2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabri ogreniyorum :rolleyes:
Ne bilim ben bu bebegi 2.5 yil bekledim..10 gun daha beklerim :KK36: sorunsuz ilerledigi icin o kadar mutlu oluyorumki.cinsiyet aklima bile gelmio. Kayiplarimdan dolayi :KK43:
Aklina bunlari hiic getirme Rabbim saglikla hayirlisiyla insallah nasip edicek minigini ❤ en onemlisi o zaten saglikli sihhatli olsunlar gerisi onemsiz ❤

Herkeslere gunaydin kızlar.

Canım çok teşekkür ederim. Benim hoca kendisi yapıyor ama kızımda ben bi de eyup ekici ye gitmiştim. Ali hocanın adını duydum. Eşim o hastanede doktor çok övüyor ali hocayi

Hayirli olsun canim. Sağlıklı gelsin minnoş

Tebrik ederim canim
Esinde orda doktormus ne guzel senin icin de daha kolay olur orasi canim ❤ ankaradan biri ne hoss ❤❤

Günaydin arkadaşlar ultrapark ileri tani merkezinde ayrintili ultrason fiyatinin 190tl oldugunu ögrendim herşehire göre belki farklilik gösterebiliyordur tek bebiş fiyatı oldugunu söylediler:emir_bebek:

Ben ali hocaya gitmem sanirim canim :) takibimi tuncay nas yapıyor.kendisini yapıyor ayrintiliyı.

Bende ankaradan birini duyunca sevindim :) sen kime gidiyorsun dr olarak
Ben de kudret erkenekliye gidiyorum canim :)) valla bende sevindim pek cok :) cinsiyet belli mi senin

Benimde sincabın vardı ben orman ve su işleri bakanlığına teslim ettim iki gözüm iki çeşme seni çok iyi anlıyorum adı ayşoydu kızımın bir rehabilitasyon süreci geçirdikten sonra ankarada milli parkalara bırakıldı whatsap üzerinden izledim o anı bak suan sana yazarken bile ağlıyorum ama en azından iyi olduklarını ve iyi bakılcaklarını biliyorsun bizimki tamamen hormonel bir durum
Ya kıyamam evet bağlanıyo insan sonuçta onlar da bir can ve sana emanetler bi anda yokluklarıyla başbaşa kalmak çooook üzücü :mad: anlayamıyorum insanlar hayvanlara nasıl eziyet nasıl işkence ederler ben kedim 3 aylıkken gençlik hastalığı geçirip 1 hafta veterinerde yattı başında bekleyip günlerce ağlayarak iyileşmesini beklediğimi bilirim.. umarım yeni yuvalarını yadırgamazlar :(

Evcil hayvanimiz yok kuzum ayni evde yaşamaya karşiyim ben ama okadar cok seviyorum ki hayvanlari sokakta bile görsem içim gidiyor şuan dokunmuyorum hamilelikte bi sıkıntı çikmamasi için kendini üzme gôrüntülü arar görursun her firsatta gidersin emin ol alişacaksindir bu duruma bebegin doguncada tamamen bu hissiyatin gececektir. Bütün dünyan bebegin olacak aglayip bebişi şimdiden rahatsiz etme kuzum
İnşAllah geçer canım belli bi süre üzülücem ama sonrasında heralde alışırız :( eşim de ben de mutsuzuz ama bebek için bunu yapmak zorunda kaldık

Back
X