Igg nin pozitif olmasi kotu değil diye biliyorum canım. Yani sen daha once kizamikcik gecirmissin veya asisini olmussun. Eger igm pozitif olsa su an o mikrobu tasiyor olurdun
Evet canım ben her zaman çok pişmiş yerim zaten muhtemelen o sebeple geçirmemişimdir. Beni yanlış anlamadın umarım sanki illa bişe vardır gibi yazmışım ama inan öyle düşünerek yazmadım. Ben biraz pimpirikliyim işimde de sağlıkta da çok araştırırım bi kaç kişiye sorarım zamanında sağlık konusunda yaşadığım sıkıntılardan dolayı. İnşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız
bana ne istiyorsun dedi ben tabiki kız dedim evet kız dedi :) sonra %80 -90 kız diyelim küçük bir yanılma payı bırakalım haftaya kesin öğreniriz dedi. bekleyeceğiz artık :)
kim hamile olduğumu öğrense kızın olacak diyor bana. oğlumda da kız bekleme kesin erkek demişlerdi. inşallah bu da tutar
Merhaba kızlar 2 li test de sat tarihine göre hafta mı önemli yoksa ultrason da çıkan hafta mı?
Çünkü son gittiğimde 5-6 gün öndeydi bebek
13+1 de gidicem 2 li teste ama bu seferde zamanı geçmiş demesinler son test günü 13+6 mış
bana ne istiyorsun dedi ben tabiki kız dedim evet kız dedi :) sonra %80 -90 kız diyelim küçük bir yanılma payı bırakalım haftaya kesin öğreniriz dedi. bekleyeceğiz artık :)
kim hamile olduğumu öğrense kızın olacak diyor bana. oğlumda da kız bekleme kesin erkek demişlerdi. inşallah bu da tutar
Canım ben uzun zamandır yazamıyorum bulantı kusma beni mahvetti artık hayattan vazgeçmiş durumdayım 14+3 teyim hala devam ediyor. şikayet etmiyorum elhamdulillah bugünlerime ama artık bebeklerime de zararı dokunuyor Rabbim tüm sıkıntıda olanlarla kolaylık versin inşallah
Sen nasılsın sıkıntıların bitmiştir inşallah
Kanamalarım bitmişti canım ta ki düne kadar bebeklerden birinin plasentası rahim ağzında VE ben öğürmekten zorladıkça kanama başladı dün acile gittik aynı prosedürler işte iğne istirahat kanama çoğalırsa yatış dedi. Bebeklerden biri kız ama diğeri göstermedi haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah artık gösterir o da. Allahım hepimize sağlıklı kolay bir hamilelik versin yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah
Günaydın hanımlar, eşimi Aydın’a yolcu ettim, bende bi kaç eşyamı alıp önce hastaneye ikili test sonucumu almaya oradan da annemlere geçeceğim 5 gün orada kalacağım
Merhaba kızlar 2 li test de sat tarihine göre hafta mı önemli yoksa ultrason da çıkan hafta mı?
Çünkü son gittiğimde 5-6 gün öndeydi bebek
13+1 de gidicem 2 li teste ama bu seferde zamanı geçmiş demesinler son test günü 13+6 mış
bebeğin boyu onemlı , gunude ilerideyse büyük ihtimal boyuda haftasına göre daha fazla cıkcaktır. kıl payı kacıradabılırsın , kıl payı yaptıradabilirsin ama kacırırsan korkma 3 lü yaptırırsın yani
bebeğin boyu onemlı , gunude ilerideyse büyük ihtimal boyuda haftasına göre daha fazla cıkcaktır. kıl payı kacıradabılırsın , kıl payı yaptıradabilirsin ama kacırırsan korkma 3 lü yaptırırsın yani
ay kızlar dün denize girdim 4-5 arası marmara denizi hafıf de serindi iyi geldi ama cıkmama beş on dk kala cok fena göğüslerim acımaya basladı anam dedım herhalde soguktan usuduler hassa zaten sabah bi baktım kı catlamıs göğsüm boydan boya kırmızı zikzaklar hoşgeldın
Onu ben de merak ediyorum canım.bana herkes kız dedi bugüne kadar,doktor da kıza benziyor dedi.simdilik cirkinlesmedim :) ablamın ve yengelerimin de kız çocukları oldu ama hamilelik boyunca gayet güzellerdi.benim vücudum hamilelik moduna girmeye başladı ve gerçekten kız hamileliğine benziyor sanki.bel boşluğum sırtım doldu.karnim da yayvan şekilde.erkek hamileliğinde sadece göbek şişiyor diğer kısımlar normal kalıyor gözlemlediğim kadarıyla.
ay kızlar dün denize girdim 4-5 arası marmara denizi hafıf de serindi iyi geldi ama cıkmama beş on dk kala cok fena göğüslerim acımaya basladı anam dedım herhalde soguktan usuduler hassa zaten sabah bi baktım kı catlamıs göğsüm boydan boya kırmızı zikzaklar hoşgeldın