2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde dusuk 5 aydirda kan ilaci iciyorum.. ama.hicbisey demedi sekerle ilgili..ilaca devam dedi.

Olur ben alınca bilgi veririm yok ya kazak giyemeyiz banada afakanlar basıyordu

Hamile kiyafetleri gereksiz pahalli...bide guzel degil acikcasi.. 1 tane hamile pant aldim.bol kazaklarim var onlarla giyerim :) bikacta bol normal elbise siparis ettim..int aldim henuz gelmedi..en azindan dogum seneye filanda giyerim.

Ben bir pantalon ve tayt alip bol bol uzun uzun tuniklerle idare etmeyi dusunuyorum ya mont vs onlarda olmicak ayaklar buyurse cizme vs off
Kesin buyuyor ayaklar büyük oğlumda eşimin spor ayakkabusi kurtarıcı olmuştu

Hamile kiyafetleri gereksiz pahalli...bide guzel degil acikcasi.. 1 tane hamile pant aldim.bol kazaklarim var onlarla giyerim :) bikacta bol normal elbise siparis ettim..int aldim henuz gelmedi..en azindan dogum seneye filanda giyerim.
Elbiseler nereden aldın canım güle güle kullan

Kizlar ya benim 2 gundur bulantilarim geri geldi sanki..yemek yemeye basliyayim 3lokma atiyorum midem yine dönmeye basliyo

Sagol canim.trendyoldan aldim..bol kesim.bakalim olacakmi...hamile elbisesi olan 1 tane.
Calistigim icin almak durumda kaldim.mecbur

Güle güle kullan canım bana bu tarz elbiselerin boyu kısa geliyor boy 174 cm olunca inşallah içine siner

Evet gereksiz pahali... ben onlara vereceğim parayla cocuklara birseyler alirim yani.. tayt ve tunik ikilisi en mantiklisi olacak bencede. Yalniz ayakkabi isini ne yapacagiz asil sikinti o bence..

Valla tayt ve genis t-shirt giyiniyorum. Kışın tuniklere gecis yapacagim bende...

Bende ona bakıyorum iki gündür çalışan bir baysnim ne giyeceğiz kışlık bilemiyorum
Giysiden çok beni ayakkabi düşündürüyor. Benim ayaklarim normalde 40 numara. Birde genisler,şişerse ne giyinecegim bilmiyorum.

Kazak değilde tunik en mantiklisi...

Ben bir pantalon ve tayt alip bol bol uzun uzun tuniklerle idare etmeyi dusunuyorum ya mont vs onlarda olmicak ayaklar buyurse cizme vs off
Benim ayaklar bir de 40 numara... siserse naparim ?

Benim 39 idi büyük oğlumda gebelik ile 40 oldu bunda da büyürse yine kocisin spor ayakkabisi bana olur :))

İnstagramdan sipariş etmiştim tulumu geldi bugün kalitesi gayet iyi %100 pamuk, çok tatlı bişiy bu bakıp duruyorum

Eklentiler

• 6233375F-26A7-433E-880B-F1B7A2960C62.webp
    6 KB · Görüntüleme: 84
  • 9F9EFBC7-2843-445C-B96E-FF10C4261381.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…