2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben genelde internetten indirimleri takıp edıyorum canım magazalarla uyumlu olmayabilir tabi.Ay hayırlısı olsun bu arada yaaa :))) bakalım bizde cuma gıdıcez soyler gösterir inşallah bebişim
Beşiği dün gece internetten aldık. E bebekte satılan tahterevalli markasının 70x130 canım 830 tlye düşmüştü n11de. Eğer düşünürsen en uygun fiyat orda 1200den aşağı satılmıyor dışarıda aynı ürün

güle güle kullan canım.

bende de oldu oysaki hiç bulantı yaşamadım başından beri
bir hafta bulantı mı desem iştah kesilmesimi otarz bişey yaşadım ama şimdi iyiyim
sende düzelirsin üşütmemeye çalış kendini belki oda etkiliyodur

Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?

bana folik asit bitene kadar kullan dedi sonra vitamin yazdı

1. buysa bunun iç ölçüler 60*120 yine dış ölçüler 124 x 67 aman dikkat sonra yatak alırken büyü almayın :) bizde beşikleri ananeler alır o yuzden ben duruyorum suan ama bbek odası duşünüyorum ben yatak odaya da anne yanı kucuk ufak bısey . En önemlisi dolapmıs tüm anneler büyük dolap öneriyor Bende böyle düz beyaz bi beşik istiyorum eşimde acaba park beşik mi asak diyoda kararsızım

Bazı doktorlar 2.5 -3 yıl geçsin diyor bazıları daha erken yapıyor. Hatta feysde SSVD grupları var orada doktor isimlerinin paylaşıldığını duymuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Evet o gruba da baktim hayirlisi siz de mi dusunuyorsunuz?

Son adet tarihi ile bebegin ultrasondaki tutmuyor canim oyuzden seninki saha buyuk olabilir ben arada sanci duyuyorum başkada birşey yok
benimde geç döllenme oldu büyük ihtimal , ateş ölçümü yaptıgım ıcın yumurta ne zaman catladı asagı yukarı bılıyorum yetişti ama benimki 3-4 gün arayı kapattı cok sukur :)

yaa nasıl bısey hıssedıyorsun acaba bende hıssedıyorumda anlamıyorum mu
Pazar gecesi yoğun hissettim mesela. Şu ana dek hissetmedim henüz . Doktorumun baktığı noktada bişey hareket ediyor , kesinlikle gaz değil . Aradaki farkı biliyorum . Hissiyatım kuvvetlidir belki ondandır belki de yıllarca spor yapmanın faydasıdır bu bilemiyorum. Doktorum Muayene esnasında cihazı çok bastırıyor mesela , karın kasların güçlü , batırmam gerekiyor diyor mesela . Bilemiyorum artık . Dr. Hissedebilirsin dedi zAten , ama 20.nci haftadan sonra gümbür gümbür hissedersin dedi. Bu arada benim ki 1 hafta ilerde gidiyor . Ben buradaki bilgilerimi değiştirmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…