2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende merak etmeye başladım ya halbuki hiç farketmez cinsiyeti ama burada okudukça ben heyecanlanıyorum :)
Bende 23 unde gidicem ama parti yapicam o yuzden 6 sinda ogrenicem :) sabirliyim galiba.. saglikli olsunda zaten ilk bebegim hic onemi yok..hicbir seyde hissetmiyorum..bakalim :emir_bebek:

Hadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
Canim bende 12+6 da gitmistim 1ay sonra bi dahaki dedi benimde 2aguatosta :))

Bu aylarda kac kilo almamiz normal... benim dr kiloya takik biraz.. ) kizmasin bana :halay: aldimmi bilmiyorum ama.evde tarti var cikip bakmiyorum:KK76:

Bu aylarda kac kilo almamiz normal... benim dr kiloya takik biraz.. ) kizmasin bana :halay: aldimmi bilmiyorum ama.evde tarti var cikip bakmiyorum:KK76:
Satlarimiz ayni :) ben tam 2kilo aldim malesef :( oysa fazla yemiyorum hic bulanti yasamadim ama cok biseyde yemiyorum aslinda nerden aldigimi bilmiyorum :))

Hayırlı olsun canım negüzel bir kız bir erkek benim hayalimdi:) ama nasibimizde 2 erkek varmış sağlıkla doğsun yavrun
Hayirli olsun canim ... benim de kızım vardı ikinci kuzu Erkekmiş :)[/QUOTE
ohh sonunda bir değişiklik :) darısı bana inşallah. bir oğlum var şimdi de kızım gelirse tadından yenmez
çookk sağolun arkadaşlar allah herkedin gönlündekini sağlıkla kucağına versin

gözün aydin hadi insallah sagliklica kucagina alirsin

Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Gözün aydın arkadaşım:)

Ya ne değişik oldu bu topik oğlu olanların gene oğlu kızı olanların gene kızı oluyor bu sene :) hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah oğluşun:dua: bakalım bizimkiler ne olacak :))

Hayirli olsun canim iyi olmana sevindim 2. Oglus da saglikla gelsin insallah

Hayırli olsun sağlıkla kucağina almayi nasip etsin rabbim insallah. Benimkini de erkege benzetti ama net bisey söylemedi henüz bakalim bir sonraki randevuda netleşir heralde :KK200:

Çok sevindim iyi olmanıza :) Hayırlı olsun cinsiyetiniz oğlun erkek olsun istiyordu bildiğim kadarı ile duaları kabul oldu demek :))

A anneveoglusu tebrikler arkadaşım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh :)

Maşallah size :) Dikkat et canım kendine vücut ağırlaşıyor, bebekler korunaklı yerde de sana bişey olmasın :KK66:

Çok şükür canım sağlıcakla gelsin minik :nazar:

A anneveoglusu canım hayırlı olsun zaten başından beri hissediyordun erkek olacağını yanlış hatırlamıyorsam :) sağlıkla doğsun paşan

A anneveoglusu canim oncelikle cok gecmis olsunn ve oglusunn hayirli olsuuunn ❤

çok teşekkür ederim. O düşmeden sonra eşim çok dırdır etti nasıl dikkat etmesin filan en son sabah dr gitmeden telden görüşürken o kadar üstüme geldiki iş yerinde başladım ağlamaya bir sıkıntı olmadığını biliyordum aslında ama onun vesvesesi beni yedi bitirdi

Dr muayene ederken aman dr iyi dimi zor bulduk allah korusun filan diye konuştu eşim dr iyi merak etmeyin ama lütfen siz sakin olun eşinize stres yaramaz sizin stresiniz eşinize yansımış suratından belli dedi benim için. Eşim haklısınızda işte zor bulduk ondan ben onu ve bebeği düşünüyorum dikkat ederim dedi ama çok yordu beni akşamdan beri

Darısı cinsiyet öğrenmeyen arkadaşlara olsun ben kendi adıma erkek bekliyordum öyle hissediyordum Dido44 Dido44

Oğlum hep erkek istedi ilk dediğimizde kardeşin olacak dediğimizde erkekse doğur demişti arada oğlum karnımdaki bebek sence kız mı erkek mi diyordum anne o erkek ben biliyorum diyordu yavrumun istediği oldu Archpa Archpa

Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))

gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşam

Kızlar o kadar yazıyorum ama ne yazdıklarıma yorum ne sorularıma cevap ne yorumlarıma bir tepki geliyor...monolog yapmak da benim icin keyifli olmuyor..

