2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla ben 13+2’de gittim yani bugün, hiçbir şey söylemedi. Geçen gittiğimde de dememişti. 16.haftada dedi bana..
devlet mi ozel mı canım , devlet soylemıyormus bazen fln dıyorlar da ondan sordum bende gıttıgımde 14+1 olucam ınsallah der herhalde bişeyler artık benım doktorda temkınlı gıtmeden yana bıraz da bakalım ben ozele gdıyorum aralarda devlete kaynak yapmayı planlıyorum

Olmaz mi canim benim 5. Haftamda basladi neyseki ogretmenim tatile denk geldi seminere gitmedim senin isin daha zor Allah yardimcin olsun,yatagimdan bi tek kusmaya tuvalete kalkabiliyordum,ilac kusmayi durdurdu bulanti oluyor ama onceki gibi degil ilacin etkisi gecyigi vakitler yine sorun benim istah da yok 5. Haftadan beri ki zaten yemek borum tahris olmus durumda hafif seyler yiyebiliyorum,hala yemek yapamiyorum mecbur olmadikca yaptigim yemegi yiyemiyorum.

Ben de özele gidiyorum cnm ama doktor garantici :) biraz daha beklicez anlaşılan napalım merak da ediyoruz ama

Aminnn allah daha uzun ayrılıklar vermesin ayda 1 hafta hep gidiyor ams her gittiğinde ağlayarak gönderiyorum
bu cumartesi sabah eşim anneannesini kaybettiğini öğrendi pazar günü cenaze toprağa verilecek diye hemen yola çıktı 2 gün gitti geldi burnumda tüttü allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

bu cumartesi sabah eşim anneannesini kaybettiğini öğrendi pazar günü cenaze toprağa verilecek diye hemen yola çıktı 2 gün gitti geldi burnumda tüttü allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
Amin gerçekten allah başımızdan eksik etmesin alışamıyorum her ay göndersem de, ne kadar annemin evi de olsa insanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor bende eşimin gitmesini fırsat bilip annemlere geleyim diyorum normalde eşim evdeyken gelemiyorum zaten diye

Benim devam ediyo.crione jel de kullanıyorum öncesinde o da cok cıkardı simdi gunde 1 e düşürdüm.acaba onceden de oluyodu farketmiyomuydum diye dusunuyorum
Ben de progestan kullaniodm once azalttim yeni bıraktım. Kullanirken surekli akintim vardi ztn biraktigimda gelince garipsedim belki de. Sen de islemi yaptır icin rahat etsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…