2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende şiştim ama henuz dediğin gibi 1 kg fln aldım zaten en saglıklısı ac karna üzerinde hemen hemn aynı kıyafetlerle tartılmak :KK70: :KK70: bakalım bu ayıda guzel kapatırsak kılo bakımından cok super olur :d
zaten bir kiloyu sadece göğüslerim almıştır bence :KK70: ama gobişim de birazcık belli oluyor artık tartı beni kandırıyor sanırım :) bu arada Perş gününe randevu buldum devlette dayanamadım :olamaz:14+1 olacağız o gun belki cinsiyetini söyler :halay:

yürüyüşlere başladınız mı kızlar? bana doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi.
Ben hergun ise gidip gelirken mecburi yuruyusler yapiyorum :) onun harici ozel olarak yuruyemiyorum.zaten yorgun gidiyorum eve :(
Ama bi hafta tatilde yedim.ictim yattim..kilo aldimmi merak ediyorum

Herkese merhaba 13+4den ikili test sonucunda sıkıntı yaşamadım şükür minigim ikra'm 12 haftalıkken gösterdi kendisini sizde durumlar nasıl toplamda 1.5 kilo almışım
maşallah İkra'ya ismi oe pek güzelmiş adıyla yaşasın evladın maşallah

canım annem meme kanseri babam kolon kanseri ancak birbirlerine bakıyorlar 3er aylık kontrol halindeler
kızkardeşimin iki küçük çocuğu var
Allah sifa versin ailene canim biz de esimle beraber topladik tabi daha cok esim ugrasti ev bulunca tasinicaz ben de yavas yavas yerlesirim cocukla hele de hamileyken hepsi bir anda olmuyor Allah guc kuvvet versin

Allah sifa versin ailene canim biz de esimle beraber topladik tabi daha cok esim ugrasti ev bulunca tasinicaz ben de yavas yavas yerlesirim cocukla hele de hamileyken hepsi bir anda olmuyor Allah guc kuvvet versin
allah razı olsun canım sanada kolay gelsin benimde eşim topladı ben sadece teknik drektörlük yaptım
öyle evi atalım birşekilde yerleşeceğiz artık

zaten bir kiloyu sadece göğüslerim almıştır bence :KK70: ama gobişim de birazcık belli oluyor artık tartı beni kandırıyor sanırım :) bu arada Perş gününe randevu buldum devlette dayanamadım :olamaz:14+1 olacağız o gun belki cinsiyetini söyler :halay:
Bebeğin kendini gizlemezse söyler cnm ben de tam 14+0'da öğrendim :)

yürüyüşlere başladınız mı kızlar? bana doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi.
keşke yürüyebilsemde yürüsem :KK70:
Ben kilo bildirimi hiç yapmadım biliyorum ki çok olucak kimsenin moralini bozmayayım dedim şimdi 7 kilo aldım bugün 15 haftalık oldu 25 almıştım ilk hamileliğimde
aa olur mu hem kendını de takıp ederdin ne var yanı bunda kaç kg la basladın arkadasım

bende bulabilsem gidicem de yok yok randevu yok D: bıtane buldum benım kendı randevumdan 4 gun once :D na anlamı kaldı :D

Mrb cnm gozün aydin bizde hayırlısıyla bebegimize Ikra ismini düşündük isimleriyle buyusünler
Hayırlı olsun canım ismiyle büyüsün ikra maşallah benim eşimde bu isimde tutturdu ikra diye seviyor resmen tabi ben karar vermediğim için bir şey de diyemiyor resmen

Back
X