cnim instigramdami soruları soruyoruz?Kızlar instagramda dr cagri gulumser var. 3 kisiyi etiketleyip dm den istedignz soruyu sorabiliyorsunuz. Detayli detayli anlatiyor hem de perinatolog kendisi. Cok sasirdim kendi doktorum olmayan bir doktorun sosyal medyadan bu kadar detaylica anlatip rahatlatmasina da hemen size de haber vereyim dedim
Evet canim cagrigulumser sayfasini takip ediyorsun.Orada bi tane resmin altina 3 kisi etiketleyip, dmden Cagri bey 3 maddeyi de yaptim yazip sorunu soruyorsun cevap veriyor :)cnim instigramdami soruları soruyoruz?
Zencefil suyu canım. Dr. Sor. İç derse bir kahve fincanı kadar suyunu sık iç. Tadı fena. Ama iyileştiriyor. Doktoruna bir sor önceKızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
Canım gebelikte sık rastlanılan bişey Dr una söyle magnezyum verecektir benimde var kullanmaya başladım önceki gebeliğimde 12. Haftada başlamıştı bu arada magnezyum vücutta depolanmıyor atılıyor o yüzden sakıncası yok bizim kullandığımız dozlar çok düşük preklemsi gibi durumlarda bir defada bizim kullandığımızın çok çok yüksek dozunu veriyorlar o yüzden kormadsn kullanabilirsiniz ben çok ağrılı ve krampla zamanlarda sabah akşam kullanıyorum ama içiniz rahat etmesi için yinede Dr umuda görüş geçmiş olsun canımKorkumdan doğeulup dokunamadım bileeşime masaj yaptırıp geçirdim bu seferlik ama o yokken olursa naparım bilmiyorum. Ağrı kaldı böyle. Sabah zor yürüyordum. Bi daha olursa denicem dediğini sağol canım
Magnezyum kullanmaniz gerekiyor.Benim de bacağıma kramp giriyor arada Dr hanım magnezyum verdi.
Canım gebelikte sık rastlanılan bişey Dr una söyle magnezyum verecektir benimde var kullanmaya başladım önceki gebeliğimde 12. Haftada başlamıştı bu arada magnezyum vücutta depolanmıyor atılıyor o yüzden sakıncası yok bizim kullandığımız dozlar çok düşük preklemsi gibi durumlarda bir defada bizim kullandığımızın çok çok yüksek dozunu veriyorlar o yüzden kormadsn kullanabilirsiniz ben çok ağrılı ve krampla zamanlarda sabah akşam kullanıyorum ama içiniz rahat etmesi için yinede Dr umuda görüş geçmiş olsun canım
cnim geçmiş olsun.ben ağustos ortasında grip oldum ve gerçekten geçirdiğim en ağır griplerden biriydi.bol limon mandalina tukketim iki hafta anca atlatabildim.Kızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
Okulada yarim gun gidiliyor sanirsam belli zamana kadar
Canım bana gece kramp girdi. Eşim bağırtıma uyandı ne kötüydü ya geçmedi bide o kadar uzun sürdü ki resmen alt baldırımdaki kas gerildi dokunamadık bile... 3-4 gün yürümekte zorlandım. Hani spor yaparsın her yerin ağrır ya o bacağım öyle oldu . Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden. Bol yoğurt ve süt tüket. O geceden sonra hemen hemen her akşam eşim muzlu ballı süt içiriyor bana çok şükür olmadı bi daha..Kızlar bu arada bir sorum var. Bu sabaha karşı sağ alt baldırda krampla uyandım acılar içinde. Birkaç hafta önce de sol baldıra kramp girmişti uyurken. Uykuda kramp giren var mı aranızda? Daha kendi doktoruma 1 ay var. 2 hafta sonrasına da devlete randevu alcam şeker yüklemesi için. Ona da sorarım ama endişelendim iki kez olunca
Canım ben alerjik rinit olan biriyim. Her sonbahar ilkbaharda olurum. Öyle basit alerji hastalığı gibi ismi ama asla değil. Bronşit faranjit grip sanki hepsini bir arada yaşıyor insan.. Doktorların verdiği ilaçlar da fıs çıkıyor en az 2 hafta ilaçla sürünüyorum. Öğrenciyken özellikle ateşimin çıkmasına sebep olan boğaz ağrıma çözüm buldum. O iyileşince her yerim iyileşiyor. Bir tatlı kaşığı bala çörek otu tozu ve zencefil tozu atıyorsun. Emerek yutuyorsun. Boğazını biraz yakacaktır ama ciğerlerini boğazını ısıtıp mikropları öldürüyor. Günde 3 kez yap iki üç güne turp gibi olursun. Zencefil ve çörek otu tozu resmen mucize. Benim kayınvalidem cocuklarının sırtına zeytin yağında çörek otunu pişirip ılıkken sırtlarına sürüp bezle kapatır 1 gün bekletirmiş bronşit zaatüre gibi akciğer hastalıkları hiç olmazmış. Bu da extra bilgi olsun hepimize :)Kızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
Bizde avent alcaz canımHerkeze iyi akşamlar bugün bende ilkkez bebek magazi gezdim oğlusuma biraz kıyafet aldım biberon emzik konusunda takılıp kaldim tavsiye edeceğiniz marka varmı?
