2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende bulabilsem gidicem de yok yok randevu yok D: bıtane buldum benım kendı randevumdan 4 gun once :KK70: na anlamı kaldı :KK70:
Benim randevuya daha var 10 Ağustos’ta o yüzden alıyım dedim göstermese bile cinsiyetini minnakımı görürüm bi bakarım napıyormuş içeri de :halay:

Öyle tabi ki evlat evlattır ama ne yalan söyleyim benim gönlümden hep ilk çocuğum kız olsa ya diye geçiyordu :KK23:
Kız olsa da erkek olsa da isimlerini düşündük karar verdik, odasının rengide ikisinde de aynı olacak sarı gri, kıyafetler de sadece kız çocuklarının ki biraz daha süslü oluyor gösterişli şeyler falan cinsiyet belli olsa da bişiyler alsam diye düşünüyorum:)

Benim randevuya daha var 10 Ağustos’ta o yüzden alıyım dedim göstermese bile cinsiyetini minnakımı görürüm bi bakarım napıyormuş içeri de :halay:
ay bende buldum şansıma rastgele bı doktoru sectım, benımde 11 agustos normalde 30 una buldum :D ya napıcam sımdı ılk gittiğimde ne dicem sen tecrubelısın hem özel hem devletten :D

Hayırlı olsun canım ismiyle büyüsün ikra maşallah benim eşimde bu isimde tutturdu ikra diye seviyor resmen tabi ben karar vermediğim için bir şey de diyemiyor resmen
İkra ismi benim kulağıma cok guzel geliyor biz ailecek sevdik insallah sizde bi isimde ortak karar verirsiniz aslinda ikranin yanina senin isteyecegin bi isimde olabilir orn. Ikranaz , ikranur ikragül

ay bende buldum şansıma rastgele bı doktoru sectım, benımde 11 agustos normalde 30 una buldum :KK70: ya napıcam sımdı ılk gittiğimde ne dicem sen tecrubelısın hem özel hem devletten :KK70:
Kontrol için geldim diyeceğim ben, bi de karaciğer enzimlerim için test isteyeceğim, canım zaten neden geldin demiyor ki hamileyim diyorsun direk son adet tarihini sorup hazırlan paravan arkasında bakalım bebişe diyor o kadar

Daha ayrıntılı ultrasonlara çok var ama onun randevusu ayrı mı oluyor yoksa ikili testte ki gibi kadın Doğum mu yönlendiriyor bizi

B
Belli değil göstermedi bizim ki inanılmaz bır sekılde kitledi bacakları gercekten öğrenemedik :KK70:
Benimki de aynı ya :olamaz: doktorum bir ay sonra gel dedi merak ediyorum iki hafta sonra baska bi doktora mi gitsem bi de sadece cinsiyet için diye dusunuyorum :D

Birde hamile bir yakınım var, geçen beni aramıştı nasılsın diye, kötü rüya görmüş anlatmak istememiş ama bugün denk gelince anlattı, kendime dikkat edeyim diye. Rüyasında benim bebeğin düştüğünü ona soyledigimi görmüş, hamilelerin rüyası tutar derler ama hayrolsun inşallah , Allah herkese sağlıkla kavustursun

Merhaba arkadaşlar alakasız olacak ama size bir sorum olacak. İkinci bebisine hamile olan anneler ilk çocuklarınizda kullandığınız kullanıyor olduğunuz oto koltuğu tavsiyeniz var mi? Oglum 3,5 yaşında oto koltuğu almayi düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyorum ❤️

@Katrina_ canım çok geçmiş olsun. bende progestan kullanıyorum. ilacım bitince bırakalım dedi doktorum. 15.haftama girdim çok şükür.

çok korkuyorum bu kanama olayından bazen rüyama giriyor. inşallah ilacı bırakınca kanamalarımız olmaz.
Ben 8.haftadan beri kullaniyorum son muayenemde doktor kutu bitince kullanma artik demisti. Bi haftadir kullanmiodum.16.haftam bitti dun leke geldi iste. Ama coraspinden de tetiklenio olabilir benim. Bi hafta ara verelim dedi. Coraspine. Progestana tekrar basladik. Bakalim ne olacak.

