2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canim nerelerdesin hic gorunmuyosun bayadir goremiyorum seni @CANIM AZRAM rabbim el şafi isminin yuzu suyu hurmetine yegenine sifa versin tez zamanda iyilessin insallah
:) Bayram tatiline çıktık canım ayın 19unda. Esim yıllık iznini kullandi. 1 hafta eşimin ailesinde 1 hafta benim ailemde kaldık. Sonra izni 6 gun uzatti esim. Antalyadan Vana kadar arabamizla begendigimiz illerde 1 gun konaklaya konaklaya dün geldik. :) Antalya,Mersin,Adana,Osmaniye, Nevşehir,Kayseri,Gaziantep,Şanlıurfa,Batman-hasankeyf,Bitlis. :) Buralarda müzeler tarihi yerler, doğa vs ne varsa sabahtan akşama kadar gezip diğer ile geçe geçe geldik. :))) 5 aylık hamile halimle. Maşallah turp gibiyim:))) Hem Aileler, hem deniz, hem bu şekilde gezi cok guzel oldu acayip enerji doldum. :)) Yola çıkarken 54 kiloydum 20 gün önce. 57 olmuşum şimdi. Bebiş yolda büyüdü. :))) En başta 51 kiloydum toplamda 6 kilo almis oldum. Boy 1.76, kollar bacaklar ayni kaldi bende. Karnim büyüdü sadece. Çok rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah böyle devam eder hepimizin. Sizler de iyisiniz inşallah? :)

Kızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptı Allah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
Allahım ailesine bağışlasın canım ya üzüldüm annesi ne kadar kötüdür şimdi. Allahım ailesine sabır yavruya şifa versin inşallah

Gezi programı izler gibi okudum yazını :)
Masaallah diyeyim ben hamile olmasam bile bu tempoyu gosteremezdim.
İnsaallah hep böyle olursun.

Benim de oldu iki gün önce.
Doktor cinsel ilişkiden bir süre uzak dur istirahat et dedi. Bir de tedbiren progestan verdi ama almadım kesilince.

Maşallah sana ve Bebişine Mersin benim memleketim ne güzel gezmissin

Gezi programı izler gibi okudum yazını :)
Masaallah diyeyim ben hamile olmasam bile bu tempoyu gosteremezdim.
İnsaallah hep böyle olursun.
Teşekkür ederim. :) Ben günde bir yere bile zor giderdim. Hamilelikten önce. Bu enerji hamilelikle geldi bana da.

Maşallah sana ve Bebişine Mersin benim memleketim ne güzel gezmissin
Tesekkurler. :) Merkezde polisevinde kaldik. Gezilecek yerler daha cok Tarsusta idi. Eshabı kehf mağarası ve camii, taşkuyu mağarası, tarsus şelalesi, kubatpaşa medresesi, ulu camı, kırkkaşık bedesteni, makamı danyal cami ve hz. Danyal peygamberin kabri.. Bunları bir günde gezdik, hepsi çok etkileyici ve güzeldi.

Bol bol limon sık bogazına bırde zencefıllı balda ıyı gelıyor gecmiş olsun ❣
Balli ılık süt, bol c vitamini(mandalin de cikmis bazi pazarlarda) ve gunde 2 bardak ihlamur,limon,bal karisimi icerek gecirmistim canim ben. Cok agrim oldugunda parol almistim bir kere.

Kızlar sağ olun, yarın zencefil falan alıp yapiyim dediklerinizi

Kızlar ayva ile alakalı yazıyı okuyunca aklıma geldi. Size çok önemli bir bilgi belki bilenler vardır ama bizim buralarda çok bilinmez. Ayva çekirdeğini suya atıyorsunuz bir gün kalıyor ve suyu jel haline getiriyor. Göğüs ucu yara olan anneler için birebir. Hem de doğal olması çocuk için de iyi. Yiğenime lansinoh dahil tüm kremler alerji yapınca bu yolu denediler. Bebek hem alerji olmadı hem de annenin göğüs ucu hızlıca iyileşti.

Aslında çok yorulmadım ama biraz ev işi yaptım ondan oldu sanırım. Yarın da bakayım duruma göre doktorumla görüşürüm. Sağol canım
Canım kanama alanı olmuş olabilir yorduysan kendini. Yarın duruma göre değil bence kanama olmasa bile (ki inşallah olmaz) yine de görün doktora

masallah yaa harikasin ben olsam 3. Gunu yorgunluktan bayilirdim ayakta durmaya bjnyem hic gelmiyor hamileyken bayilacak gbi oluyorum bu arada osmaniye benim memleket yasadigim yer iyiz cok sukur bizlerde bir sikinti yok sukur

Kizlar bu arada bugun misafirimiz vardi bi arkadas dedi ki bebegi 37. Haftada sezeryan olacakmis doktor kasar muz falan ye bebek kilo alsin 3 kiloymus 2 gun sonra sezeryan yapacakmis 2 gunde arkadas surekli kasar yemis cogunlukla 2 gunde 500 gr almis bebis 3.500 dogmus masallah bebek icin kasar muz pekmez kilo aldiran yiyecekler ddi biliyorumda gerci dedi yine kasari bol ye dedi

Herkeze iyi akşamlar bugün bende ilkkez bebek magazi gezdim oğlusuma biraz kıyafet aldım biberon emzik konusunda takılıp kaldim tavsiye edeceğiniz marka varmı?
philips avent TVde reklamlarda görmüştüm ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…