2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım buna benzer 70x130 olanını aldık. Fotoda aldığımız yer var. Ben mobilya ve yatak sektöründe olduğum için biraz aşinayım bu konulara. Eğer bebeğinin altına sünger kullanmak istersen ( ki sünger hiç sağlıklı değil kim ne derse desin) maalesef park yatakların çoğunda iyi markaların (yataş gibi) yatak ölçüsünü bulamazsın. Bir de 60x120 gibi ölçülerde yakınlarımızdan kim kullandıysa 2 yaşında değiştirdiler cocuk hareketli olursa sağa sola çarpıp uyandığı için. Biz 70x130 tercih ettik hem istediiğimiz markanın yatağı da bu ölçülerde var hem geniş yiğenimde aynı ölçüyü kullanıyor çok memnunlar. Okuyan arkadaslara fikir olsun en azından

benimde geç döllenme oldu büyük ihtimal , ateş ölçümü yaptıgım ıcın yumurta ne zaman catladı asagı yukarı bılıyorum yetişti ama benimki 3-4 gün arayı kapattı cok sukur :)
Evet her gittigimizde cocugun haftasi oynuyor herpersembe 2gunluk olurdu artik degisti masallah senin ikizlerin mi olacak yoksa

Biz bundan almayi düsünüyoruz ama nasildir ki

Eklentiler

• 8E1A1A15-BED4-491B-B0B8-18C10502B8A1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım inan ki bunlar güzel görünüyor ama çok kullanışsız arkadasım letgoda satıyor daha kullanalı 6 ay oldu. Yoksa benim de hoşuma gidiyordu ama bebek olunca süsü püsü insan düşünmüyor sanki her şey pratik olmalı :)

benimde bayagı bı bastırıyor bir dönem bende spor yaptım , bende ufak tefek bıseyler hıssedıyorum ama o mu degıl mı bılemıyorum

bende mobilya sektorunde calısıyorum ne tesaduf evet bu bı tık farklıymıs.Kesinlikle sünger kullanmak istemem eşimde ilerisinde oyun parkı olarak kullanırsın falan dedi rahat edersin yemek fln yaparken iş yaparken diye ama benim pek içime sinmedi zaten takım almayı dusundugum ıcın ama kesınlıkle buyuyen besıklı bırsey almam ama

Kızlar bide aklınızda olsun özellikle ilk bebeği olanlar: biz beşik olayını araştırdık her yeri gezdik. Görüş bebe gibi yerlerde bazı bebek beşikleri altları çekmeceli. Evet aşırı kullanışlı görünsede yan korumaları inanılmaz engin. Cocuk 1 yaşından sonra ayaklandığında Allah korusun baya da yüksek olduğu için biz çok tedirgin olduk ve 3 kademeli beşik tercih ettik.

Haklisin ama benim ilk bebisim oldugu icin okadar hevesim varki bebek odasi yapacagiz cocuk gunduzleri yanimda uyur salona koymayi dusunuyoruz oyuzden kucuk fazla yer kaplamayan birşey istedik yaza kadar yatsa yeter yazin zaten buyumus olacak kendi odasina yatiririm uyudugunda uzun sureli dusunerek zaten kullanisli birsey degil getir gotur yapmim bebegi soguk hasta olmasin diye bunu almayi düşündük

Evet her gittigimizde cocugun haftasi oynuyor herpersembe 2gunluk olurdu artik degisti masallah senin ikizlerin mi olacak yoksa
yokk genlerımde var herkes benden cok bekledı ama tek bebişimiz var :) belki ikincisinde tutar :) babanemın son numaralar ıkız , babamın halasının ikiz annemın 2 dayıoğlununda ikiz cocukları oldu ve daha aralarda gelınlerden falan da var

Takım almak en güzeli aslında ama eşimin seneye tayini çıkacak o yüzden biz takım tercih etmiyoruz. Mobilyada çalışmak iyi en azından herkesin bilmeyeceği konularda joker bilgiler bizde oluyor :))

Canım tabii uzun süreli kullanım düşünmüyorsan al içinde kalmasın :) çok cici görünüyor :)

Nekadar güzel konuya hakimsin
Ayrica Çalişan bayanlari gerçekten takdir ediyorum hem hamile olup hem çalisiyorsunuz masallah ben gerçekten hastaliklı gibiyim hiç halim yok canim yok maşallah size

Haddim olmayarak Sevindim tek olmasina ikiz bebek çok güzel bir duygu ama bakimi gerçekten çok zor ilk bebegine doya doya vakit geçir

benim şu tarz besikler hhosuma gidiyor, ama ne bulurum ne alırım orası muamma

Nekadar güzel konuya hakimsin
Ayrica Çalişan bayanlari gerçekten takdir ediyorum hem hamile olup hem çalisiyorsunuz masallah ben gerçekten hastaliklı gibiyim hiç halim yok canim yok maşallah size
estagfurullah canım eşimde aynı dusuncede emın ol ailem onun ailesi fln hep ıkız bekledıler cok dalga gcerlerdı esımde gelıp bakcaksanız olsun derdı benı dusünuyomus oda masallah canım sağol valla dogum ıznını ippllennn cekıyorum öyle boyle degıl hem ev hem ıs hem hamılelıkkk asırı asırı zorluyo gercekten de Allahtan masa bası bı ısım var ama belimde bi problem var malesef oturmak bıle ezıyet butun gunn artık oyle boyle gıdıyo gunler ıste cok sukur halımıze

aynen canım benım arkadasımda da vardı ama bellı bı zamana kadar ve nereye koycagını sasırsın sonra portatıf katlanan rahatca saklayabılecegın bırsey degıl cunku
ben bu tarz bırsey almayı dusunuyorum sonucta hangı anne yanını alırsan al 6-9 ay en fazla yatabılecek bebek ıcınde. odadan odaya rahatca tasırsın hatta pıknıge uzakta kalan annene bıle benım tercıhım cok buyuk ıhtımal bunlardan yana olacak yatak odamda da cok yer yok zaten Haybe o kadar paraya gerek yok bence hem bunlar 300 tl mı ne sunny baby nın illaa chıcco olmasına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…