Beşiği dün gece internetten aldık. E bebekte satılan tahterevalli markasının 70x130 canım 830 tlye düşmüştü n11de. Eğer düşünürsen en uygun fiyat orda 1200den aşağı satılmıyor dışarıda aynı ürünben genelde internetten indirimleri takıp edıyorum canımmagazalarla uyumlu olmayabilir tabi.Ay hayırlısı olsun bu arada yaaa :))) bakalım bizde cuma gıdıcez soyler gösterir inşallah bebişim
güle güle kullan canım.Beşiği dün gece internetten aldık. E bebekte satılan tahterevalli markasının 70x130 canım 830 tlye düşmüştü n11de. Eğer düşünürsen en uygun fiyat orda 1200den aşağı satılmıyor dışarıda aynı ürün
Mrb arkadaslar ben 2 gündür 12. Haftama girdim midem bulaniyor kusma yok ama midem ağzım da sanki halsizim ve istahim kesildi ki ilk aylar istahim fazlaydi 2 kilo bile aldim simdi yemesem yemek aklima gelmez ilk defa boyle oldum acaba havalardan dolayi mi yoksa bazılarının bu haftalardan sonrami basliyor boyle olan var mi aranizda ?
Merhaba arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız acaba? Bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor, sizler bıraktıniz mi ?
ilk gebeliği olan hanımlar adına sesleniyorum bizde hissetmek istiyoruz yaaa
canım daha size var ben oğlumu 19+2de hissetmiştim bunu 14. haftada hissediyorum
allah nasip ederde ikinci kuzunda sende erken hissedersin
Aynen bende öyle düşünüyorum acaba çocuk tepki veriyorda bizmi anlayamiyoruzyaa nasıl bısey hıssedıyorsun acaba bende hıssedıyorumda anlamıyorum mu
Ya ben sanki hissettim bi kerecik oldu bi daha da öyle hissedemedim değişikti tam yatarken olmuştuilk gebeliği olan hanımlar adına sesleniyorum bizde hissetmek istiyoruz yaaa
İnsallah hepimizinki gecsin bu zor günlerAynen o durumdayim hep bi tiksinti yemek hic yemek istemiyorum midem agzima kadar dolu sanki insallah kisa surer seninde cnm
Beşiği dün gece internetten aldık. E bebekte satılan tahterevalli markasının 70x130 canım 830 tlye düşmüştü n11de. Eğer düşünürsen en uygun fiyat orda 1200den aşağı satılmıyor dışarıda aynı ürün
banada oldu hatta bi kac kereden fazla genelde işte otururken oluyor ama acaba bu o mu dıyorum bılmıyorumYa ben sanki hissettim bi kerecik oldu bi daha da öyle hissedemedim değişikti tam yatarken olmuştu
sen benden de ondesın birde ay ayyAynen bende öyle düşünüyorum acaba çocuk tepki veriyorda bizmi anlayamiyoruznasil birseyki agri gibimi
Son adet tarihi ile bebegin ultrasondaki tutmuyor canim oyuzden seninki saha buyuk olabilir ben arada sanci duyuyorum başkada birşey yoksen benden de ondesın birde ay ayymeraklar meraklar
canım 17. haftada hisseden var drunun dediği tarihe denk geliyorokadar geç mi doktor bi aya hissetmeye başlarsın diyince sevinmiştim
canım 17. haftada hisseden var drunun dediği tarihe denk geliyor
Evet o gruba da baktim hayirlisi siz de mi dusunuyorsunuz?Bazı doktorlar 2.5 -3 yıl geçsin diyor bazıları daha erken yapıyor. Hatta feysde SSVD grupları var orada doktor isimlerinin paylaşıldığını duymuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Gecmis olsun umarim uzun surmez tekrar rahatlarsinizDegil mi bende oyle düşünüyorum benim zaten cok rahatti birden oldu simdide cok kötüydu midem tuzlu kraker yedim bastirdi biraz
benimde geç döllenme oldu büyük ihtimal , ateş ölçümü yaptıgım ıcın yumurta ne zaman catladı asagı yukarı bılıyorum yetişti ama benimki 3-4 gün arayı kapattı cok sukur :)Son adet tarihi ile bebegin ultrasondaki tutmuyor canim oyuzden seninki saha buyuk olabilir ben arada sanci duyuyorum başkada birşey yok
Pazar gecesi yoğun hissettim mesela. Şu ana dek hissetmedim henüz . Doktorumun baktığı noktada bişey hareket ediyor , kesinlikle gaz değil . Aradaki farkı biliyorum . Hissiyatım kuvvetlidir belki ondandır belki de yıllarca spor yapmanın faydasıdır bu bilemiyorum. Doktorum Muayene esnasında cihazı çok bastırıyor mesela , karın kasların güçlü , batırmam gerekiyor diyor mesela . Bilemiyorum artık . Dr. Hissedebilirsin dedi zAten , ama 20.nci haftadan sonra gümbür gümbür hissedersin dedi. Bu arada benim ki 1 hafta ilerde gidiyor . Ben buradaki bilgilerimi değiştirmedim amayaa nasıl bısey hıssedıyorsun acaba bende hıssedıyorumda anlamıyorum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?