- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
maşallah ense kalınlığı iyi çıkmış arkadaşım. Benimkide kıpır kıpır maşallah abiside öyle idi buda öyleKizlar ben 11 +4 ikili test icin gitdim dr ense kalinligini zor olctu bebegim oyle tembel oyle tembelki dr durtdukce uyanup kolunu bacagini 2-3saniyelik kaldirip tekrar uyuyoduoksuruyorum uyaniyo trkrar uykuyaaaa kizlar boyle uykucu olmasi normalmi kalbi falan masAllah guzel atiyodu ense kalinligida 1.3 tu.
maşallah ense kalınlığı iyi çıkmış arkadaşım. Benimkide kıpır kıpır maşallah abiside öyle idi buda öyle
bende bir haftadır hissediyorum miniğimi ama kocişe hissettiremedim hareketini daha küçükler ondanBen dün ilk tekmelerimi yedim sanırımSağ tarafıma uzanmış tv seyrediyordum sola doğru 4-5 defa oynadı Eşimle sonra çok uğraştık ama karşılık vermedi
Benim kuzenim de dün gitti ikili test için 11+1 di pipisini göstermiş erkek gibi diye bu kadar erken belli olur mu ki şaşırdım ben11. haftada erkek olabilir kesin değil dedi 14. haftada kesin erkek dedi
oğlum 10 yaşında o yıllarda bu kadar erken bilinmiyordu ben oğlum olacağını 14. haftada kesin değil erkek dendiBenim kuzenim de dün gitti ikili test için 11+1 di pipisini göstermiş erkek gibi diye bu kadar erken belli olur mu ki şaşırdım ben
3 Ağustos dedi ama erken gitmeyi düşünüyorumrandevu tarıhın ne zaman ki
bende bir haftadır hissediyorum miniğimi ama kocişe hissettiremedim hareketini daha küçükler ondan
bizim tecrubeli olmamızdan kaynaklanıyor erken farketmemiz dr normal hissedebilirsin dedi
yerim ben senin kuzuyu maşallah maşallah
inşallah 25 temmuzda güzel haberlerinle birlikte cinsiyetini de öğreneceksin arkadaşım
varmıstı daha en azından onumuzdekı hafta ortaları gıdebılırsın 16 hafta oluyo nasıl olsa o zaman3 Ağustos dedi ama erken gitmeyi düşünüyorum
bende bir haftadır hissediyorum miniğimi ama kocişe hissettiremedim hareketini daha küçükler ondan
bizim tecrubeli olmamızdan kaynaklanıyor erken farketmemiz dr normal hissedebilirsin dedi
yerim ben senin kuzuyu maşallah maşallah
inşallah 25 temmuzda güzel haberlerinle birlikte cinsiyetini de öğreneceksin arkadaşım
cibi35 siz nasıl bi haraket oldugunu bıldıgınız ıcın anlıyorsunuz tabı bende de bazen bişeyler oluyor ama bebekmidir gazmıdır ne dır bılemıyo ınsan tabı
yaa ne güzel zaten okudugum kıtapta eger ilk hamılelıgınız degılse ve de cok kılolu değılsenız 4.aydan önce hıssedılebılır dıyorGeçen hafta minik balon patlamaları gibiydi canım ama dün bayaa hareket hissettim. Minikat bize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak tekmesini hediye etti
Sağlıklı şanslı bebek olsunSelam kızlar
Cinsiyetini öğrenen test sonucları çıkanlar hayırlı uğurlu olsun
Ben bugün dayanamadım ssk doktoruna gittim kendi druma daha 10 gün vardı
2. Paşam geliyormuş
Iyi masallah ye yarasin bebise inan cok fark ediyor ben de istahla yemek yiyecegim zamani dort gozle bekliyorum benimki yatiyor her kontrolde ben yari ac oluncakarnım benım su son gunlerde 2.trimestere geçtiğimiz zamanlarda yanı asırı cabuk dehset verıcı sekılde acıkmaya basladı artık evden ıse bıseyler getırmeyı dusunuyorum öğle yemegınden sonra saat 3 oldu nasıl fenayım dün 2 saat aclık krızıne gırdımtostcu da telefonu acmayınca ac kaldım resmen D:
Bana 10+5de erkege benziyor dedi pipiyi soylemedi de kemik yapisindan erkege benziyor dediBenim kuzenim de dün gitti ikili test için 11+1 di pipisini göstermiş erkek gibi diye bu kadar erken belli olur mu ki şaşırdım ben
ben acıkıyorumda iştah yok kı malesef yıne ne yıyebılırsem o anlık ıste sırfo hıs gecsın dıye yanı vuct boyle sınyal vermese hiç yemek aramam o dereceIyi masallah ye yarasin bebise inan cok fark ediyor ben de istahla yemek yiyecegim zamani dort gozle bekliyorum benimki yatiyor her kontrolde ben yari ac olunca
Canım göbek kılı neyi gösteriyormuş. Ben de oğluma hamileligimde ilk aylarımda olmuştu da ilaçlardan kaynaklandigini düşünmüştüm. Şimdi yine var. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdanvalla aynı arastırmaları bende yaptım yok gobek kılı yok bıcağa oturursan erkek makasa oturursan kız , cin takvımı rus takvımı , yüzük falısadece bir kere rastgele kelebeğim dedim o zaman bı ıcıme kız dpgdu ama asırı karısık suan hıslerım ruyamda da bı kız bı erkek goruyorum karman corman D: 14+1 de gıdıcem doktora 11+1 de brşey soylemedı
gobek kılları yukarı bakıyorsa erkek aşagı dogru gıdıyorsa kızmışCanım göbek kılı neyi gösteriyormuş. Ben de oğluma hamileligimde ilk aylarımda olmuştu da ilaçlardan kaynaklandigini düşünmüştüm. Şimdi yine var. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan
Canım gittik gezdik bir sürü yeri. Hiç bi yerde indirim yok. İstediiimiz hiç bir şeyi bulamadık. 70x130 beşik yok denecek kadar az. Hastane çıkışları rengarenk ben krem ya da beyaz istiyorum.. bu sıcakta kavruldum. Sadece alt açma ve bornoz aldım. Al açma kaliteli gerçekten kanzın mağazasından da bornozu aldık şimdiye kadar gördüğüm yeri en güzel bornozdu:)bızımlede paylaşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?