2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim memişler hep küçük oğluma gebe ve süt verirken meme gibi duruyordu gerisinde hep küçük idi
şimdi yine büyüdü
Ya hiç göğüs çatalı nedir bilmedim ben iki göğsümün arasından tren geçecek kadar ayrıktı:))) şimdi evde zAten sütyen takmıyorum ama dışarı çıkarken taktığımda ilk defa çatalım oldu dedim kendimi kadın gibi hissettim sonunda çatalımı gördüm :KK70: ama inecek dimi bu hatta pörsümüş bi şekle mi bürünecek :)))

hahahaha :KK70: Şimdide küçülsün istiyorsundur :KK70: İyi sabretmişsin yaa, benim eşim instagramdan falan cümle aleme yaymayayım diye nerdeyse sosyal medyamı kapatacak :KK70: Zor tutuyorum kendimi, cinsiyet belli olsun cinsiyet partisi yapıcam o zaman herkese söylicem :)
Hayır ya küçülmesin oyle dolgun ki nasıl hoşuma gidiyor :)) ama benim minnak memişlerim bu kadar büyüdüyse zAten kendinden büyük olanlarınkini düşünemiyorum bi nevi avantajmış aslında küçük olması :)) cinsiyet partisi bende istiyorum ama abartı mı olur diyorum sonra da aman zaten instagram da görüp neyi yapmam dediysem tek tek yapıyorum :))

Ya hiç göğüs çatalı nedir bilmedim ben iki göğsümün arasından tren geçecek kadar ayrıktı:))) şimdi evde zAten sütyen takmıyorum ama dışarı çıkarken taktığımda ilk defa çatalım oldu dedim kendimi kadın gibi hissettim sonunda çatalımı gördüm :KK70: ama inecek dimi bu hatta pörsümüş bi şekle mi bürünecek :)))
Ay sormayın ya 75 i bile doldurmuyordu şimdi hafif büyüdükçe nasıl mutlu oluyorum hatta laf aramızda :) hep ağrısında büyüsün yeterki katlanırım diyorum :)

benimde füzeler suan ama cok ağrısı sızısı yok çamasırsız yatınca daha rahat oluyor :KK70:
Kız ne çamaşırı ben evlendikten sonra bıraktım çamaşır olayını sallana sallana geziyorum evin içinde ohh dünya varmış dedim :))

Ay sormayın ya 75 i bile doldurmuyordu şimdi hafif büyüdükçe nasıl mutlu oluyorum hatta laf aramızda :) hep ağrısında büyüsün yeterki katlanırım diyorum :)
Küçük olması avantaj ya sarkacak bişiy yok kız kendimizi avutalım bari napalım :))

Hayır ya küçülmesin oyle dolgun ki nasıl hoşuma gidiyor :)) ama benim minnak memişlerim bu kadar büyüdüyse zAten kendinden büyük olanlarınkini düşünemiyorum bi nevi avantajmış aslında küçük olması :)) cinsiyet partisi bende istiyorum ama abartı mı olur diyorum sonra da aman zaten instagram da görüp neyi yapmam dediysem tek tek yapıyorum :))
sorma hepimiz instagram kölesi olduk istemesekde :D bende hep yapmam yapmam dedıgım seyler var ama yapmakla yapmamak arasında kendımı cok zorluyorum :D

NASIL OLDUN CANIM GEÇEN SIKINTIN VARDI
BEN BUNDA DA DİĞERİNDE DE TUZLU EKŞİ TÜKETİYORUM
BAKALIM DR KESİN DEĞİL ERKEĞE BENZİYOR DEDİ
İyiyim canım cok şükür bi sıkıntı yok ay ben oğlumda dünyaları yedim bunda iştah 0 günde 2 öğün yiyorum annemin zoruyla bakalım nezaman açılcak iştahım ben zaten erkek hissediyordum pek şaşırmadım banada kesin demedi dr erkeğe benzettim dedi ama bence kesin erkek

Küçük olması avantaj ya sarkacak bişiy yok kız kendimizi avutalım bari napalım :))
benimde normalde vardı megersem kılodan dolgunlarmıs 54-54 kiloya bi düştüm oldular birer limon popo gıttı falan boyle sopa gıbı bısey olmustum en uzuldugum sey goguslerımın gıtmesıydı şimdi cok mutluyum acıkcası :D

sorma hepimiz instagram kölesi olduk istemesekde :KK70: bende hep yapmam yapmam dedıgım seyler var ama yapmakla yapmamak arasında kendımı cok zorluyorum :KK70:
Bi aklım diyor ki doğurana kadar instagramda hiç hamile olduğuma dair bişiy paylaşma yakın bi iki arkadaşa söylerim yeter diyorum sonra da ne biliyim bi bebek giyisisini eşimin omzuna koyup oyle foto çekinip koymak istiyorum

Biz MaterniT21 için kan verdik oldukça kapsamlı. Amerika da yapılıyor. Ense kalınlığımız 2.6 çıktı. Yaşım 34.
İlk gebeliğimde de yaptırdım.
Tansiyon çok önemli her gün ölç canım.
İlk gebeliğimde tansiyon problemi yaşadığım için doktorum benim de çok temkinli.

