2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İkili 75tl en yuksek 100duydum ama o doktor yanlismi anladiki acaba ikili taramayi ayri tiliyi sordunu falan mi zannetti:dua:
Yok yok doktorum kendisi yapmıyordu radyoloji yapacak muhasebeye fiyat sorun ben bilmiyorum dedi hatta kağıda da yazdı ikili testin tıptaki adını öyle sordum

Kizlar 16 20 hafta arasi uclu dortlu tarama testi icin devlet hastanesine kadin doguma sira alsam yaparlarmi acaba yoksa nerden aliniyo o testler icin sira

Kizlar 16 20 hafta arasi uclu dortlu tarama testi icin devlet hastanesine kadin doguma sira alsam yaparlarmi acaba yoksa nerden aliniyo o testler icin sira
İkili testi yaptırınca bunlara gerek yok diyorlar genelde yaptırmayacağım sanırım ben, direk 20. Hafta sonrası ayrıntılı ultrasonu beklerim tamamdır

Ya kızlar ben çok kötüyüm :( evimde 2 tane kedi var onları okadar çok seviyorum ki anlatamam. Ama çalıştığım icin ve ev işlerine yetişemediğim için evde çok fazla tüy oluyor :( bazen çok zorlanıyorum topak topak tüyler oluşmuş oluyo ve bebekli bir evde sağlıklı olmayacaktır eminim.. annem ısrarla onları sahiplendirmem gerektiğini söylüyor ben de çok zor bir karar alarak kuzenime vermeye karar verdim.. en azından onun çok iyi bakacağından eminim kendisinin de bir kedisi var.. ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum bütün gündür halbuki sürekli görme ve haber alma imkanım varken :( onlar da bi nevi evlatlarım olmuştu Allahım ne kötü birşey :cry::cry::cry: sizin var mı evcil hayvanınız?

Bugun kontrolumuz vardi sukur iyiymis minnosum keyfi yerinde yatiyordu pek kiprasmadi ki net cinsiyet gorelim ama yine buyuk ihtimal erkek dedi:emir_bebek: doktorum sukur ense ve burun yapisi guzel dedi 2li test yaptirmadik saglikla gelsin insallah hepimizin kuzusu,kan ilaci kalsiyum ve magnezyum verdi ben de bu suya katilan ilaclardan nefret ediyorum nasil icicem acaba ya :(

Ya kızlar ben çok kötüyüm :KK43: evimde 2 tane kedi var onları okadar çok seviyorum ki anlatamam. Ama çalıştığım icin ve ev işlerine yetişemediğim için evde çok fazla tüy oluyor :KK43: bazen çok zorlanıyorum topak topak tüyler oluşmuş oluyo ve bebekli bir evde sağlıklı olmayacaktır eminim.. annem ısrarla onları sahiplendirmem gerektiğini söylüyor ben de çok zor bir karar alarak kuzenime vermeye karar verdim.. en azından onun çok iyi bakacağından eminim kendisinin de bir kedisi var.. ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum bütün gündür halbuki sürekli görme ve haber alma imkanım varken :KK43: onlar da bi nevi evlatlarım olmuştu Allahım ne kötü birşey :cry::cry::cry: sizin var mı evcil hayvanınız?
Benim de muhabbet kuşum var surekli gelmek istiyor elime başıma konmak istiyor ama almıyorum dokunmuyorum tabi kedi farklı kafese koyamazsın bence doğru karar vermişsin tokso test yaptırdın mı gebelikte kediler biraz tehlikeli olabiliyormuş mikrobik açıdan. Yine de insan çok alışıyor yokluğunda sanki çok sevdiğin ailenden biri gitmiş gibi ama bebişler için fedakârlık gerekli

Benim de muhabbet kuşum var surekli gelmek istiyor elime başıma konmak istiyor ama almıyorum dokunmuyorum tabi kedi farklı kafese koyamazsın bence doğru karar vermişsin tokso test yaptırdın mı gebelikte kediler biraz tehlikeli olabiliyormuş mikrobik açıdan. Yine de insan çok alışıyor yokluğunda sanki çok sevdiğin ailenden biri gitmiş gibi ama bebişler için fedakârlık gerekli
Yaptırdım canım temiz çıktı kedilerim zaten ev kedisi aşıları vs tam bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama eve girince onları göremeyecek olmak çok kötü bir his.. tabi güvende olduklarını ve değer gördüklerini bilmek tek avuntum olacak.. günümüzde artan hayvana şiddet olaylarından ötürü tanımadığım birilerine asla vermem zaten ama işte dedim ya evlat gibi oluyolar :( bebeğimin sağlıklı ortamda yetişebilmesi icin buna mecburum o bebek yarın emekleyecek yerlerde dolanacak tüylerle olmaz :(

Dogrudur canim
Eşim bayan doktor istedi icin biz başkasina bakmadik zümrüt hanima gittik bikere begenmedik deva hanim cana yakin ilgili geldi

:)
Benim eşim de bayan olmak zorunda diye diretmişti inan ama sonra bi sıkıntı yaşadık, mecburen Yunus beye gittik; arkadaşlarımızın çoğu da Yunus beye gittiği için eşime kızdılar saçmalama falan dediler, böylece o da kabul etti gelmeyi ama şimdi doktoru o da sevdi :)
İkili tarama testi sonucun nasil geldi kuzum

Normal çıktı canım. Bi sıkıntı yok dedi. Ense ölçüsüne de 1 dedi.

