Benim burnum hamileliğimden beri hep tıkalı ve kanama da oluyor canım hamılelıkte kan artısının fazla olmasından oluyormus. Birsey yoktur inşallahKızlar merhaba biraz önce uyandım ve burnum kanıyor..doktoruna ulaşamadım...internetten baktım normal diyor...burnu kanayan oldu mu ne yaptınız acil yardım....
Of az önce ne kızdım eşime. Beceriksizdir , bişey yaptırmam . Eldiven taktım eti Marine ediyorum , sözde o yapacaktı. Baharatı katmasını rica ettim, yaptı . Açık bıraktı kavanozu dibimde gitti . Elimi yıkıyorum , su giriyor içine . Seslendim gel diye . AmannnnnBenim eşimde gecen ay bana garip garip davranıyordu. Sanırım bizden eski enerjiyi bekleyip alamadıkları için farkında olmadan psikolojileri bozuluyor onlarında. Yokmuş gibi davran ben öyle davrandım düzeldi. Düşün ev işine yardım eden yemeğime yardım eden adam gitti yerine başka biri geldi. Bana dio ki temizliği bana yaptırıyorsun (temizlik dediği ev süpürme wc yıkama) sanki bana dip köşe ev temizliyor. Ben de dedim ki senle ben aynı saatte işten eve geliyor sen haftanın iki günü izinlisin ben bir günü. Sen erkeksin benden güçlüsün üstüne bide ben hamileyim. Utanman lazım şu lafları ederken dedim. Ayrı yattım konuşmadım yokmuş gibi davrandım değil ev temizliği yemek bile yapmadım. Sanıyor iki bişeye yardım edince onun sayesinde ev düzene girdi yemekler pişti. Yok öyle bir şey. Destek olacaklarsa olsunlar köstek olmalarına izin veremeyiz
Teşekkür ederim doktoruna ulaştım..o da normal deri..ilk defa olunca tedirgin oluyor insanBenim burnum hamileliğimden beri hep tıkalı ve kanama da oluyor canım hamılelıkte kan artısının fazla olmasından oluyormus. Birsey yoktur inşallah
Çok teşekkürler..epey korktum sabah..hem doktorum hem sizlerin sayesinde rahatladımNormal canım korkma kan basıncından dolayı oluyor. Panikleme burnuna pamuk tıka
Oyleler valla.benimki soylemeyle her seyi yapar.. ama dedigin gibi.cekmeceden bisey ver derim.verir acik birakir giderOf az önce ne kızdım eşime. Beceriksizdir , bişey yaptırmam . Eldiven taktım eti Marine ediyorum , sözde o yapacaktı. Baharatı katmasını rica ettim, yaptı . Açık bıraktı kavanozu dibimde gitti . Elimi yıkıyorum , su giriyor içine . Seslendim gel diye . Amannnnn
Şimdi Bu zamanlar alıştırma kursu dedim . Şimdiden böyle yapacaksan, çocuğu kapıdan görür parayı bırakır gidersin dedim . Oldu canım 2 pışpış yapacan adın babaya çıkacak . Öyle baba mı olur...... Ben bel ağrıma rağmen oturmuyorum. Sen.....
Saat tutmuş 10dk.konuşmuşum
Bi baktım gülüyor
Hayır öff lüyor ya. Bunu duyacağıma sürünerek giderim alırım alacağımı. Kızınca da tamam tamam aşkım haklısınlar. Tembellllll. Yetiştirende kabahat. Dedim Geçen annesine vallahi.Oyleler valla.benimki soylemeyle her seyi yapar.. ama dedigin gibi.cekmeceden bisey ver derim.verir acik birakir gidercamasirlari makineden cikarir.kapagi acik birakir
Benim kayinvalidem hep calismis.aliskinlar cocuklari amaHayır öff lüyor ya. Bunu duyacağıma sürünerek giderim alırım alacağımı. Kızınca da tamam tamam aşkım haklısınlar. Tembellllll. Yetiştirende kabahat. Dedim Geçen annesine vallahi.
Kızım o zamanlar ben iş yapmıyordum ki onlar da yapsın öğrensin. Olmaz ama ne oldum değil ne olacam diycen
Chicco next to me oneririm. Ilk 6 ay rahatlikla kullanabilirsiniz sonra besige gecmesi gerekir bebegin. Ama ilk 6 ay sizin icinde bebek icinde cok konforlu olur. Emzirmek cok daha kolay oluyor geceleri hem bebekte annenin yaninda oldugunu bildiginden daha az huzursuz oluyor.Herkese merhabaaa!!
Gerçekten de herkes nerelerde böyle? Ne kadar az yazan var..Archpa ne güzel şeyler paylaşmışsın, hepsini okudum tek tek..
hatırlar mısınız bilmem geçen haftalarda bebeği hissedemiyorum diye yakınıyordum.. 19+2 gibi hissetmeye başladımSırt üstü yatıyorum, elimi karnıma koyuyorum hemen bi pıt yapıyor :) Babası da elini koyuyor, o da hissediyor artık Tatlı yiyince özellikle otururken falan dönüp duruyor ya da çok acıkınca çok hareket ediyor:)
Gerçekten hissettikten sonra olay bi başka oluyormuş.. Artık daha çok anlıyor insan karnında bi bebek olduğunu.