Kontrol için geldim diyeceğim ben, bi de karaciğer enzimlerim için test isteyeceğim, canım zaten neden geldin demiyor ki hamileyim diyorsun direk son adet tarihini sorup hazırlan paravan arkasında bakalım bebişe diyor o kadar
tamam kontrole geldım dıyecegım okey hadı bakalım heyecanlandım sımcık :D

B

Benimki de aynı ya :olamaz: doktorum bir ay sonra gel dedi merak ediyorum iki hafta sonra baska bi doktora mi gitsem bi de sadece cinsiyet için diye dusunuyorum :KK70:
aramızda kalsın aman kımse duymasıınnn :D :D :D ben 30 una randevu aldım bıle :D eşime soylemeyeceğim gizli gideceğim belkim sürpriz yaparım ona :D

Daha ayrıntılı ultrasonlara çok var ama onun randevusu ayrı mı oluyor yoksa ikili testte ki gibi kadın Doğum mu yönlendiriyor bizi
ya benım doktorum özel bi radyolojı merkezıne gondereceğim dedi ona gerek var mı bılmıyorum acıkcası 4d baya ılerı tek. onlar, ama hastanede aynı zamanda 3d doppler de var ordada radyolojı uzmanı bakıyorumus 65 tl imiş. Ötekiler cok pahalı dıye biliyorum. DEvlette eğer varsa egitim araştırmada perinatologa yönlendiriyor ama ona da sıra bulmak cok zor.MEsela koskoca bursada tek bır hastanede vardoğuma anca bulursun dedı doktor.

ya benım doktorum özel bi radyolojı merkezıne gondereceğim dedi ona gerek var mı bılmıyorum acıkcası 4d baya ılerı tek. onlar, ama hastanede aynı zamanda 3d doppler de var ordada radyolojı uzmanı bakıyorumus 65 tl imiş. Ötekiler cok pahalı dıye biliyorum. DEvlette eğer varsa egitim araştırmada perinatologa yönlendiriyor ama ona da sıra bulmak cok zor.MEsela koskoca bursada tek bır hastanede vardoğuma anca bulursun dedı doktor.
65 lira bişiy değil valla, mesela ben ikili test için kendim randevu almadım 9. Haftada devlete gitmiştim kontrol için direk kendileri yazdı randevuyu elime verdiler, ayrıntılı da eğer öyle olacaksa benim şimdiden 17.18. Haftalara randevu almam gerekir ki ancak yetişir diye düşündüm ondan sordum, gittiğim özel hastanede de muayene ücretleri normal sayılır belki ortalamanın altında bile sayılır(90 tl muaneye ücreti) ama tahlilleri gereksiz pahalı yapıyor ayrıntılı ultrasonu 500 den aşağı yapmaz sanmıyorum

65 lira bişiy değil valla, mesela ben ikili test için kendim randevu almadım 9. Haftada devlete gitmiştim kontrol için direk kendileri yazdı randevuyu elime verdiler, ayrıntılı da eğer öyle olacaksa benim şimdiden 17.18. Haftalara randevu almam gerekir ki ancak yetişir diye düşündüm ondan sordum, gittiğim özel hastanede de muayene ücretleri normal sayılır belki ortalamanın altında bile sayılır(90 tl muaneye ücreti) ama tahlilleri gereksiz pahalı yapıyor ayrıntılı ultrasonu 500 den aşağı yapmaz sanmıyorum
Benimde muayene ücretim 85 tl gayet normal ama testlerde uygun bu rubella toksoplazmayi idrari 55 tl idi. Ama ayrıntılı 3d ve 4d ayrılıyomus işte 400 500 ler vermeye gerek yok bencede bakalım

Benimde muayene ücretim 85 tl gayet normal ama testlerde uygun bu rubella toksoplazmayi idrari 55 tl idi. Ama ayrıntılı 3d ve 4d ayrılıyomus işte 400 500 ler vermeye gerek yok bencede bakalım
İkili teste de 400 istedi özel vermeyip devlette yaptırdım o yüzden ayrıntılı ultrasonu sormaya cesaretim yok :KK70:

Back
X