philips avent TVde reklamlarda görmüştüm ama emin olamadım
İyi düşün canım. Anne karnı kapalı bir kutu %100 belli olmayabiliyor. Böbreği geçtim doktor normal usg de ayrıntılı usgde bile cinsiyette hata yapabiliyor düşün artık. Sen doktorunla görüş eğer imkanın varsa başka bir yerde yine ayrıntılıya gir. Muhtemelen genişleme varsa da doğumdan hemen sonra takibi yapılır ve sorunların önüne geçilir. Doktor biraz olumsuz konuşmuş ama bu nadir rastlanan bir şey değil ki zaten.İnşallah canım ya , bazen sorun çıkıyor geciyorda sonra umarım öyle olur
Zencefil suyu canım. Dr. Sor. İç derse bir kahve fincanı kadar suyunu sık iç. Tadı fena. Ama iyileştiriyor. Doktoruna bir sor önce
cnim geçmiş olsun.ben ağustos ortasında grip oldum ve gerçekten geçirdiğim en ağır griplerden biriydi.bol limon mandalina tukketim iki hafta anca atlatabildim.
Canım bende gribim zencefilli bal iyi geliyor tadı da güzel gunde birkaç tatlı kaşığı yiyorum tabii bol su ve dinlenebildiğin kadar dinlen
Hepinize teşekkür ederim zencefili denememiştim yarın ilk işim toz ve taze zencefil almak ben 6 yıldır ilk defa gribe yakalandim ki bence bu grip değil adı tarifi yok hepinizden allah razı olsun varolun.Canım ben alerjik rinit olan biriyim. Her sonbahar ilkbaharda olurum. Öyle basit alerji hastalığı gibi ismi ama asla değil. Bronşit faranjit grip sanki hepsini bir arada yaşıyor insan.. Doktorların verdiği ilaçlar da fıs çıkıyor en az 2 hafta ilaçla sürünüyorum. Öğrenciyken özellikle ateşimin çıkmasına sebep olan boğaz ağrıma çözüm buldum. O iyileşince her yerim iyileşiyor. Bir tatlı kaşığı bala çörek otu tozu ve zencefil tozu atıyorsun. Emerek yutuyorsun. Boğazını biraz yakacaktır ama ciğerlerini boğazını ısıtıp mikropları öldürüyor. Günde 3 kez yap iki üç güne turp gibi olursun. Zencefil ve çörek otu tozu resmen mucize. Benim kayınvalidem cocuklarının sırtına zeytin yağında çörek otunu pişirip ılıkken sırtlarına sürüp bezle kapatır 1 gün bekletirmiş bronşit zaatüre gibi akciğer hastalıkları hiç olmazmış. Bu da extra bilgi olsun hepimize :)
Ya canım ben de baby plus göğüs pompası alacaktım. Elektronik olduğu için servis garantisi bitmesin diye doğuma yakın alırım dedim. 150 tlydi 250 tl olmuş! Dolar zammı gelir anlarımda bunun bedeli her zaman tüketiciden çıkmamalı. Bazı firmalar var fiyatlarını yükseltmek yerine kâr marjlarından kıstılar fiyat değişikliğine gitmeyen yerler var. Krizi fırsata çevirmek lazım. Tüketicileri başka markalara başka mağazalara yönlendirmekten başka bir şey değil bu.. sen mutlaka n11 de beşik bak canım mağazalara bakma. Keşke baby plus e bebek markası olmasaydı da onu da N11den falan alırdımKızlar begendiginiz ne varsa begendiginiz an alın dün e bebekte beşik 925tl di almadık bugun olmuş 1129tl okadar pişman oldum ki almamaya bu dolar piyasayi alt ust etti
Canım tahterevallizmir instagramdan bu hesaba gir istediğin beşiğin üreticisi bu kişiler. Haksız rekabet olmasın diye normal fiyattan söylerlerse eğer N11 de 790 tl ye düşmüş şuandaKızlar begendiginiz ne varsa begendiginiz an alın dün e bebekte beşik 925tl di almadık bugun olmuş 1129tl okadar pişman oldum ki almamaya bu dolar piyasayi alt ust etti
Canım sen tahterevalli dışında marka alma benim beşiğimde tahterevalli. Hepsiburada yı ben hiç sevmiyorum bana N11 daha güvenli geliyorKuzum o besigin ay dede gibi yukarisi varya onu çok begenmistim diger gibi piyasada o besikler çok kurdelelisi falan var birde ayni beşik hepsiburada da 730tl guvenilirmi ordanmi
Alsakki ayni üründur dimi malzemesi kalitesi falan oda luna tahtaravalli besik ayni gorunumunde
Kızlar hepinize iyi akşamlar. hic bir sayfayı atlamadan hergün gelismelerinizi okuyorum yazmasamda 1 aydir soguk alginligi ile basim dertte, 3 defa dr gittin su ic, iyi besleb, parol al bide biraz spreyi başka da birşey veremeyiz diyorlar. Gercekten bezmiş durumdayım kulağım,başım,boğazım heryerin ayrı ağrıyor bana onerebilceginiz bir tarif varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?