- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 133
- 31
Benim 4 yaş olcak aralarında ama aralari 15 aya kadar olanlar bile varmışSenin ilk dogumdan ne kadar zaman gecti canim ben de olursa normal istiyorum doktorum yapiyormus ama o zaman yine riskleri artilari eksileri konusuruz dedi ilk dogumumda doktorun keyfi sezaryen yaptigini dusunuyorum aci esigim yuksek.is en ust duzeydeki sancilari hissetmiyordum ebe kolay dogurursun dedi foktor bi sekilde bizi seezaryene cevirdi simdi nasip olursa denemek istiyorum ama korkuyorum da ne yalan soyleyim
Ben de 4 yil gecmeyince olmuyor diye duydum ama doktor bisey demedi 3 yil olacak benim de nasipse doguma kadar hayirlisi bakalimBenim 4 yaş olcak aralarında ama aralari 15 aya kadar olanlar bile varmış
Canım benim dr um 12 haftada birakmami söylediMerhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?
Evet hayırlısı ters gelir bisey olur Allah korusun sağ sağlım kucagimiza alalım insallahBen de 4 yil gecmeyince olmuyor diye duydum ama doktor bisey demedi 3 yil olacak benim de nasipse doguma kadar hayirlisi bakalim
Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?
Canim illginc belki usutmussundur bulantin olsa daha erken baslar hormonlar artik yavas yavas duzene giriyor bu haftalarda azalir baslamanin aksineMrb arkadaslar ben 2 gündür 12. Haftama girdim midem bulaniyor kusma yok ama midem ağzım da sanki halsizim ve istahim kesildi ki ilk aylar istahim fazlaydi 2 kilo bile aldim simdi yemesem yemek aklima gelmez ilk defa boyle oldum acaba havalardan dolayi mi yoksa bazılarının bu haftalardan sonrami basliyor boyle olan var mi aranizda ?
40 a doğru gün aşa 40 hafta dolunca hergün gidiyorsun cnm kontrole 42 de saat başı olabilir :)Ay Allah korusun doktor takipleri sıklaşır son haftalarda zaten farkedilir birşey olursa inşallah
Degil mi bende oyle düşünüyorum benim zaten cok rahatti birden oldu simdide cok kötüydu midem tuzlu kraker yedim bastirdi birazCanim illginc belki usutmussundur bulantin olsa daha erken baslar hormonlar artik yavas yavas duzene giriyor bu haftalarda azalir baslamanin aksine
Bazı doktorlar 2.5 -3 yıl geçsin diyor bazıları daha erken yapıyor. Hatta feysde SSVD grupları var orada doktor isimlerinin paylaşıldığını duymuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun..Ben de 4 yil gecmeyince olmuyor diye duydum ama doktor bisey demedi 3 yil olacak benim de nasipse doguma kadar hayirlisi bakalim
12.haftaya kadar kullandım ve doktor bıraktırmıştı. 12 'den sonra vitamin ve mineral ihtiyacı artıyor.Ayrıyyetten demir hapı da veriliyor.Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?
ben genelde internetten indirimleri takıp edıyorum canımCanım gittik gezdik bir sürü yeri. Hiç bi yerde indirim yok. İstediiimiz hiç bir şeyi bulamadık. 70x130 beşik yok denecek kadar az. Hastane çıkışları rengarenk ben krem ya da beyaz istiyorum.. bu sıcakta kavruldum. Sadece alt açma ve bornoz aldım. Al açma kaliteli gerçekten kanzın mağazasından da bornozu aldık şimdiye kadar gördüğüm yeri en güzel bornozdu:)
16.haftaya giriş yapmıs olcan sanırım bence pazartesıye kadar dayan öyle git yaniPerşembe gitsem mi ki bugün gitsem dedim ama ya demezse
ilk gebeliği olan hanımlar adına sesleniyorum bizde hissetmek istiyoruz yaaaBen de sabah 5 gibi hissettim. Çok güzel bir duygu :)
Size daha erkenilk gebeliği olan hanımlar adına sesleniyorum bizde hissetmek istiyoruz yaaa
ahahaha banyodan sonra bak belkı yatmaya kıyafete surtunmeye baglı olaraktan sey olmuslardırBenimkiler bayağı dağıtmış hepsi ayrı kafada
ilkinde ne zaman hissetmiştinSize daha erken
Günaydin bu arada İçini karartmak gibi olmasin ama bu bulantilarin bi vakti yok bazilari ilk basta bazilari ucaydan sonra kimiside 7.ayda basliyor bir tanidigim var 9.ayda basla di bulantilari benim gecmisti kusmalar cumartesi tekrar başladi mafolmuş durumdayim herşeyden bir tiksinti halindeyimDegil mi bende oyle düşünüyorum benim zaten cok rahatti birden oldu simdide cok kötüydu midem tuzlu kraker yedim bastirdi biraz
Ben geç hissettim canım. 21. haftaydı. Kilolu da değilim ama geç hissettim.ilkinde ne zaman hissetmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?