2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bazen hissediyorum sanki ben ya uyduruyor muyum diye düşünüyorum ama böyle her gün değil bi kere tam yattığımız zaman hissettim bi kere de sabah uykudan uyanınca değişik sanki kıpırtı böyle
Bizimki çok hareketli nezaman doktora gitsem ki iki haftaya gidiyorum hem devlete hem özele bebegi hiç yalniz birakmiyoruz :KK71::KK71: her gittigimizde çok hareketli hiç yatip hareket etmedigini görmedik doktor bile nekadar hareketli bu dedi o halde hiç hissedemedim bendemi sıkıntı varki :KK71:

Bizimki çok hareketli nezaman doktora gitsem ki iki haftaya gidiyorum hem devlete hem özele bebegi hiç yalniz birakmiyoruz :KK71::KK71: her gittigimizde çok hareketli hiç yatip hareket etmedigini görmedik doktor bile nekadar hareketli bu dedi o halde hiç hissedemedim bendemi sıkıntı varki :KK71:
Benim ki de öyleydi bebeğin ölçümlerini zor yapıyor doktor dans ediyor bu diyor bakalım 2 gün sonra göreceğim minnakımı napıyor çok merak ediyorum daha bizim sesimizi de duymuyorlarmış 19. Haftada bizim sesimizi duyacakmış boşuna konuşuyormuşum o kadar:KK70:

Merhabalat güzel hamiş bayanlar bende aranıza yeni katıldım şuan 14+3 hareketlerini hissetmiyorum sizce normal mi birde kaçıncı haftada hissedilebiliyır
Mrb canim aramiza hoş geldin hayirli olsun bebişin bizde tam o konuyu konuşuyorduk hiç hissetmedim daha :KK71: sanirsam daha vaktimiz var

Benim ki de öyleydi bebeğin ölçümlerini zor yapıyor doktor dans ediyor bu diyor bakalım 2 gün sonra göreceğim minnakımı napıyor çok merak ediyorum daha bizim sesimizi de duymuyorlarmış 19. Haftada bizim sesimizi duyacakmış boşuna konuşuyormuşum o kadar:KK70:
Hiç yorulmuyorlar maşallah :KK71:ben neler diyorum bir duysan deli dersin karnimi seviyorum ya bi ben doğuruyorum sanki :KK70:

Hiç yorulmuyorlar maşallah :KK71:ben neler diyorum bir duysan deli dersin karnimi seviyorum ya bi ben doğuruyorum sanki :KK70:
Bende öyleyim herşeyi anlatıyorum hisseder belki ya :işsiz: cinsiyeti de belli değil daha benimkinin ne diye seveceğimi şaşırıyorum bazen ağzımdan es kaza kızım falan diye seviyorum sonra da alınma bak erkek de olabilirsin sorun değil diye özür diliyorum :KK70:

Kızlar bise sormak istiyorum. Duş kabininin camlarini yıkarken kaydim. Ama çömelmiştim dizlerimin üzerine. Bebise bise olur mu? Randevumuz perşembe günü.

sevket yılmaz da da sıra bulamazsın dedı benım doktorum ayrıntılı ıcın ya
Ay mümkün değil bulamazsin anca bir tanıdık falan olucakki one alicaklar zaten çok kalabalık devlet hastaneleri zubryfe hanımda iyi bir doktora sıra almak bile imkansız sabah ezanında gidip beklememek gerekiyor

Bazen hissediyorum sanki ben ya uyduruyor muyum diye düşünüyorum ama böyle her gün değil bi kere tam yattığımız zaman hissettim bi kere de sabah uykudan uyanınca değişik sanki kıpırtı böyle
nasıl bosey oldugunu daha oncesınden bılemedıgımız ıcın belkıde odur bende bazen o tarz seyler hıssedıyorum ama heh evet bu bebegımın haraketı dıyemıyorum

Ay mümkün değil bulamazsin anca bir tanıdık falan olucakki one alicaklar zaten çok kalabalık devlet hastaneleri zubryfe hanımda iyi bir doktora sıra almak bile imkansız sabah ezanında gidip beklememek gerekiyor
oy anam oy , benim doktor gidip sıra baksan doğuma anca bulursun cok kalabalık dediydi de belki dedim. Burda da var devlette öyle bi doktor sıra cok zor bulunyor adama.

Ben ali hocaya gitmem sanirim canim :) takibimi tuncay nas yapıyor.kendisini yapıyor ayrintiliyı.

Bende ankaradan birini duyunca sevindim :) sen kime gidiyorsun dr olarak
Tuncay byr oğlumda gitmiştim şimdi gene detaylıya ona gideceğim . Ben nesrin fenere gidiyorum memorialde . Ankaradayım bende

Yaptrdim kuzum ikiliyi ucluyu merak ettim ne zamn yaptrcaz diye yaptrmasammi bilemedim ikiliyi ozelde yaptrdim
ıkılıyı yaptırdıysan 3luyu yapmıyorlar yanı birinden birinin sonucu yeter denilıyor. Eğer ikilide bi risk cıkarsa 3 lüyü bidaha yaptırabiliyorlar.

Back
X