2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ben 11 +4 ikili test icin gitdim dr ense kalinligini zor olctu bebegim oyle tembel oyle tembelki dr durtdukce uyanup kolunu bacagini 2-3saniyelik kaldirip tekrar uyuyodu:emir_bebek: oksuruyorum uyaniyo trkrar uykuyaaaa :-)kizlar boyle uykucu olmasi normalmi kalbi falan masAllah guzel atiyodu ense kalinligida 1.3 tu.
maşallah ense kalınlığı iyi çıkmış arkadaşım. Benimkide kıpır kıpır maşallah abiside öyle idi buda öyle

Ben dün ilk tekmelerimi yedim sanırım :KK76: Sağ tarafıma uzanmış tv seyrediyordum sola doğru 4-5 defa oynadı :KK45: Eşimle sonra çok uğraştık ama karşılık vermedi :KK70:
bende bir haftadır hissediyorum miniğimi ama kocişe hissettiremedim hareketini daha küçükler ondan
bizim tecrubeli olmamızdan kaynaklanıyor erken farketmemiz dr normal hissedebilirsin dedi
yerim ben senin kuzuyu maşallah maşallah
inşallah 25 temmuzda güzel haberlerinle birlikte cinsiyetini de öğreneceksin arkadaşım

Benim kuzenim de dün gitti ikili test için 11+1 di pipisini göstermiş erkek gibi diye bu kadar erken belli olur mu ki şaşırdım ben
oğlum 10 yaşında o yıllarda bu kadar erken bilinmiyordu ben oğlum olacağını 14. haftada kesin değil erkek dendi
16. haftada kesin dendi erkek olduğu bunda daha erken söyledi sanırım teknoloji ilerlemiş

bende bir haftadır hissediyorum miniğimi ama kocişe hissettiremedim hareketini daha küçükler ondan
bizim tecrubeli olmamızdan kaynaklanıyor erken farketmemiz dr normal hissedebilirsin dedi
inşallah 25 temmuzda güzel haberlerinle birlikte cinsiyetini de öğreneceksin arkadaşım
cibi35 cibi35 siz nasıl bi haraket oldugunu bıldıgınız ıcın anlıyorsunuz tabı :D bende de bazen bişeyler oluyor ama bebekmidir gazmıdır ne dır bılemıyo ınsan tabı:D

Aminnn inşallah canım :)) 13 sene aradan sonra ilk bebek gibi hissediyor insan çok garip ya :))

cibi35 cibi35 siz nasıl bi haraket oldugunu bıldıgınız ıcın anlıyorsunuz tabı :KK70: bende de bazen bişeyler oluyor ama bebekmidir gazmıdır ne dır bılemıyo ınsan tabı:KK70:

Geçen hafta minik balon patlamaları gibiydi canım ama dün bayaa hareket hissettim. Minikat bize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak tekmesini hediye etti :D

Geçen hafta minik balon patlamaları gibiydi canım ama dün bayaa hareket hissettim. Minikat bize evlilik yıl dönümü hediyesi olarak tekmesini hediye etti :KK70:
yaa ne güzel zaten okudugum kıtapta eger ilk hamılelıgınız degılse ve de cok kılolu değılsenız 4.aydan önce hıssedılebılır dıyor :D

karnım benım su son gunlerde 2.trimestere geçtiğimiz zamanlarda yanı asırı cabuk dehset verıcı sekılde acıkmaya basladı artık evden ıse bıseyler getırmeyı dusunuyorum öğle yemegınden sonra saat 3 oldu nasıl fenayım dün 2 saat aclık krızıne gırdım :KK70: tostcu da telefonu acmayınca ac kaldım resmen D:
Iyi masallah ye yarasin bebise inan cok fark ediyor ben de istahla yemek yiyecegim zamani dort gozle bekliyorum benimki yatiyor her kontrolde ben yari ac olunca:işsiz:

Iyi masallah ye yarasin bebise inan cok fark ediyor ben de istahla yemek yiyecegim zamani dort gozle bekliyorum benimki yatiyor her kontrolde ben yari ac olunca:işsiz:
ben acıkıyorumda iştah yok kı malesef yıne ne yıyebılırsem o anlık ıste sırfo hıs gecsın dıye yanı vuct boyle sınyal vermese hiç yemek aramam o derece :D

valla aynı arastırmaları bende yaptım yok gobek kılı yok bıcağa oturursan erkek makasa oturursan kız , cin takvımı rus takvımı , yüzük falı :KK70: :KK70: sadece bir kere rastgele kelebeğim dedim o zaman bı ıcıme kız dpgdu ama asırı karısık suan hıslerım ruyamda da bı kız bı erkek goruyorum karman corman D: 14+1 de gıdıcem doktora 11+1 de brşey soylemedı
Canım göbek kılı neyi gösteriyormuş. Ben de oğluma hamileligimde ilk aylarımda olmuştu da ilaçlardan kaynaklandigini düşünmüştüm. Şimdi yine var. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan:110:

Canım göbek kılı neyi gösteriyormuş. Ben de oğluma hamileligimde ilk aylarımda olmuştu da ilaçlardan kaynaklandigini düşünmüştüm. Şimdi yine var. Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan:110:
gobek kılları yukarı bakıyorsa erkek aşagı dogru gıdıyorsa kızmış :D benim aşagı doğru suan bakalım :D

bızımlede paylaşşş :KK70:
Canım gittik gezdik bir sürü yeri. Hiç bi yerde indirim yok. İstediiimiz hiç bir şeyi bulamadık. 70x130 beşik yok denecek kadar az. Hastane çıkışları rengarenk ben krem ya da beyaz istiyorum.. bu sıcakta kavruldum. Sadece alt açma ve bornoz aldım. Al açma kaliteli gerçekten kanzın mağazasından da bornozu aldık şimdiye kadar gördüğüm yeri en güzel bornozdu:)

Back
X