Ben 7. Aya kadar yüzmüştüm yüz yüz iyi olurherkes kendi cocugunu yetıstırsın yanı bana bırı ben boyle yapıcam dedıgım halde yok olmaz oyle yap boyle yap oyle olmaz denilince fıttırırım kesin kendı annem olsa bileşimdiden başlıyor malesef gecen denize gittim bi saat girdim girmedim herkes profosor kesıldı neden gitmiştim neden girmişim cok sakıncalıymıs vs vs evet ıhtımalde var ama doktorlar aksıne girin yuzun havuzdan kacının dıyor anlatabilene ilişki içinde neden ilişkiye giriyormusum cocuk yerınden oynarmıs yok degermıs bilmemne doktorum serbest demıs sıkıntı yok demıs bizde herhalde bılıyoruz hamıleyız hayvan gıbı şaapıcak değiliz hoş bunlar en basıtı
2 yaşına gelince tekrar konuşalım =) sebdromdan sonra çok zorlaşıyor işler ayrıca ceza eğitimi doğru değilvalla hanı dıyorlar ya 2 yasında mesela vuruyor cocuk o daha anlamaz , nasıl anlamaz nasıl cocuk valla oyle bır anlıyor oyle bır oynatıyor kı anne babayı elınde muhtesem bı zeka yanı , anlamaz dıyor arkanı donuyorsun gülüyor bıdaha yapıyor.ya ben tlc de 5 iz kızları olan bı program var dbussby aılesı gıpta ettım yanı 5 tane cocuga nasıl egıtım verıyolar severek operek anlatarak. ORda mesela kız kardesler birbirine vuruyor belkı 1 bucuk flndı. Gidiyor ceza kosesıne oturtturuyor anlatıyor kardesınden ozur dılettırıyor oyle oyle cocuk yaptıgının kotu oldugunu anlıyor
İlk aylarda sling sonrası ergonomik kanguru kesinlikle2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
Zararlı değil canım. Ben de yaptıracam . Şu yeni çıkan bakımı deniyeyim diyorum bu sefer (aquafacial)Arkadaşlar hamilelikte cilt bakimi yaptirmak zararlimi herhangi bilgisi olan varmi
Güzel soru.2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
Hamilelikte bilmiyorum sizdede varmi heryerimde herşey çikmaya basladi sivilce degil ama pütürter var hiç birsey yoktu yüzüMde psikolojm bozulduZararlı değil canım. Ben de yaptıracam . Şu yeni çıkan bakımı deniyeyim diyorum bu sefer (aquafacial)
Tek başına çocuk büyütüyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. Yani yakında temizlik, yemek, ev işi yaparken çocuğa bakacak yardım edecek aile ya da akrabanız yoksa takıyorsunuz kangruyu hoop ev süpürelim hoopp yemek yapalım oluyor:)) Hatta tek başına dışarı çıktığımda da bebek arabası yerine kanguru daha kolay oluyor.2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
Çok komik beraber ev süpürmekTek başına çocuk büyütüyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. Yani yakında temizlik, yemek, ev işi yaparken çocuğa bakacak yardım edecek aile ya da akrabanız yoksa takıyorsunuz kangruyu hoop ev süpürelim hoopp yemek yapalım oluyor:)) Hatta tek başına dışarı çıktığımda da bebek arabası yerine kanguru daha kolay oluyor.
Ama mutlaka ergonomik kanguru tercih edin ki hem sizin beliniz ağrımasın hem bebeğinizin omurga yapısı zarar görmesin. Ben momfort baby almıştım şuan daha fazla seçenek var sanırım piyasada. Kızımı 16 kg olana kadar rahat taşıyabildim. Bebekken sizin kokunuzla ten temasıyla sakinleşip uykuya dalabiliyorlar.Çok faydalı bir icat bence :) Eskiden köylerde tarlada çalışan kadın da kumaşı dolayıp takarmış bebeğini...
İlk aylarda sling sonrası ergonomik kanguru kesinlikle
Güzel soru.
Ben kesinlikle almayı düşünmüyorum. Taşıyamam. 3.ncü aydan sonra zaten havalar düzelir, gezmeler başlar. O zaman hayatta Taşıyamam . Bel ağrısı..
