Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocağında kan verdim biokimyama baktılar. Kan b12 bunlar düşüktü. Magnezyum orta seviyede.. kan ve b12 içtiğim halde düşük.. gebelikten normaldir okey ama diyabet başlangıcından şüphelendi doktor ve hiç yanılmadım dedi.. diyabetin gebelikte sıkıntısı benim bildiğim erken doğum riski vs. Yarın aç gideceğim yeniden yapılcak test
bebekleri bir şekilde giydiririz kendimize aldıklarımızı da paylaşalım fikir olsun :) bir de son aylarda sıcak oluyordu dimmii. benim yaza geldiği için mi yoksa normalde mi ateş basıyordu :) kazak fln giyemeyiz gibi geliyor.
bende şimdi sitelerde hamile kıyafetlerine bakıyordum. gerçekten ne giyeceğiz. hamile kıyafetleri gereksiz pahalı birkaç ay giyeceğin bişeye o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. çalıştığım için ihtiyaç . arada kaldım.
oğlum eylülde doğdu son dönemler yaza geldiği için bol elbiseler tshirtler kurtarıcı olmuştu.
bende şimdi sitelerde hamile kıyafetlerine bakıyordum. gerçekten ne giyeceğiz. hamile kıyafetleri gereksiz pahalı birkaç ay giyeceğin bişeye o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. çalıştığım için ihtiyaç . arada kaldım.
oğlum eylülde doğdu son dönemler yaza geldiği için bol elbiseler tshirtler kurtarıcı olmuştu.
Evet gereksiz pahali... ben onlara vereceğim parayla cocuklara birseyler alirim yani.. tayt ve tunik ikilisi en mantiklisi olacak bencede. Yalniz ayakkabi isini ne yapacagiz asil sikinti o bence..
montumu kabanımı ceketımı onu acık sekılde bı sal atıp gıyerım herhalde pantolon aldım zaten tunıklarım kazaklarım cogu olur kıs dıye genıs genıs hepsı zaten sıkıntı yasamam kısın gıyım konusunda dıy dusunuyorum ama evde gıyecek bırsey bulamıyorum eşiminkilere sardım
bebekleri bir şekilde giydiririz kendimize aldıklarımızı da paylaşalım fikir olsun :) bir de son aylarda sıcak oluyordu dimmii. benim yaza geldiği için mi yoksa normalde mi ateş basıyordu :) kazak fln giyemeyiz gibi geliyor.
Evet gereksiz pahali... ben onlara vereceğim parayla cocuklara birseyler alirim yani.. tayt ve tunik ikilisi en mantiklisi olacak bencede. Yalniz ayakkabi isini ne yapacagiz asil sikinti o bence..
Valla tayt ve genis t-shirt giyiniyorum. Kışın tuniklere gecis yapacagim bende...
Giysiden çok beni ayakkabi düşündürüyor. Benim ayaklarim normalde 40 numara. Birde genisler,şişerse ne giyinecegim bilmiyorum.
Kazak değilde tunik en mantiklisi...
Benim ayaklar bir de 40 numara... siserse naparim ?
aynen kuzum benımde ılk hraketler cok nettı şimdi içerden gelıyo boyle bazen haraketler , bazende tak tak edıyor donusler fln oluyor sanırım normalı bu bunun hakkında yazan cok kısı gordum cunku :)
Canım sağol hala yatıyorum evdeyim. Lekelenme kalmadı sayılır. Progestan kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi kontrole kadar bir şey kalmaz inşallah. Sağol canım ilgin için
Canım sağol hala yatıyorum evdeyim. Lekelenme kalmadı sayılır. Progestan kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi kontrole kadar bir şey kalmaz inşallah. Sağol canım ilgin için