Merhabalar bende dün prena test için kan verdim testi nerde yaptırdınız ve fiyatı neydi tüp bebek ikiz gebeliğim var yaş 34 bu testler arasındaki fark nedir acaba bir an önce bitseşu testler:(((

Ay amaan iyi ki benim büyümedi yani biraz daha dik görünüyor meme uclarım daha belirgin oldu ama büyümesin Allah aşkına :D Yap gitsin yaaa bence çok güzel cinsiyet partisi :) Sadece aile arasında benim ailem eşiminkiler falan çok istiyorum birsürüüü hevesim var :D

benimde normalde vardı megersem kılodan dolgunlarmıs 54-54 kiloya bi düştüm oldular birer limon popo gıttı falan boyle sopa gıbı bısey olmustum en uzuldugum sey goguslerımın gıtmesıydı şimdi cok mutluyum acıkcası :KK70:
Ben hep 58-60 falandım evlendim işi bırakıp ev hanımı olunca bir yıldır evliyim 68 e çıktım tam diyet yapayım ya falan derken hamile kaldım zayıf değildim hiç bi zaman ama göğüslerim hep minnaktı ben kiloyu yanaklarımdan ve göbeğimden alıyorum şimdi de gülünce gözlerim çizgi kadar kalıyor :)) 9 aylık olunca yanaklarımdan gözlerim hiç görünmez herhalde :))

Bi aklım diyor ki doğurana kadar instagramda hiç hamile olduğuma dair bişiy paylaşma yakın bi iki arkadaşa söylerim yeter diyorum sonra da ne biliyim bi bebek giyisisini eşimin omzuna koyup oyle foto çekinip koymak istiyorum
benim eşim de beni biliyor bende boyle zor sabredıyorum dediki hatta ultroson fotografını falan koymaya kalkarsın dedı bıdaha sosyal medya flan kullanamzsın ay dedım yok daha neler onu da paylaşmam dedim :D o biraz daha mahremıyet sonucta :D ama kesin söyle hıkayeler paylasırım :D Ananesine teşekkürlerrr hediyeleri için çok güzeller :D bilmemne teyzesi yine bizi unutmamışşş :D :D bolca hamiş emojisi falan :D

Ben hep 58-60 falandım evlendim işi bırakıp ev hanımı olunca bir yıldır evliyim 68 e çıktım tam diyet yapayım ya falan derken hamile kaldım zayıf değildim hiç bi zaman ama göğüslerim hep minnaktı ben kiloyu yanaklarımdan ve göbeğimden alıyorum şimdi de gülünce gözlerim çizgi kadar kalıyor :)) 9 aylık olunca yanaklarımdan gözlerim hiç görünmez herhalde :))
bende yaklasık 65 kg cıvarındaydım sonra kılo verdim işte derken evlilik stresi falan mıllet zayıflar ben daha da kılo aldım 57-58 oldum evlenıncede işe baslayınca otutur vazıyette bı 60 ı yokladım sonra hamıs kaldım 58.4 falan ıstahsızlıktan dustum sımdı yıne 60 a merdıven dayadık artık yıyorum oyle boyle :D

aynı imiş göğüs yapımız oğlumdan sonra benim memişler bir meme başı hafif bir şişlikten mevcut oldu
oğlumdan önce hiçbirşey yoktu bendi :))

Merhabalar bende dün prena test için kan verdim testi nerde yaptırdınız ve fiyatı neydi tüp bebek ikiz gebeliğim var yaş 34 bu testler arasındaki fark nedir acaba bir an önce bitseşu testler:KK43:((
Canım ben doktorumun muayenehanesinde kan verdim onlar gönderimi yapıyor.4.750 lira ödedik.
Kesinlikle bir an önce sonuç gelse hamilelik beklemekle geçiyor. Daha ben kimseye söyleyemedim gebeliğimi

Ay amaan iyi ki benim büyümedi yani biraz daha dik görünüyor meme uclarım daha belirgin oldu ama büyümesin Allah aşkına :KK70: Yap gitsin yaaa bence çok güzel cinsiyet partisi :) Sadece aile arasında benim ailem eşiminkiler falan çok istiyorum birsürüüü hevesim var :KK70:
Şaka bi yana en çok çatlama herhalde göğüslerimde olacak iki katı oldular çünkü :( cuma günü doktora giderken minik zarf ve kağıt koycam içine eğer bir tahmini varsa içine yazsın, biz aileler değil de arkadaşlarla düşündük eşimin erkek arkadaşları nişanlıları eşleri falan topluca bir piknik alanında hem piknik hem cinsiyet partisi falan diye konuşmuştuk eşimle ama bakalım inşaallah yapabiliriz

Back
X