu öğrense kızın olacak diyor bana. oğlumda da kız bekleme kesin erkek demişlerdi. inşallah bu da tutar

Merhaba kızlar 2 li test de sat tarihine göre hafta mı önemli yoksa ultrason da çıkan hafta mı?
Çünkü son gittiğimde 5-6 gün öndeydi bebek
13+1 de gidicem 2 li teste ama bu seferde zamanı geçmiş demesinler son test günü 13+6 mış

Son düzenleme:
MaşAllah ne güzel Allah gönlünüze göre versin sağlıkla :) sizin doktorunuz erkenden söylemiş benimki tahminde bile bulunma tenezzülüne girmedi

Şu kiz olursa anne cirkinlesiyo ekek olunca guzellesiyor mantigi dogrj mu cirkinlesiyo demeleri ayri bir meselede ne kadar dogru acaba

canım kusmaların devam etmesine üzüldüm 16. hafta ile geçer inşallah
ben daha iyiyim şükür kanamalar bitti inşallah tekrarlamaz arkadaşım

sağlıkla kavuşalım inşallah meleklerimize

bebeğin boyu onemlı , gunude ilerideyse büyük ihtimal boyuda haftasına göre daha fazla cıkcaktır. kıl payı kacıradabılırsın , kıl payı yaptıradabilirsin ama kacırırsan korkma 3 lü yaptırırsın yani

çok teşekkür ederim
tamam o zaman riske atmaktansa önce gitmeye çalışmak daha iyi ister istemez stres oluyor insan uzamasın bari :/

ay kızlar dün denize girdim 4-5 arası marmara denizi hafıf de serindi iyi geldi ama cıkmama beş on dk kala cok fena göğüslerim acımaya basladı anam dedım herhalde soguktan usuduler hassa zaten sabah bi baktım kı catlamıs göğsüm boydan boya kırmızı zikzaklar hoşgeldın

Şu kiz olursa anne cirkinlesiyo ekek olunca guzellesiyor mantigi dogrj mu cirkinlesiyo demeleri ayri bir meselede ne kadar dogru acaba

Onu ben de merak ediyorum canım.bana herkes kız dedi bugüne kadar,doktor da kıza benziyor dedi.simdilik cirkinlesmedim :) ablamın ve yengelerimin de kız çocukları oldu ama hamilelik boyunca gayet güzellerdi.benim vücudum hamilelik moduna girmeye başladı ve gerçekten kız hamileliğine benziyor sanki.bel boşluğum sırtım doldu.karnim da yayvan şekilde.erkek hamileliğinde sadece göbek şişiyor diğer kısımlar normal kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Erkenden baslamıs catlaman :) ben hındıstan cevızı yagı aldım nadır olsada suruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…