2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızımla 23+3'ten merhabalar. Sizlere sevimli ayaklar atmak istedim. Hareketli olduğu için pek net çıkmadı. :) 680 gram, 28 cm olmuş bile. :)) Keyfi çok yerinde.

Eklentiler

• 20180910_184048-1508x1131.webp
    19 KB · Görüntüleme: 91
Bu kan uyuşmazligi kan grubuna göre olmuyormu ? Eslerden biri negatif oldugunda kan uyusmazligi olmuyormuydu tam bilgim yok yinede kan tahliline goremi bakilacak uyusmazlik olup olmadigi
Benim kan grubum negatif eşimin pozitif uyuşmazlık var yani.indirekt coombs (kan uyusmazligi) testi yapıldı amac kan uyusmazligina bagli anne ile bebek arasinda etkilesim var mi yok mu ? Negatif cikarsa yok demekmis sukur negatif cikti benim.pozitif cikarsa her ay bu kan alma islemi yapılıyormuş

İnşallah toparlar minik kuzu. O kadar iyi anlıyorum ki hele de bugün. Lekelenme olunca doktora gittim. Düşük riski var. İğne ve ilaç verdi. 1 hafta raporluyum. Wc harici kalkma yataktan dedi. O kadar korktum ki aklıma bu durum geldi. Ya doğarsa nasıl olur yaşar mı acaba.. Hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla gelsin inşallah. Aceleci minik can da inşallah sıkı sıkı tutunur hayata

Ben de hic olmadı hamile iken ama gecirme yontemi var ama hamile iken rahat yapilir mi bilmiyorum.kramp girdigi an kramp olan ayaginin altinda ellerini birlestir kendine dogru cek aninda geciyor ve kalktiginda da o agrisi kalmiyor

Benim de lekelenmem oluyor ara ara progestan kullandim uzun sure. Bir kac kez de proluton vuruldum. O korkuyu iyi bilirim ben de o yuzden cok etkilendim zaten. Allah minik bebisi de bizim yavrularimizi da korusun.

Yeni birsey daha ögrendim canim sevindim senin adina gözun aydin

Sağ ol canim daha öğreneceğimiz cok swy var :) 28.haftada iken de iğne yapilacak dogumdan sonra da bebegin kan grubu benimle ayniysa yapılmayacak pozitif ise yine yapilacak bu 2.cocuk icin cok onemli imiş
Evet kuzum bir sonraki bebis icin igne vuruluyor teyzemden biliyorum birde 6 7 haftalik hamileyken hastanede bayanin biri söylemisti igne vuruluyor ben bilmiyordum allahtan cocuguma bisey olmadî bunda vurulacam artık dedi

Ben de hic olmadı hamile iken ama gecirme yontemi var ama hamile iken rahat yapilir mi bilmiyorum.kramp girdigi an kramp olan ayaginin altinda ellerini birlestir kendine dogru cek aninda geciyor ve kalktiginda da o agrisi kalmiyor

Korkumdan doğeulup dokunamadım bile eşime masaj yaptırıp geçirdim bu seferlik ama o yokken olursa naparım bilmiyorum. Ağrı kaldı böyle. Sabah zor yürüyordum. Bi daha olursa denicem dediğini sağol canım

Bugün ikea ya uğradım beşik için bana çok dayanıksız geldi. Benim 9 yaşında down sendromlu oğlum var kesin içine girer girdiği an parçalanır o yüzden ikea dan almam. Ama onun sağlam şeklini bulursam alırım

Canım yeğenim nasıl oldu sana yazamadım bu gün çok yoğun geçti oğlanın uyum haftası iDi okula gittik geldik akşama misafir var ona hazırlık yaptım saat 16 da Dr gittim
İnşallah güzel haberlerini alırız yiyenin
Çok sukur içime sinen Dr buldum herşey yolunda ayrintilida boyunu söylemedi ama 509 Gr olmuş kuzum Allah'ıma binlerce şükür bunuda atlattık darısı diğer arkadsarkad ve sana olsun

Maşallah kuzuma
darisi bana ve benim gibi bkleyelere inşa))))
Cnim düne göre daha iyi ama kan değerleri düşmüyor.ve tekrar bu akşam üstü filmleri cekilecekti karin sisligide inmeye başlamış cok şükür.Cnim güzel dostluğun içinde ayiriyetten çok teşekkür ederim ArkadasimTabi burda yegenime dua eden ve güzel dileklerinde bulunan tüm arkadaslarada teşekkür ediyorum iyiki varsiniz

Kızlar biz de alışveriş yapmadık hiç. Nerden başladınız almaya. Bebek kaç cm doğacak bilmiyoruz nasıl seçtiniz kıyafetlerini filan. Son aylara bırakmak istemiyorum hiç
Ben de bişey almadım sayılır henüz canım ( 2 tulum sadece . 3-6 aylık dönem için. 62cm.)
Ekimde başlarım şimdilik sadece bakıyorum

Magnezyum kullanmaniz gerekiyor.Benim de bacağıma kramp giriyor arada Dr hanım magnezyum verdi.

Hadi inşaAllah güzel geçer canım bana doktorum 23-26 arası dedi yani öyle hatırlıyorum bende hiçbir test yaptırmadım fakat bunu yaptırmayı düşünüyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…