2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim 4 yaş olcak aralarında ama aralari 15 aya kadar olanlar bile varmış

Mrb arkadaslar ben 2 gündür 12. Haftama girdim midem bulaniyor kusma yok ama midem ağzım da sanki halsizim ve istahim kesildi ki ilk aylar istahim fazlaydi 2 kilo bile aldim simdi yemesem yemek aklima gelmez ilk defa boyle oldum acaba havalardan dolayi mi yoksa bazılarının bu haftalardan sonrami basliyor boyle olan var mi aranizda ?

Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?

Ben de 4 yil gecmeyince olmuyor diye duydum ama doktor bisey demedi 3 yil olacak benim de nasipse doguma kadar hayirlisi bakalim
Evet hayırlısı ters gelir bisey olur Allah korusun sağ sağlım kucagimiza alalım insallah

Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?

Ikili taramaya gittiğimde 11+4 'te bıraktırdı doktorum folik asiti.onun yerine multivitamine başlattı.ocean mummy diye bir vitamin.

Canim illginc belki usutmussundur bulantin olsa daha erken baslar hormonlar artik yavas yavas duzene giriyor bu haftalarda azalir baslamanin aksine

Ay Allah korusun doktor takipleri sıklaşır son haftalarda zaten farkedilir birşey olursa inşallah
40 a doğru gün aşa 40 hafta dolunca hergün gidiyorsun cnm kontrole 42 de saat başı olabilir :)

ben oğlumu 40+3 de doğurdum bu kız ise erken gelir diyorlar umarım 38 de gelir çünkü 38 e çoook iyi gelmiştim son 3 hafta heryerim çatlamıştı. hayattan soğumuştum.

Canim illginc belki usutmussundur bulantin olsa daha erken baslar hormonlar artik yavas yavas duzene giriyor bu haftalarda azalir baslamanin aksine
Degil mi bende oyle düşünüyorum benim zaten cok rahatti birden oldu simdide cok kötüydu midem tuzlu kraker yedim bastirdi biraz

Ben de 4 yil gecmeyince olmuyor diye duydum ama doktor bisey demedi 3 yil olacak benim de nasipse doguma kadar hayirlisi bakalim
Bazı doktorlar 2.5 -3 yıl geçsin diyor bazıları daha erken yapıyor. Hatta feysde SSVD grupları var orada doktor isimlerinin paylaşıldığını duymuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun..

12.haftaya kadar kullandım ve doktor bıraktırmıştı. 12 'den sonra vitamin ve mineral ihtiyacı artıyor.Ayrıyyetten demir hapı da veriliyor.

ben genelde internetten indirimleri takıp edıyorum canım magazalarla uyumlu olmayabilir tabi.Ay hayırlısı olsun bu arada yaaa :))) bakalım bizde cuma gıdıcez soyler gösterir inşallah bebişim

Son düzenleme:
Degil mi bende oyle düşünüyorum benim zaten cok rahatti birden oldu simdide cok kötüydu midem tuzlu kraker yedim bastirdi biraz
Günaydin bu arada İçini karartmak gibi olmasin ama bu bulantilarin bi vakti yok bazilari ilk basta bazilari ucaydan sonra kimiside 7.ayda basliyor bir tanidigim var 9.ayda basla di bulantilari benim gecmisti kusmalar cumartesi tekrar başladi mafolmuş durumdayim herşeyden bir tiksinti halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…