2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İkili teste de 400 istedi özel vermeyip devlette yaptırdım o yüzden ayrıntılı ultrasonu sormaya cesaretim yok :KK70:
Canim benim doktorum direk devlet arastirma hastanesinde bi doktora yonlendirdi adam cok iyiymis zaten ismi bilindik biri. Once kadin doguma git ve orda ayrintiliya randevu istedigini soyle dedi. 1 2hafta sonraya yer veriyolar ona gore ayarla dedi. Hastaneye sordum merak tan 400dedi ayrintiliya. İkiliye 100lira vermistim ben

Canim benim doktorum direk devlet arastirma hastanesinde bi doktora yonlendirdi adam cok iyiymis zaten ismi bilindik biri. Once kadin doguma git ve orda ayrintiliya randevu istedigini soyle dedi. 1 2hafta sonraya yer veriyolar ona gore ayarla dedi. Hastaneye sordum merak tan 400dedi ayrintiliya. İkiliye 100lira vermistim ben
Tamam canım sağol bende 2 haftaya kadar yeniden randevu alıp gideyim bi sorarım kendileri mi veriyor biz mi alıyoruz randevuyu diye

Kızlar benim bebiste cinsiyeti net belli oldu, hiç yormadi bizi hemen açtı ayaklarını kız olacak:)
Belim çok ağrıyordu doktor kas açılması normal dedi.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin :nazar: Benim de belim ve kasıklarım ağrıyor ara ara. Rahim genişlediği için sanırım :KK64:

Kizlarrr biseyi anlamadım. Ayrintili ultrason icin özel dr a gittiğimiz zaman ekstra para mi oduyoruz muane ücreti dışında?
Beb medical e diyorum işleyiş bu şekild e mi acaba? Dr um bana bise soylemedi

Ayrıntılı ultrasonlari doktorlarımız yapmıyor tabi perinatalog unvanı varsa belki yapıyordur genelde radyoloji uzmanları yapıyor bulunduğun hastanenin 3d yada 4d renkli doppler varsa hastanende belirli bir fiyata radyoloji uzmanına sıra alıp giriyorsun. Devlette ise yine farklı bi doktora gözüküyorsun.eger hastanlar de yoksa bu alanda radyoloji merkezleri var sadece ultrasonografik çekimler yapan bi merkez oralara gidiyorsun
Kizlarrr biseyi anlamadım. Ayrintili ultrason icin özel dr a gittiğimiz zaman ekstra para mi oduyoruz muane ücreti dışında?
Beb medical e diyorum işleyiş bu şekild e mi acaba? Dr um bana bise soylemedi

Rastgele şuan açık olan radyoloji merkezlerinden birini aradım, doktorum nereyi önerir bilmiyorum ama 250 tl dedi abi yine idare eder bi fiyat mis :KK70:
Bence de yaptırılır yani bende baktım biraz forum sitelerinde de ayrıntılı ultrason için devlette sıra bulmak çok zor oluyormuş, böyle bi yerde yaptırılabilir o zaman

400 500tlmi ayrintili ultrason :KK71::KK71:
İkili test için 400 istemişti kontrole gittiğim özel hastane yaptırmadım orada devlette yaptırdım, şimdi ayrıntılı ultrasonu sormaya korkuyorum 500 derler kesin, o yüzden önlemimi alıp Devlet hastanesinden sıramı almam gerek :)

Canım dr um bana 20 haftada gelmemj söyledi sadece. Olmadi bi sorayim detayli
Ayrıntılı ultrasonlari doktorlarımız yapmıyor tabi perinatalog unvanı varsa belki yapıyordur genelde radyoloji uzmanları yapıyor bulunduğun hastanenin 3d yada 4d renkli doppler varsa hastanende belirli bir fiyata radyoloji uzmanına sıra alıp giriyorsun. Devlette ise yine farklı bi doktora gözüküyorsun.eger hastanlar de yoksa bu alanda radyoloji merkezleri var sadece ultrasonografik çekimler yapan bi merkez oralara gidiyorsun

Evet Evet banada dedi doktorum ben ilçede oturuyorum bursaya gidip kadın doğuma sıra alıp ordan da perinatalog da sıra bulmam gerekir ki çok kalabalık bulunmaz dedi
Bence de yaptırılır yani bende baktım biraz forum sitelerinde de ayrıntılı ultrason için devlette sıra bulmak çok zor oluyormuş, böyle bi yerde yaptırılabilir o zaman

İkili test için 400 istemişti kontrole gittiğim özel hastane yaptırmadım orada devlette yaptırdım, şimdi ayrıntılı ultrasonu sormaya korkuyorum 500 derler kesin, o yüzden önlemimi alıp Devlet hastanesinden sıramı almam gerek :)
İkili 75tl en yuksek 100duydum ama o doktor yanlismi anladiki acaba ikili taramayi ayri tiliyi sordunu falan mi zannetti:dua:

Back
X