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...sağlıcakla alalim kucaklarimiza evlatarımızı. Ben ayrılıyorum gruptan sağlıcakla kalin
lütfen gitme arkadaşım ben senin yazdıklarından keyif alıyorum ben fırsat buldukça yazıyorum sana bir tanem

Hadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
Benim ki de 4-5 haftada bir görüyor bizi.

Gebe kaldığınız kilonuz önemli. Bana 8 kilo alma hakkım olduğunu söyledi. Her ay max. 2 kilo alabilirsin dedi . Olmuyorsa yardım al dedi . Max. 2 kilo ama . Hedefim her ay 1 kilo almak . Son 2 ay daha fazla alırım zaten

Ben kendi aileme böyle düşkün değilim erkeklere noluyor anlamadım
Bende anlamadim benimki öyle en azindan annesine tavri davranişinda bi saygi yok yani yeri gelir kizar annesine insanlik dışı davranir ben iyi birsey bile söylesem Kôtü ben olurum bu kadar aileci olmak iyi degil Benim ailem ile ilgili ileri geri konuşur hiç kulak bile vermem onun demesiyle öyle olunmuyor çünkü ben onun ailesine o lafları söylesem anam lafindan kurtulamam 40senede unutmaz ha

Satlarimiz ayni :) ben tam 2kilo aldim malesef :KK43: oysa fazla yemiyorum hic bulanti yasamadim ama cok biseyde yemiyorum aslinda nerden aldigimi bilmiyorum :))
Ben cok bulaniyorum hala ama.vermedim..benimkide ilginc :) en son randevuda ayniydim 20 gram eksikti sadece ilk kilomla... ama gobegim azcik cikti..henuz anlayan olmadi isyerine solemedim :)

Gebe kaldığınız kilonuz önemli. Bana 8 kilo alma hakkım olduğunu söyledi. Her ay max. 2 kilo alabilirsin dedi . Olmuyorsa yardım al dedi . Max. 2 kilo ama . Hedefim her ay 1 kilo almak . Son 2 ay daha fazla alırım zaten
Bana kilo hakkinda birşey söylemediler önemli bir konumu acaba

Bende 23 unde gidicem ama parti yapicam o yuzden 6 sinda ogrenicem :) sabirliyim galiba.. saglikli olsunda zaten ilk bebegim hic onemi yok..hicbir seyde hissetmiyorum..bakalim :emir_bebek:
Benim randevum 10 nda ama dayanamayıp ben kesin arada devlet hastanesine giderim devlet hastanesi söyler mi bilmiyorum, benim için de önemli değil ama insan meraklanıyor ya ondan, sürekli Dr. gitme sebebim de bebişim sağlıklı mı onu öğrenmek hala korkularım devam ediyor ya bişiy olursa diye :(

Oylemi..bana bi rakam vermedi.. sormadimda gerci..ama yakinlarimi dogumunu yaptigi icin kiloya kizdigini biliyorum :)

Ben cok bulaniyorum hala ama.vermedim..benimkide ilginc :) en son randevuda ayniydim 20 gram eksikti sadece ilk kilomla... ama gobegim azcik cikti..henuz anlayan olmadi isyerine solemedim :)
ya benim de henüz hamile olduğum belli değil dışarıdan bakıldığında, 2 gün önce hastanedeydim ikili test için o poliklinikte sıra bekleyen herkes 2 li test için bekliyordu ona ayrılmış bi yerdi, kadınların karınları rahat 5-6 aylık hamile gibiydi ban sordular hatta siz de mi burayı bekliyorsunuz diye evet deyince burası hamileler için dedi kadın o kadar anlaşılmıyormuş yani bebişim :)) ilk bebekte karın çabuk çıkmıyormuş sanırım ondan minnak bizimkiler

Back
X