:)
Benim eşim de bayan olmak zorunda diye diretmişti inan ama sonra bi sıkıntı yaşadık, mecburen Yunus beye gittik; arkadaşlarımızın çoğu da Yunus beye gittiği için eşime kızdılar saçmalama falan dediler, böylece o da kabul etti gelmeyi ama şimdi doktoru o da sevdi :)

Normal çıktı canım. Bi sıkıntı yok dedi. Ense ölçüsüne de 1 dedi.
Doktorun telefon numarasini falan verdimi herhangi bi sorun sikintida kafana takilan birşey olursa araya bilirsin diye??:KK70:

Ya kızlar ben çok kötüyüm :KK43: evimde 2 tane kedi var onları okadar çok seviyorum ki anlatamam. Ama çalıştığım icin ve ev işlerine yetişemediğim için evde çok fazla tüy oluyor :KK43: bazen çok zorlanıyorum topak topak tüyler oluşmuş oluyo ve bebekli bir evde sağlıklı olmayacaktır eminim.. annem ısrarla onları sahiplendirmem gerektiğini söylüyor ben de çok zor bir karar alarak kuzenime vermeye karar verdim.. en azından onun çok iyi bakacağından eminim kendisinin de bir kedisi var.. ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum bütün gündür halbuki sürekli görme ve haber alma imkanım varken :KK43: onlar da bi nevi evlatlarım olmuştu Allahım ne kötü birşey :cry::cry::cry: sizin var mı evcil hayvanınız?
Evcil hayvanimiz yok kuzum ayni evde yaşamaya karşiyim ben ama okadar cok seviyorum ki hayvanlari sokakta bile görsem içim gidiyor şuan dokunmuyorum hamilelikte bi sıkıntı çikmamasi için kendini üzme gôrüntülü arar görursun her firsatta gidersin emin ol alişacaksindir bu duruma bebegin doguncada tamamen bu hissiyatin gececektir. Bütün dünyan bebegin olacak aglayip bebişi şimdiden rahatsiz etme kuzum

Canim benim doktorum direk devlet arastirma hastanesinde bi doktora yonlendirdi adam cok iyiymis zaten ismi bilindik biri. Once kadin doguma git ve orda ayrintiliya randevu istedigini soyle dedi. 1 2hafta sonraya yer veriyolar ona gore ayarla dedi. Hastaneye sordum merak tan 400dedi ayrintiliya. İkiliye 100lira vermistim ben
Canım. Kime yönlendirdi doktorun

Merhaba arkadaşlar alakasız olacak ama size bir sorum olacak. İkinci bebisine hamile olan anneler ilk çocuklarınizda kullandığınız kullanıyor olduğunuz oto koltuğu tavsiyeniz var mi? Oglum 3,5 yaşında oto koltuğu almayi düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyorum ❤️
Kızımda Heyner Capsula almıştık ama büyüyünce oturmadı içinde . 1.5- 2 yaşından sonra oturmadı o yüzden eşim kaldırdı. Kızım bayağı hareketli öyle kemerle oturacak bir çocuk değil maalesef. O yüzden hala arka koltukta birlikte oturuyoruz.
Ama memnundum şükür. İsofixli ve ADAC güvenlik testlerine girmiş bir üründü fiyatı 1000 lira civarı.

Benimde sincabın vardı ben orman ve su işleri bakanlığına teslim ettim iki gözüm iki çeşme seni çok iyi anlıyorum adı ayşoydu kızımın bir rehabilitasyon süreci geçirdikten sonra ankarada milli parkalara bırakıldı whatsap üzerinden izledim o anı bak suan sana yazarken bile ağlıyorum ama en azından iyi olduklarını ve iyi bakılcaklarını biliyorsun bizimki tamamen hormonel bir durum

Devlette detayli ultrason yok ne yazikki onlarda özele yolluyo
Var canım olmaz mı ama her hastanede yok o yüzden yoğun oluyor, İstanbul’da benim bildiğim Zeynep kamil kadın Doğum da var, Bakırköy Sadi konuk da var, Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde var, tuzla da falan varmış çoğaltılabilir benim bildiklerim bunlardı

Back
X