- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
Bende vajinusmus hastasıydım ve hiç muayne olamadım ve doktor normal doğum yapamazsın diyip sezeryan dedi şimdi yendim Allah izin verirse normal istiyorum@Sevimlipanduf vajinismus işin çok ayrı boyutu canım ben seni anlıyorum çünkü bende hiç alttan muayene olmadım normal doğumu bekledim ama Allah kolaylık verir diye yoksa o durumu yaşayan için hiçte kokay değil
Tebrik ederim canım bu yıl gerçekten çok değişik oğlu olanların oğlu oluyor hep sağlıcakla gelsin minik oğluşlarSelam kızlar
Cinsiyetini öğrenen test sonucları çıkanlar hayırlı uğurlu olsun
Ben bugün dayanamadım ssk doktoruna gittim kendi druma daha 10 gün vardı
2. Paşam geliyormuş
Perşembe gitsem mi ki bugün gitsem dedim ama ya demezsevarmıstı daha en azından onumuzdekı hafta ortaları gıdebılırsın 16 hafta oluyo nasıl olsa o zaman
Bende direndim normal doğum diye ama bebe 40. Haftada doğmadı sezeryan oldum bebek kanala inmedi son güne kadar yukardaydıBende vajinusmus hastasıydım ve hiç muayne olamadım ve doktor normal doğum yapamazsın diyip sezeryan dedi şimdi yendim Allah izin verirse normal istiyorum
Doktorum 42 ye kadar bekliycez dedi umarım kendiliğinden gelir benim bebe :)Bende direndim normal doğum diye ama bebe 40. Haftada doğmadı sezeryan oldum bebek kanala inmedi son güne kadar yukardaydı
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla inşallahSağlıklı şanslı bebek olsun
Teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallahTebrik ederim canım bu yıl gerçekten çok değişik oğlu olanların oğlu oluyor hep sağlıcakla gelsin minik oğluşlar
Korktum ben ya yiğenim kakasını yemişti doğmadan =( o yüzden beklemedin dahaDoktorum 42 ye kadar bekliycez dedi umarım kendiliğinden gelir benim bebe :)
Ay Allah korusun doktor takipleri sıklaşır son haftalarda zaten farkedilir birşey olursa inşallahKorktum ben ya yiğenim kakasını yemişti doğmadan =( o yüzden beklemedin daha
Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi =)Ay Allah korusun doktor takipleri sıklaşır son haftalarda zaten farkedilir birşey olursa inşallah
Canım doktorun sezeryandan sonra normal doğumu destekliyor mu?Doktorum 42 ye kadar bekliycez dedi umarım kendiliğinden gelir benim bebe :)
Ben de sabah 5 gibi hissettim. Çok güzel bir duygu :)yaa ne güzel zaten okudugum kıtapta eger ilk hamılelıgınız degılse ve de cok kılolu değılsenız 4.aydan önce hıssedılebılır dıyor
Benimkiler bayağı dağıtmış hepsi ayrı kafadagobek kılları yukarı bakıyorsa erkek aşagı dogru gıdıyorsa kızmışbenim aşagı doğru suan bakalım
Evet destekliyor kendi eğitimleri bile var 25. Haftadan sonra onlara gidicem insallahCanım doktorun sezeryandan sonra normal doğumu destekliyor mu?
Ne güzel. Ben de destekleyen doktor bulsam düşünürdüm.Evet destekliyor kendi eğitimleri bile var 25. Haftadan sonra onlara gidicem insallah
Nerde oturuyorsun her ilde var hemen hemen doktor listeside var bende istersen özelden konusuruz verebilirimNe güzel. Ben de destekleyen doktor bulsam düşünürdüm.
Hayirli olsun saglikla gelsin kiziniz annelerin ic gudusu yaninda babalarinki nedir ki anneler hissederKızlar cinsiyet kız :) eşimin morali bozuldu:))) doktora dedm ki iddaya girdik eşimle ben kız eşim erkek hissediyor dedim doktor bana inat aradı aradı pipiyi bulamadııı :))))))
Senin ilk dogumdan ne kadar zaman gecti canim ben de olursa normal istiyorum doktorum yapiyormus ama o zaman yine riskleri artilari eksileri konusuruz dedi ilk dogumumda doktorun keyfi sezaryen yaptigini dusunuyorum aci esigim yuksek.is en ust duzeydeki sancilari hissetmiyordum ebe kolay dogurursun dedi foktor bi sekilde bizi seezaryene cevirdi simdi nasip olursa denemek istiyorum ama korkuyorum da ne yalan soyleyimNerde oturuyorsun her ilde var hemen hemen doktor listeside var bende istersen özelden konusuruz verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?