2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin..dun kontrolum vardi..test sonucum temiz cikmis cok sukur:nazar:
Bebiste 15 cm 100 gram dedi.. birkacgun geriydi gec ymrtlamadan dolayi..simdi 2 3 gun onde cikti.
Cinsiyetimizde belli oldu ama evde zarfta duruyo :confused:

Çok sevindim iyi olmanıza maşallah sağlıkla kucağına al meleğini inşallah
Oyyy nasıl sabrediyorsun ne zaman açılacak zarf

günaydııın hanımlar...
tüm yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.
2li sonuçlarımız düşük risk grubunda çıkmış ende 0.8 di çoook sevindim.
%80 kızım %100 kız oldu :KK68: bir oğlum vardı şimdi kızım geliyor allahım gönlüme göre verdi şükür. şimdi sağlıkla kavuşmayı bekleyeceğiz.

Maşallah prensesine sağlıkla gelsin inşallah

İstanbul bugün yarın yağmurlu ama nasıl güzel ya çok serinledi, sonbahar kış tam benlik hemen ekim ayına geçelim :dua:
bende en azından eylul gelsede arada serınlesek diyorum , sabredelim 1 ay daha cok sıcaklar olur sonra yavastan serınler Allahın ıznıyle , bende kasım ı ıple cekıyorum acıkcası :rapci:doğum izni is coming soon:KK51:

T tanem-tane20 merhaba sizde denizli:KK45:

Benim yarın randevum bakalım yunus beyde ne diyecek erpada da var ayrıntılı ultrason ama ultraparkıda herkes tavsiye ediyor bakalım hayırlısı
Evet kuzum netten baktim maşallah çok güzel yorumlar gördüm nasip olursa oraya gitmeyi düşünüyorum biz deva hanima görünuyoruz yunus bey baya iyi galiba buradan bir arkadaşta yunus beye gidiyormuş

bende en azından eylul gelsede arada serınlesek diyorum , sabredelim 1 ay daha cok sıcaklar olur sonra yavastan serınler Allahın ıznıyle , bende kasım ı ıple cekıyorum acıkcası :rapci:doğum izni is coming soon:KK51:
Geçen yıl Eylül’de çok sıcaktı Ağustos’tan farkı olmadı hiç ondan ekim dedim :) ayy o zamanlar da karnımız iyice büyücek minnaklarımıza bi sürü hazırlık yapcaz :KK69:bi evlenirken kendimize çeyiz dizer gibi şimdide bebeklerimize çeyiz dizeceğiz evlenirken telefondaki bütün çeyiz görüntülerini sildim şimdi bebek eşyalarıyla dolduruyorum :KK76:

Geçen yıl Eylül’de çok sıcaktı Ağustos’tan farkı olmadı hiç ondan ekim dedim :) ayy o zamanlar da karnımız iyice büyücek minnaklarımıza bi sürü hazırlık yapcaz :KK69:bi evlenirken kendimize çeyiz dizer gibi şimdide bebeklerimize çeyiz dizeceğiz evlenirken telefondaki bütün çeyiz görüntülerini sildim şimdi bebek eşyalarıyla dolduruyorum :KK76:
aynen aynen bende oyle, bende gecen eylulde evlendım eylulun son haftası gayet serındı kısa pıjamalarımı gıyememıstım cok ıyı hatırlıyorum :D ama arada serınledıgı de oluyo eylul de umut dunyası nappcann :D Kasıma da daha cok var yaa :D emeklı olmak ıstıyorum artık :D

Back
X