En iyisi araba . Eşim taşımak istiyor ama 2 defa öyle taşıyacak diye yazık o masrafa
Oglum 3 yasinda olacak bebis dogana kadar hani olur da yalniz cikmsmiz gerekirse diye pratik olurmus gibi geldi birinin elinden tutar digerini tasirim biraz arastirip dusuneyim sag olun kizlar oneriler icinTek başına çocuk büyütüyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. Yani yakında temizlik, yemek, ev işi yaparken çocuğa bakacak yardım edecek aile ya da akrabanız yoksa takıyorsunuz kangruyu hoop ev süpürelim hoopp yemek yapalım oluyor:)) Hatta tek başına dışarı çıktığımda da bebek arabası yerine kanguru daha kolay oluyor.
Ama mutlaka ergonomik kanguru tercih edin ki hem sizin beliniz ağrımasın hem bebeğinizin omurga yapısı zarar görmesin. Ben momfort baby almıştım şuan daha fazla seçenek var sanırım piyasada. Kızımı 16 kg olana kadar rahat taşıyabildim. Bebekken sizin kokunuzla ten temasıyla sakinleşip uykuya dalabiliyorlar.Çok faydalı bir icat bence :) Eskiden köylerde tarlada çalışan kadın da kumaşı dolayıp takarmış bebeğini...
Oğluşum geliyormus cnmSen saol canm benim bu arada bebis gosterdimi cinsiyetini
Iste bnde anlamadim nasil bir doktor bnde baska bir doktora gidecegim yakin zmnda insallahböle riskli denilip sağlıklı doğanlarda varmış
inş öle olur başka bi doktora daha gözükme şansınız varsa deneyin
ayrıca sizi rahatlatması gerekmiyomu nasıl bi doktormuş o öle
Ben ne olursa olsun bebegimi dinya ya getirecegim o bnm mucizem herseyim herseye hazırım bnDiyelim ki sıvıyı aldırdın ve down çıktı , tedavisi var mı peki ? -Yok.
Ne işe yaradı o halde bu sıvı alımı? Down sendromu için işe yaramadı ben söyleyeyim. Ama bunun dışındaki bazı genetik hastalıkları, akdeniz anemisi gibi bazı kan hastalıkları tespit etmek istiyorsa tamam bişey diyemem.
Aldırmayı düşünmüyorsan da down olduğunu bilerek 9 ayı geçirmek ne kadar zor olsa gerek!
Eğer bebek de kromozomsal ağır bir sıkıntı olsaydı zaten 12-13 haftaya kadar sağlıksız gebelikler kendilliğinden sonlanıyor.
Kaldı ki ikili tarama testi sadece bir risk öngörüsünden ibaret.Bu şekilde yüksek riskli çıkıp da sapa sağlam doğan bebekler var.
O doktor neyin kafasındaki böyle birşeyle dalga geçebiliyor. Yazık ya
Her halükarda doğuracaksan test yaptırma canım. 21. haftada detaylı usg ye mutlaka gir tüm organları inceleniyor ve doğum sırasında oluşabilecek sıkıntılar için önlem alınıyor.
Sağlıkla gelsin meleğin canım.
Bnm inancim sonsuz bebegim gayet iyi onu riske atamam dogurmak istedigim icinde dedigin gibi hic bir test yaptirmayacagimYerinde olsam hiç bişey yaptirmam bana da genetikci düşük olma riski yüksek istersen yapalım ama aldirmayacaksan gerek yok demişti.
Kaç kişi biliyorum böyle deyip sapasağlam çocuk dogurduklarini.sen içini ferah tut
Oy allah uzun omur versin masallah cnm bnm bnde hic birseyi umursamiyorum doguracagim bitnmiB Bonibonlukek
Canım aldırmayacaksan eger sakın kalbini bulandırma arkadasların dediği gibi sağlıklı örnek çok fazl
teyzemin kızına down sendromlu olabilir ve bir bacagı kısa doğabilir demişler teyzem üni den kaçtım çünkü doğracaktım kulagımı tıkadım diyor
Şimdi nisa 4 yaşında çok sağlıklı
Daha ne komik şeyler var bir görsen. Hazır ol geliyorÇok komik beraber ev süpürmekçok heyecanlandim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?