2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 7. Aya kadar yüzmüştüm yüz yüz iyi olur

2 yaşına gelince tekrar konuşalım =) sebdromdan sonra çok zorlaşıyor işler ayrıca ceza eğitimi doğru değil

B Bonibonlukek
Canım aldırmayacaksan eger sakın kalbini bulandırma arkadasların dediği gibi sağlıklı örnek çok fazl
teyzemin kızına down sendromlu olabilir ve bir bacagı kısa doğabilir demişler teyzem üni den kaçtım çünkü doğracaktım kulagımı tıkadım diyor
Şimdi nisa 4 yaşında çok sağlıklı

Kızlar ben oğlumda liteway kullandım baston tarzı sırtı yatıyor ve kolay katlanıyor tekerleklerini değiştirip saklamıştım onu kullanacagım
Bebek magazasında 3 sene kadar çalıştım neredeyse çoğu bebek arabasını test ettim travel sitemler kullanışlı gibi gözüksede çok meşaketli oluyor

Ama olurda tekrar baston tarzı araba olacak olursam pegperogonun bastonunu alırdım benim zamanımda yoktu
Hepsi tek elle gibi gözüKsede ayagınla kapatıyorsun ama peg perego gercekten silkeyrek açılıyor ve çok hafif alacaklara tavsiyemdir

2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?

2. Cocugu olacaklar kanguruyla ilgili ne dusunuyorsunuz pratik v kullanisli olur mu acaba kullanan memnun kalan yada kalmayan var mi?
Güzel soru.
Ben kesinlikle almayı düşünmüyorum. Taşıyamam. 3.ncü aydan sonra zaten havalar düzelir, gezmeler başlar. O zaman hayatta Taşıyamam . Bel ağrısı..
En iyisi araba . Eşim taşımak istiyor ama 2 defa öyle taşıyacak diye yazık o masrafa

Zararlı değil canım. Ben de yaptıracam . Şu yeni çıkan bakımı deniyeyim diyorum bu sefer (aquafacial)
Hamilelikte bilmiyorum sizdede varmi heryerimde herşey çikmaya basladi sivilce degil ama pütürter var hiç birsey yoktu yüzüMde psikolojm bozuldu

Tek başına çocuk büyütüyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. Yani yakında temizlik, yemek, ev işi yaparken çocuğa bakacak yardım edecek aile ya da akrabanız yoksa takıyorsunuz kangruyu hoop ev süpürelim hoopp yemek yapalım oluyor:)) Hatta tek başına dışarı çıktığımda da bebek arabası yerine kanguru daha kolay oluyor.

Ama mutlaka ergonomik kanguru tercih edin ki hem sizin beliniz ağrımasın hem bebeğinizin omurga yapısı zarar görmesin. Ben momfort baby almıştım şuan daha fazla seçenek var sanırım piyasada. Kızımı 16 kg olana kadar rahat taşıyabildim. Bebekken sizin kokunuzla ten temasıyla sakinleşip uykuya dalabiliyorlar.Çok faydalı bir icat bence :) Eskiden köylerde tarlada çalışan kadın da kumaşı dolayıp takarmış bebeğini...

Çok komik beraber ev süpürmek çok heyecanlandim :))

İlk aylarda sling sonrası ergonomik kanguru kesinlikle

Oglum 3 yasinda olacak bebis dogana kadar hani olur da yalniz cikmsmiz gerekirse diye pratik olurmus gibi geldi birinin elinden tutar digerini tasirim biraz arastirip dusuneyim sag olun kizlar oneriler icin

Ben ne olursa olsun bebegimi dinya ya getirecegim o bnm mucizem herseyim herseye hazırım bn

Bnm inancim sonsuz bebegim gayet iyi onu riske atamam dogurmak istedigim icinde dedigin gibi hic bir test yaptirmayacagim

Oy allah uzun omur versin masallah cnm bnm bnde hic birseyi umursamiyorum doguracagim bitnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…