Bu arada biz bebek arabasını almıştık bayram tatilinden önce zamlanır diye. Onun haticinde zıbın, bi kaç elbise, emzik, örtü vs vs aldık bi kaç şeyler. Yazlıktan dönünce almaya devam edicez. Öncelik şimdilik bebek odası, dönünce onu halledelim diyoruz, bi de anne yanı beşik alacağız, tavsiyeniz var mı?
Saat tutma gibi cin fikirler yerine eşine yardımcı olmaya çalışsın o aklı ve enerjiyi harcayacağı şey bu olmalıOf az önce ne kızdım eşime. Beceriksizdir , bişey yaptırmam . Eldiven taktım eti Marine ediyorum , sözde o yapacaktı. Baharatı katmasını rica ettim, yaptı . Açık bıraktı kavanozu dibimde gitti . Elimi yıkıyorum , su giriyor içine . Seslendim gel diye . Amannnnn
Şimdi Bu zamanlar alıştırma kursu dedim . Şimdiden böyle yapacaksan, çocuğu kapıdan görür parayı bırakır gidersin dedim . Oldu canım 2 pışpış yapacan adın babaya çıkacak . Öyle baba mı olur...... Ben bel ağrıma rağmen oturmuyorum. Sen.....
Saat tutmuş 10dk.konuşmuşum
Bi baktım gülüyor
Canım benimki de acıkınca hareket ediyor yaa yazık :)) Biz de bebek arabasını hamilelikten önce almıştık 1650 liraydı şimdi 2600 olmuş. Çok ii yapmışsınız her şeye zam geldi dolar arttığı için. Anne yanı chicconun beğeniyorum. Fiyatlar yüksek benim yatak odamda yer olduğu için beşiği yanıma kurduk zaten :))) Anne yanı özellikle ilk 2-3 ay çok kullanışlı aslında ama keşke biraz daha uygun olsaydıHerkese merhabaaa!!
Gerçekten de herkes nerelerde böyle? Ne kadar az yazan var..Archpa ne güzel şeyler paylaşmışsın, hepsini okudum tek tek..
hatırlar mısınız bilmem geçen haftalarda bebeği hissedemiyorum diye yakınıyordum.. 19+2 gibi hissetmeye başladımSırt üstü yatıyorum, elimi karnıma koyuyorum hemen bi pıt yapıyor :) Babası da elini koyuyor, o da hissediyor artık Tatlı yiyince özellikle otururken falan dönüp duruyor ya da çok acıkınca çok hareket ediyor:)
Gerçekten hissettikten sonra olay bi başka oluyormuş.. Artık daha çok anlıyor insan karnında bi bebek olduğunu.
Bu arada biz bebek arabasını almıştık bayram tatilinden önce zamlanır diye. Onun haticinde zıbın, bi kaç elbise, emzik, örtü vs vs aldık bi kaç şeyler. Yazlıktan dönünce almaya devam edicez. Öncelik şimdilik bebek odası, dönünce onu halledelim diyoruz, bi de anne yanı beşik alacağız, tavsiyeniz var mı?
Canım eğer tahterevalliyse n11de bizim aldığımız satıcıdan alabilirsin daha uygun fiyatı. Kararın bu yönde olursa söyle ben sana satıcı linki atarımÇok güzel açıklamışsin canım güle güle kullanın
Ben karar veremedim e bebekte senin aldığın beşiğe benzer beşiğe baktım hoşuma gittim daha karar veremedim
Calsiyum eksikliği canım. Ben de fenayım. Bir Dr yazdı. Almadım. Benim dr pazartesi soracam öyle kullanmaya başlayacapımKızlar sağ kasığımdan bacağıma ağrı vuruyor sizce sebebi nedir?
Kramp olabilir mi?
Kaşıntı karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyor olabilir canım aksatma muhakkak görün hatta gebelik kolestazı diye arattırabilirsin inşaallah değildir ama öyle olsa bile en azından erken teşhis olmuş olurKızlar merhaba. Yaz telaşı oglus evde giremedim pek.
Ben 2haftadir kizimi hissetmeye başladım. Yalnız akşam 6 7 den sonra hareketlenmeye başlıyor. Onun harici gündüz pek hareketli değil. Gececi mi olacak nedir.
Bir de sıkıntım var kızlar. Her hafta birşey cikiyor. Bu seferde dizlerimden aşağı kaşıntı yaşıyorum. Akşam saatleri başlıyor. Kası kaşı kanatiyorum. Uykumdan kaldırıyor beni. Delirtiyor şuan bile. Buz koyuyorum. Soğuk kompleks yapıyorum napim.
2haftadir var.bu resmen. Nasıl geçecek bilmiyorum ama kafayı yediricek bana.
Kaşıntıdan once de kahvaltı yapmadan once ya da acikinxa böyle.bi halsizlik kotulenme yaşıyordum. Şükür o bari geçti. Çok şükür.
Kaşıntı karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyor olabilir canım aksatma muhakkak görün hatta gebelik kolestazı diye arattırabilirsin inşaallah değildir ama öyle olsa bile en azından erken teşhis olmuş olur
Sağol canım cevap verdiğin için .Calsiyum eksikliği canım. Ben de fenayım. Bir Dr yazdı. Almadım. Benim dr pazartesi soracam öyle kullanmaya başlayacapım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?